Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianie Na Tradica.Net/Animemt2 Oraz Pvp

SexiKinG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jakie są najlepsze sposoby na zarabianie, na wyżej wymienionych serwerach?

Oraz jestem Ciekawy jaką postacią warto grać, by być świetnym w pvp (od razu mówię, że bm odpada..)?

Z góry wielkie THX ;)

Oczywiście wszystkich nagrodzę +/-'ikami ;)

Pozdrawiam

SexiKinG

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

bm jest najlepszy do pvp ale jak nie chcesz bm'a to zagraj ninja byle nie wojem jego skile latwo ominac

a tutow na zarabianie jest pelno

860331433165800174608.png

Opublikowano

@Reiden

To pokaż mi chociaż jeden tut.... Bo ja już przeleciałem z 15 stron i 0!

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam do zarabiania kasy

i jak zalezy Ci na wbiciu levela jak najszybciej to

Sura WP

Wbijasz sura WP +70 lwl robisz skille na P

eq jakies +7/8/9 i lecisz na mapy do DT

masz wtedy zajebisty drop z tych metkow

bo i kamienie duchowe , kd +3/4 oraz skrzynki z ktorych dorpia mapki na ripera :)

Opublikowano

jak na kazdym serwerze mozesz zarabiac na ulepszaczach ale musisz je najpierw dropnac a pozniej bawic sie w wystawianie sklepow. mozesz takze probowac ulepszac - najlepiej ebo, bojowe, party, stalki, zalezy ile masz kasy na poczatek. dt czy bodziem to juz Twoja sprawa. ale najlepszy zarobek moim zdaniem jest po wbiciu 75 i chodzeniu do ripera, wcale nie musisz otwierac szkatek, mozesz je sprzedawac

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

bm jest najlepszy do pvp ale jak nie chcesz bm'a to zagraj ninja byle nie wojem jego skile latwo ominac

a tutow na zarabianie jest pelno

Uaaaa bm to nie jest najlepsza postać pod pvp ^^

A jeżeli chodzi o zarabianie to np. Jak masz 80+ to siedz w red lesie szybko leci ^^

Można też chodzić na metki 90.. Robić coś w DT i sprzedawać.. Jest dużo sposobów

Czyżby iLoveSex nie wiedział? ;d

@Up Widać jak dużo sie znasz, mental więcej bije niż body więc jest lepszy na pvp, ale wolniejszy...

@Shield Po co mu kamyki duchowe na serw. na którym stoją po 500k w shop? ; >

@iLoveSex Jeżeli chodzi o pvp to polecałbym ninje dagger jeżeli jesteś miłośnikiem ninji, jeżeli wolisz kogoś innego to healer też może być, mało kto ma na niego kd czy abs ^^

Woj też dobry tylko trzeba umieć zrobić dla niego eq ;x

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

mental najgorszy ? chyba cie cos boli wpisz sobie na yt KASANGA ..... 46k na pl z duchowego .. wiec ogarnij najgorszy body to to sie zgodze..

76561198017353072.png
Opublikowano

up na pl nie liczy sie klasa postaci tylko poziom skili i lvl ale na privach woj to najgorsza postac do pvp razem z bodym(on tylko smera inne postacie)

MrSylweX mental jest lepszy od bodego i to o wiele ale od reszty klas jest gorszy a bm to jest najlepsza postac do pvp a potem jest archer

tygf67t8.png
Opublikowano

@MrSylweX

Przepraszam najwidoczniej nie grales na AnimeMT2

kamykow na AnimemT2 nie ma u npc

trzeba samemu dorpic z metkow na +45 lwl

z jednego metka leca po 2/3 , zalezy od szczescia

Opublikowano

mental najgorszy ? chyba cie cos boli wpisz sobie na yt KASANGA ..... 46k na pl z duchowego .. wiec ogarnij najgorszy body to to sie zgodze..

Nie mówie że najgorszy tylko mniej bije od bodego...

@Shield Myślałem o Triadicy ^^ racja nie grałem na Anime i nie zagram... ;x

Bm to nie najlepsza postać, tylko tak każdy sądzi bo duszek, sfera i myślą że pro...

Jakbyś potrafił zrobić odpowiednie eq na sure to masz duże szanse go ubić np. daggerem czy mentalem...

Szycie omija abs i def jakbyście nie wiedzieli ^^

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

skile mentala jest banalnie latwo ominac tylko uderzenia miecza sie nia da dzieki czemu prawie nic nam nie robi

skile daggera taz mozna ominac choc to jest trudniejsze niz u mentala

bm i archer sa najlepsi bo ich skili nie da sie ominac

tygf67t8.png
Opublikowano

skile mentala jest banalnie latwo ominac tylko uderzenia miecza sie nia da dzieki czemu prawie nic nam nie robi

skile daggera taz mozna ominac choc to jest trudniejsze niz u mentala

bm i archer sa najlepsi bo ich skili nie da sie ominac

Nie chodziło mi o takie ominięcie, ale spoko ^^

Bm tak samo można ominąć poprzez uciekanie ;f

Opublikowano

no tak ale trzeba daleko uciec przez co ty mu nic nie zrobisz bo jestes za daleko a jak sie do nie go zbilzysz to cie zabija a u mental wystarczy kilka krokow w bok i ladujesz mu skill znowu kilka krokow w bok i ladujesz kolejny skill i tak az woj padnie ( zazwyczaj wystarczy seria skili, woja wybieraja przewaznie gracze ktorzy nie potrafia grac)

tygf67t8.png
Opublikowano

no tak ale trzeba daleko uciec przez co ty mu nic nie zrobisz bo jestes za daleko a jak sie do nie go zbilzysz to cie zabija a u mental wystarczy kilka krokow w bok i ladujesz mu skill znowu kilka krokow w bok i ladujesz kolejny skill i tak az woj padnie ( zazwyczaj wystarczy seria skili, woja wybieraja przewaznie gracze ktorzy nie potrafia grac)

Ale po co uciekać przed mentalem? Wystaczy potrafić zrobić dobre bony ^^

No tak jak nic nie masz na magie i nie wiesz jakie zrobić bony to Cie bm na 2 skile zabija...

Noo tak wojem graja Ci co nie potrafią grać.. Wbij mentalem chociaż 80+ na pl to pogadamy ^^

Opublikowano

banal tylko ze to jest nudne i monotonne zajecie dla tych ktorzy nie potrafia grac na serwerach pvp (zbonowac eq i jest rzeznia caly serwer lezy albo chowa sie w bezpiecznej strefie) ok 80% wojow to osoby nie umiejace grac

tygf67t8.png
Opublikowano

banal tylko ze to jest nudne i monotonne zajecie dla tych ktorzy nie potrafia grac na serwerach pvp (zbonowac eq i jest rzeznia caly serwer lezy albo chowa sie w bezpiecznej strefie) ok 80% wojow to osoby nie umiejace grac

No tutaj się zgodzę w 100%.

Woj. jest postacia bardzo latwą do prowadzenia i lvl. lecą jak woda.

Nie sztuka jest miec np. wojem lvl. np. 90 ale takim szamanem bardzo ciężko się wbija. lvl.

pozdr.

zbieram + :D

Opublikowano

No tutaj się zgodzę w 100%.

Woj. jest postacia bardzo latwą do prowadzenia i lvl. lecą jak woda.

Nie sztuka jest miec np. wojem lvl. np. 90 ale takim szamanem bardzo ciężko się wbija. lvl.

pozdr.

zbieram + :D

Opublikowano

jesli masz dobre eq i umiesz grac to nawet expienie szamanem nie sprawia problemu. ja smoczkiem biore cala komnate najwieksza w v2 wiec da sie? da. trzeba miec tylko checi i troche pomyslec. jak dla mnie do pvp wspaniala postacia jest szaman leczenie, na wojnach sie juz nie sprawdza tak bardzo poniewaz ma dosc wąskie pole rażenia skilli. BM takze juz nie to samo, Archer takze. natomiast na wojnach wspaniale sprawdza sie szaman smok oraz dagger. nie wspominam o wojach bo o nich wiemy najwiecej

[GM]Fatality - Triadica v1 OFF

[GM]Dark - AnimeMT2 OFF

[GM]Pretendent - Evonis OFF

[GM]Klusek - SzakalMT2 OFF

Opublikowano

ja zawsze gram szamanem smokiem i zawsze jak wybonowałem itemy na full to brałem cała komnatę szponów to nie jest trudne wystarczy 211int i błogo zmniejsza dmg o 75% i masz 75% na krytyka. A jak zagrałem wojem Body to nie mogłem wziąść komnaty szponów nie wiem może nie potrafię grać wojem ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...