Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Tut ] 2.4Kk W Godzinę

Gość dejek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli masz wędke +8 i złowi Ci bodzia albo jak Ci dropną 2 malże i 2x biała perła (zalezy jeszcze na jakim serwerze) to sie zgodze

Opublikowano

starałem się jak mogłem, nie wiem co dodać żeby było więcej ; <

Opublikowano

A mam takie pytanko do jakiego lvl najlepiej dropia medale w latwym lochu? z 21 mozna isc czy lepiej zeby mniejszy byl?? Z gory dzieki za ODP

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

najlepszy drop jest od 18 do 20 lvl, proponuję iść na 20 bo masz wtedy nową lepszą broń

Opublikowano

może jeszcze coś wykminie, ale narazie brak weny.

Opublikowano

Poradnik dobry i w miarę mało czasu zajmuje :)

Dobry zarobek jak nie dostaniesz bana :P

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano
Najpierw musimy zainstalować EasyMetin2 od Andrzejt17

Ja już dziękuję za takie coś.... Co prawda uzbierałem w miesiąc 89 małży, 1 białą perłę i 65kk, ale co z tego jak w EM2 jest jakiś keylogger który wysłał wszystkie moje passy i wszystko mi zawalili ??

A właśnie, potwierdzeniem tego, że w EM2 jest key jest to, że instalowałem go 8 razy i później jak się skapnąłem, że coś tam jest (jak mnie okradli), postanowiłem zobaczyć listę rzeczy, które otwierają się na początek systemu. Było tam 8 keyloggerów, akurat tyle ile razy instalowałem EM2....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...