Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Tut ] 2.4Kk W Godzinę

Gość dejek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mój tutek różni się tym od tematu " Jak zarobić 50kk w tydzień " , że nie trzeba być kreatywnym i nie trzeba dużo biegać po mapach.

Więc zaczynamy!

Najpierw musimy zainstalować EasyMetin2 od Andrzejt17, później potrzebujemy trzech nowych kont. Robimy trzy postacie, najlepiej Wojownik Mental. Na piątym poziomie rozdajemy skille: trzy w Silne Ciało i jeden w Tapnięcie(czy jakoś tak). Kiedy dobijemy 8-10 level stawiamy postacie na Niedźwiedzie. Z Niedźwiedzi dropiom nam żółcie i skóry . (skóra warta 50k, a żółć 100k). Kiedy dobijemy 13-15 level idziemy na Zaprzysiężonych w m2. Cały czas maksujemy Silne Ciało. Na 18 lvl, kiedy zrobimy zbroje na +4/5 idziemy na Małpy do łatwego lochu. Medale dropią nam co 15-30 minut. Mamy trzy konta, więc prosto policzyć, że w ciągu godziny dropi nam przynajmniej 6 medali. Jeden medal kosztuje około 400k - czyli w ciągu godziny mamy 2.4kk z samych medali. Proponuję wbić 20lvl zrobić Gizarmę lub Szeroki na +4/5 zaznaczyć w EM2 "Wypłacaj EXP" i expić cały czas na 20 lvl.

UWAGA!!!

Postacie expią razem, więc nie tracą dużo potów, misji nie trzeba wypełniać, wystarczy, że zrobicie polowania żeby zdobyć EQ. Yangi są z dropu, więc na ulepszenie Tarczy/Hełmu/Zbroi/Miecza na +3 na początek i poźniej na +4/5/6 jest bardzo łatwe.

DRUGIE UWAGA!!!

Ten sposób nie bardzo się sprawdza na nowym serwerze ponieważ medale konne chodzą po 80k, ale zamiast tego można na 15 lvl iść do Imha na FMS'y i inne bronie na 30 lvl.

Mniej więcej tak powinna wyglądać postać na 20 lvl dropiąca medale konne.

http://www.imagebanana.com/view/24zls72d/konto.png

PS. To nie jest TUT jak zabijać małpy tylko w jaki sposób zarobić ponad 2kk w godzinę. Proszę o wyrozumiałość

warto też sciągnąć DMGhack i odpalić na jednej postaci, na drugiej postaci uruchomić MultiHacka, który znajduje się razem w EM2. To znacznie przyspieszy drop medali.

Zalecam też żeby jeden Mental(ten, który używa DMGhack'a miał włożone trochę w INT)

http://www.imagebanana.com/view/ypibbuvo/konto.png

ta postać akurat expi w imha, ale do lochu też się nadaje.

liczę na + i pozytywne komentarze

Opublikowano

Żadna to nowość nie jest. A co do dropu to może nawet nic nie dropnąć przez pare godzin albo 10 w godzine^^. Wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

Było coś podobnego o robieniu postaci na drop medali czy coś tam....

Ale poradnik ten pisałeś sam i masz tego + :D

Hehe... Ja tam nie będę raczej tego używał bo medale po 200k u nas więc trochę mały zarobek.

Wole włączyć expbota normalnie np w v2 i rano kilka bodzi no i jakieś itemsy.

A i do + dostaniesz w komplecie 5!

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

to nie jest tut ja zabijać małpy tylko jak zarobić ponad 2kk w godzinę. Proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Dla niewiedzących się przyda, ahh masz plus'ika za to że sie potrudziłeś.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

powiedz mi po co bota włączać na niedźwiedziach i na zaprzysiężonych ?

wbić 20 lvl to niecałe 30 min ...

każdy wie żeby boty włączyć w lochu lub ezoty... ^^

a masz tego plusa xD

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

dzięki, proszę o komentarze, dzięki nim będę wiedział co mam poprawić.

@Up. wszystko od podstaw :D:D Jakoś trzeba wbić ten 20lvl i wątpię żeby Ci się udało to zrobić w 30min. Poand 2h masz z bańki napewno :)

Opublikowano

@UP

zależy ... jak ja bym robił postać 20 lvl do drop'a to robił bym ją na Onyks'ie a mam tam Woja Mentala 72 to bym kupił equ dropkowi + 9

i nie expił bym na psach tylko od razu na zaprzysiężonych^^

Opublikowano

jak bym miał eq +9 zrobiłbym tak samo. Ale kiedy tak nie jest to trzeba sobie radzić inaczej :)

Opublikowano

huhu, nie zauważyłem. Dzięki za uwagę zaraz to poprawię, a Ciebie proszę o edytowanie posta, żebyś nie zdradził mojego bota na małpki :):D

masz plusika!

Opublikowano

nie wiem ale cenzury nie dałeś cenzury w title programu

twój nick to MENTALPARTY1

zmiana screena i tak ci już nic nie da xP bo wyżej napisali twój nick już

Opublikowano

haha dlatego prosiłem o edit posta :D:D

trudno, przeboleje to jakoś :D to i tak tylko droper medali :) oczywiście nie proszę się o bana, o nie ! :D

Opublikowano

Yy, ale to nie jest tut, jak zarobić 2,4kk w ciągu godziny, tylko jak mieć 6 medali w ciągu godziny, to po pierwsze.

Po drugie, nie każdy udźwignie 3 exboty ^^

Po trzecie, zaraz wstawie tut'ka jak zarobić 2,2kk w ciągu godziny, podając ten sam sposób.

Po czwarte, w tych poradnikach 50kk w tydzień itd. masz też sprzedaż a u Ciebie jest tylko dropienie :P

Dobra koniec tej krytyki, starałeś się, to Ci dam +'a.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Mało osób kupuje żólcie, i skóry niedzwiedzia ... ^^ Nie polecam spospobu,

@ Było z 10 razy, ^^

Opublikowano

Ładny poradnik dziennie przynajmniej będzie na KU aury zęby kupić i przeczytać ';]

A byś jeszcze podał gdzie najlepiej na niedźwiedziach expic w każdym królestwie ;[]

Opublikowano

"zaznaczyć w EM2 "Wypłacaj EXP" i expić cały czas na 20 lvl."

Nie rozumiem troche heh :mellow:

Co do poradnika to wporządku dla mało ogarniętych graczy

Opublikowano

ładnie, napewno się przyda.

@AdamS czemu się czepiasz? Napracował się a Ty jeszcze krytykujesz. Mogłeś się pospieszyć i zrobić coś podobnego wcześniej.

Opublikowano

dodałem jeszcze jednego ss i propozycje z dmg i mh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...