Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S25 Kim Grać?

swiderpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

radze ci jeżeli wybierasz między bodym a daggerem to zagraj daggerem bo o wiele tańsze eq KU i naprawde fajnie się gra

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

body... zrobisz mu dobre eq to jest kosa we wszystkim :) ja na csyt2 mam bodego 99 lvl i jest zajebisty... wystarczyło mu zrobić broń do expa i do PvP i nawet kosi chinoli :) w expie też jest dobry :)

zobacz sam na FuBu ... on ledwo co daje rade na poli w atla v1 nie na tych ludziach ale na tych lodowych kolesiach... a ZWIERZ napierdala se na lajciku prawie :D

Opublikowano

Tak zdecydowałem się na daggerka ^^

I teraz tylko pozostaje mi czekać na S25

Jeszcze tylko dwie rzeczy. Mianowicie czy hackshield może jakoś wykryć ze gram na tym DMG hacku ??

2 pytanie czy opłacalne jest dawanie w chmurke jako 1 skill bo jak wiadomo ninja z tego skilla na dmg wali nieziemsko :) ??

Opublikowano

Proponuję Ci Sure WP jeśli chcesz być szybko w czołówce. Zresztą sam zobacz mój tut.

http://www.mpcforum.pl/topic/184546-minitut-sura-wp/

Opublikowano

Mental Wojo Najlepszy dla mnie jest ja mam w tym momencie mentalem na pl 73 lvl na astralu i dobże mi sie gra gram ponad 10 miesięcy :)

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

Proponuję Ci Sure WP jeśli chcesz być szybko w czołówce. Zresztą sam zobacz mój tut.

Surke posiadam :) 4 skill strach robiony reszta tradycyjnie dlatego szukam nowych doznań w pvp i expie u daggera ;*

ponawiam moje pytanie odnośnie chmurki

Opublikowano

ha, mój kolega na Orionie w 2 tygodnie surą WP wbił +72lvl. Tylko władował tam trochę kasy na IS i na Yangi, oraz ma kolege 75lvl który na początek ostro go podexpił. Ale według mnie sura WP i tak rządzi.

Zapraszam

Legenda
Opublikowano

Radzę teraz Ci zagrać na s24 bo niewiadomo za ile ruszy s25 pewnie nieprętko bo Phantos wystartował 4tygodnie temu więc radze grać na s24 w shinsoo. Miła admosfera ale jak na każdym servie są czarne owce chodzi mi o boty.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Chmurka? bezsens ...

za niedlugo ulepsza zabezpieczenia metina i chmurka zacznie byc zbedna

jak grasz daggerem to rob skille tak

zasadzka

wirujacy

szybki

chmura

OMG.TECZA!

Legenda
Opublikowano

Jak narazie działa dmg hack to proponuje zasadzka-chmurka-wirujacy-szybki

W dzień ninją dagerem wbilem od 42 do 53 oczywiście na dmg w v2.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jak narazie działa dmg hack to proponuje zasadzka-chmurka-wirujacy-szybki

W dzień ninją dagerem wbilem od 42 do 53 oczywiście na dmg w v2.

Raczej wątpię. Chyba że masz eq all +9 lub dobrego buffa i dajesz rade więcej niż pół spotu. Wtedy wierze.

Opublikowano

ja ci polecam wziac daggera sam gram mam 70 lv wbijesz skilla na m5+ to bossy bez poli lecisz zreszta ku tanie eq na daggera tez tanie

Ja ci polecam daggeraale to jest tylko moje zdanie , wybierzesz sam :) pozdro

Daj minusa :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...