Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S25 Kim Grać?

swiderpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż czekam na s25 i mam dylemat kim grać ?

Surke wp posiadam 67 lvl full pvm (ostrze zbrojka wir strach) i jest bardzo fajna tylko na wojnach i pvp nic nie moge nia zdzialac

Wojownik body - postać fajna bardzo dobra do expa jak i pvp lecz jest jeden minus do lvla 61 nie ukrywajmy duzo defa nie ma i tego sie troche boje

Dagger - wlasnie nad nim lub bodym sie najbardziej zastanawiam ale nie chce pol zycia spedzic na BO lurujac na poziomie

Nie mam pojęcia która postać spełni moje potrzeby

Innych klas nie wymieniałem ponieważ kompletnie mi nie podchodzą.

Opublikowano

Body ma dosyć mało defa ale ogromny atak tylko nie wiem czy dam radę wyrobić ze skillami na S25 na S16 surka mam skille na poziomie m10 m9 m9 nie wiem czy podołam bodemu którego ksiązki jak wiemy są najdrozsze

Opublikowano

Jeżeli tylko te 2 postacie cie interesują to wyłącznie body...dlaczego? masz już doświadczenie w tej grze a więc bodym eq bedziesz miał zapewne dobre więc defa troche bedzie :D Bodym sie wspaniale expie i jak napisałeś w pvp tez niczemu sobie....Graj bodym :rolleyes:

Legenda
Opublikowano

Radze zacząć grać ninja daggerem dlaczego? Ninja na 42lv już może ubić królową pająków z jelonkiem +7+8+9 z sr30+ i bufem.

Jak używasz dmg hacka ninja najwięcej bierze ze wszystkich klas postaci chodzi mi tu o skil trujaca chmura.

Zalety:

-Tanie ku (zależy od servera)

-Na początek serva kozy chodzą po 50k+

-Może jako jedyna postać rozwalić królową na 40lv+

-Świetna postać do pvp

Wady:

-Jak używasz sztyletów to mało bierzesz co może być problemem zwłaszcza na małe lvle.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Teraz gdy hackshield na PL prężnie się rozwija boje sie uzywac tego cheata :)

Nie ukrywam ze pasuje mi surka wp tylko nie mam pojecia jaki build bo ten który mam to tylko pvm.. a chciałbym i poexpić i poubijać paru ludzi ;]

Uczeń
Opublikowano

Weź Sure WP, jednak nie maxuj strachu - 2 buffy i 2 offy (Palec i Wir, bo raczej będziesz musiał obejść się bez bojowca a taki exp jest troszke kitajcowy, gdy nie ma sie dobrych skilli przestrzennych.

Jeśli pomogłem, daj mi proszę + dobrze :)?

reklamaambasadora.jpg

Opublikowano

Weź Sure WP, jednak nie maxuj strachu - 2 buffy i 2 offy (Palec i Wir, bo raczej będziesz musiał obejść się bez bojowca a taki exp jest troszke kitajcowy, gdy nie ma sie dobrych skilli przestrzennych.

To może zamiast czarowanej zbrojki zrobić starch ?

Opublikowano

Zdecydowanie polem Ci daggera. Sam mam daggera 42lvl na s6 i wogóle tera nie luram na BO tylko expie z buffem z marnym eq i skilami w sw(buff po 25%).A pozatym dagger to może być też dobra postać na metki i ogólne zalety wypisał plvo

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

A Ja ci doradze Surke WP.

Robisz Ostrze + Ochornka + Wir + Palec na lv 70 jestes dobry do pvp bo palec i wirek ma wbudowana przeszywke.

Jak pierdykniesz to ino roz jak ci kryt siądzie :P

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja polecam ninje dagger moze i trudno expic na malym lvlu ale na wyzszym lvlu kox w pvp.

P.S dosyc tanie ku.

buusaga.jpg

Opublikowano

A Ja ci doradze Surke WP.

Robisz Ostrze + Ochornka + Wir + Palec na lv 70 jestes dobry do pvp bo palec i wirek ma wbudowana przeszywke.

Jak pierdykniesz to ino roz jak ci kryt siądzie :P

jakbym chciał taki build to moglbym w mojej surce strach zresetować ;p

Więc chyba już sie zdecydowałem - mój wybór to body bodych 50+ mialem 3 a nawet 2 jeszcze mam ;p tylko jak aura skoczyła do 3kk to jakos tak dziwnie mi sie grac odechcialo :)

Mam takie pytanie , bo zawsze nie gralem od poczatku serwera po ile chodzi aura na takim nowym serwerze ?

Legenda
Opublikowano

Nie musisz używać dmg hacka chodz to pomaga ninji w trujacej chmurze. Napisze teraz wady i zalety tych postaci:

Wojownik Ciało:

Zalety:

-Bardzo szybka postać chodzi mi o szybkość ataku. Berek i miecz i lecisz twoja ofiara może ledwo wstać

-Bardzo duży atak. Gdy włączy aure miecza nawet na M to mu to bardzo pomaga

-Bardzo łatwa postać w obsłudze szybko potrafi zabić moba lub gracza ( bardzo dużo osób gra tą postacią)

-Gdy teraz jest atlantyda więc dużo dropi zatrutych mieczy lecz one są na 75 poziom

Wady:

-Bardzo drogie księgi np: Księga umiejętności Aura Miecza na niektórych serverach chodzi po 2,5kk

-Drogi ekwipunek: Fms-y +0 dochodzą do 2kk nawet z sr15+

-Główną wadą własnie jest drogi ekwipunek i ksiegi

Sura WP:

Zalety:

-Moim zdaniem najlepsza postać do dropa ma zbrojkę i ostrze do expa

-Strach dobry skil jak jesteś v5 w DT albo jak idziesz na lorda małp (skil może być przy 1punkcie)

-Chyba najlepsza postać do expa w fabule gry Metin2

Wady:

-Słaba postać do pvp może być koksem jak ma wir i paluszek M+

-Ma tylko miecza do ubrania

Ninja Dagger:

Zalety:

-Tanie ku (zależy od servera)

-Na początek serva kozy chodzą po 50k+

-Może jako jedyna postać rozwalić królową na 40lv+

-Świetna postać do pvp

Wady:

-Jak używasz sztyletów to mało bierzesz co może być problemem zwłaszcza na małe lvle.

Opublikowano

Ninja dagger sam miałem 53lvl ale oddałem.

Łatwo mi się expiło (Nie lurując)

Eq tanie

Ku tanie

W wysokim lvl'u jest b. dobra w PvP jak i w PvM :)

Nie za duzo eq na "rynku"

W niskim LvL'u trzeba troche pograć aby coś osiągnąć

Daj Mi MinuSa

Opublikowano

Tego chyba nikt nie wie , a czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie w jakiej cenie oscyluje aura na początkach serwera ?

Legenda
Opublikowano

W pierwszych dniach servera po 50k+ ale z każdym dniem rośnie na s24 już chodzi po 600k

Opublikowano

Uuu to lipa :/ chyba body odpada , może faktycznie dagger ? jeśli ktoś ma większe doświadczenie może mi powiedziec jak przebrnął przez lvle 40-61 ??

Opublikowano

Na początku wiem że aura chodzi po max 200k :) ale widać po 50k i 100k !:D

A co do tematu:Graj wojem bodym ;) Na serwach 24+ jest tanio :)

A tak na marginesie od kiedy to tylko ninja 42 może rozwalić królową?

Chyba o surze Bm zapomnieliście !:D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Legenda
Opublikowano

Właśnie to najgorszy okres expienia dla ninji. Na 40 można iść na pustynie i expić nawet do 45 potem radze iść na czarne orki nawet komuś możesz lurować a jeżeli bendziesz sam to po 1-3 grupkach i jakoś bendzie, aż do 50+. Natępnie możesz iść do v1 lub na ezoty pod świątynią. Radzę kupić 2x exp oraz jest misja z księgą pamiętnika radze żebyś ja robił dużo expa rośnie i można szybko wbić lv.

Opublikowano

Sura bm na królową chyba kpisz xD

Jeszcze powiedz że bezpoli -.-

Ja gram ninja na s25 i gra mi sie swietnie . na poczatku kupilem 5x koziki z czego dwie pary weszlo na +9

Ku za grosze a exp swietny nie taki nudny jak u mentala czy bodgo tutaj musisz troche sie potrudzic zeby wybic te moobki . Ale dla mnie to wielka frajda

Zbieram +

Opublikowano

Kolega napisał o surze BM odnośnie do tematu nie do ubijania królowej , radzę czytać ze zrozumieniem :>

Czy dobry by był build

Zasadzka

Chmurka (DMG hack)

Szybki

Wirujacy ?

Bywalec
Opublikowano

kiedy wyjdzie S25 wie ktoś może?

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

kiedy wyjdzie S25 wie ktoś może?

4h4 prosze bez offtopu tylko jesli juz chcesz to wypowiadaj sie na temat..

a co do pytania to ani widu ani słychu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...