Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposób Na Expienie Z Konia

botek2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widac jeszcze gorzej niz zwykly bot + kto tego nie wiedział?

No to skoro taki mądry jesteś to czemu nie napisałeś pierwszy? Czemu nie napiszesz skryptu który będzie zsiadał z konia?

Potrafisz krytykować pomysły innych i uważasz się za lepszego a wcale taki nie jesteś!

Proszę bardzo pewnie jak to przeczytasz dostane od Ciebie "-" trudno znajdzie się mądra osoba która da mi "+"

Nie rozumiem ludzi którzy nic nie potrafią a czepiają się innych... wytłumacz mi dlaczego tak jest!

Opublikowano

nice leci + :)

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

Nie zrozumiales mnie (btw. byłem w ustroniu wiec nie moglem odpowiedziec).

1. Napisalem ze widac to gorzej niz zwykly bot jak stoi ktos obok i patrzy bo moblock przyciaga moby jak je odrzucisz automatycznie.

2. Napisalem ze wszyscy to znaja, bo to jest logiczne i jesli ktos ma IQ powyzej 100 to sam to wyczaił.

3. Jesli juz cos pisze (najczesciej tego nie robie...) to nie udostepniam tego w sieci.

4. Krytykuje czesto, jesli jest powod. Jesli cos mi sie spodoba to wyrazam pozytywna opinie.

5. Uwazam sie za lepszego, bo mam range ProUser a ty nie ;PPP (dżołk taki)

6. Pierdoli mnie reputacja, nie daje nikomu - albo +, chyba ze zasluzyl tutem.

7. Jak juz to zbieram minusy wiec dzieki za te 3... :D

8. Ja nic nie potrafie hm? Jakbys byl tyle co ja na MPCForum to byc wiedzial jakie byly dawne czasy... 1 dzial i bylo zajebiscie, jak powstawal nowy priv to wszyscy sie cieszyli, nikt nie myslal o 1 hit killerze, dmg itd... Wtedy sie udzielalem bo uwazalem to za potrzebne. Teraz prawie nic nie pisze, bo 90% postow jest tak zalosna, ze jak ktos napisze w temacie NIE NA PL!!!!! to 30 osob z gory na dol pyta sie "To jest na PL?" ;PP. Albo ktos zrobi temat z nastepnym 1 hitem to wszyscy sie pytaja czy to jest na pl, a kazdy MĄDRY wie, że jesli chcesz odpalic 1 hita na PL to musisz zlamac zabezpieczenia zwiazane z koordami.

Dziękuje. Ale sie rozpisalem... :P

PS. Nie wiem czego sie tak denerwujesz, nie zawsze wszystko musi byc pozytywne.

Opublikowano

a może poprosimy andrzeja żeby napisał skrypt?

Na pewno nie zrobi, on tylko spr. związane z EM2 a to trochę odbiega od EM2 mimo ze expienie jest za jego pomoca

Ale kto wie...

Opublikowano

Nie zrozumiales mnie (btw. byłem w ustroniu wiec nie moglem odpowiedziec).

1. Napisalem ze widac to gorzej niz zwykly bot jak stoi ktos obok i patrzy bo moblock przyciaga moby jak je odrzucisz automatycznie.

2. Napisalem ze wszyscy to znaja, bo to jest logiczne i jesli ktos ma IQ powyzej 100 to sam to wyczaił.

3. Jesli juz cos pisze (najczesciej tego nie robie...) to nie udostepniam tego w sieci.

4. Krytykuje czesto, jesli jest powod. Jesli cos mi sie spodoba to wyrazam pozytywna opinie.

5. Uwazam sie za lepszego, bo mam range ProUser a ty nie ;PPP (dżołk taki)

6. Pierdoli mnie reputacja, nie daje nikomu - albo +, chyba ze zasluzyl tutem.

7. Jak juz to zbieram minusy wiec dzieki za te 3... :D

8. Ja nic nie potrafie hm? Jakbys byl tyle co ja na MPCForum to byc wiedzial jakie byly dawne czasy... 1 dzial i bylo zajebiscie, jak powstawal nowy priv to wszyscy sie cieszyli, nikt nie myslal o 1 hit killerze, dmg itd... Wtedy sie udzielalem bo uwazalem to za potrzebne. Teraz prawie nic nie pisze, bo 90% postow jest tak zalosna, ze jak ktos napisze w temacie NIE NA PL!!!!! to 30 osob z gory na dol pyta sie "To jest na PL?" ;PP. Albo ktos zrobi temat z nastepnym 1 hitem to wszyscy sie pytaja czy to jest na pl, a kazdy MĄDRY wie, że jesli chcesz odpalic 1 hita na PL to musisz zlamac zabezpieczenia zwiazane z koordami.

Dziękuje. Ale sie rozpisalem... :P

PS. Nie wiem czego sie tak denerwujesz, nie zawsze wszystko musi byc pozytywne.

Wiesz Twoja ranga na forum mnie nic nie obchodzi,ja nie zajmuje się informatyką lecz jestem mechanikiem samochodowym...

Co do 2pkt.Widocznie tak nie jest...

Co do 6pkt. ja minusa nie dawałem ;p]

Co do 8pkt. Skoro Ci przeszkadza co piszą dzieci to załatw sobie moderatora i usuwaj posty PROSTE!

A na koniec jeśli Ci naprawdę przeszkadzają tut-y które według Ciebie są żałosne i każdemu wiadome to rada NIE ZAGLĄDAJ i NIE KOMENTUJ!!!

Opublikowano

Święta prawda :P (spróbuje napisać ten skrypt bo jestem obeznany w tej dziedzinie ;] jak będzie ładnie działało opnę go i dam link)

Opublikowano

Wiesz Twoja ranga na forum mnie nic nie obchodzi,ja nie zajmuje się informatyką lecz jestem mechanikiem samochodowym...

Co do 2pkt.Widocznie tak nie jest...

Co do 6pkt. ja minusa nie dawałem ;p]

Co do 8pkt. Skoro Ci przeszkadza co piszą dzieci to załatw sobie moderatora i usuwaj posty PROSTE!

A na koniec jeśli Ci naprawdę przeszkadzają tut-y które według Ciebie są żałosne i każdemu wiadome to rada NIE ZAGLĄDAJ i NIE KOMENTUJ!!!

Wychodzi na to ze nie umiesz czytać. Napisałem, że mam range lepsza i w nawiasie napisalem joke (chyba ze sie angielskiego nie uczyles). Chuj mnie to obchodzi czy mi minusa dales, ja napisalem ze ja ci nie dawalem ;]. Nie przeszkadzaja mi co pisza dzieci. Przeszkadza mi jak pisza do mnie. Nie nazwalem zadnych tutow zalosnymi. Komentowac moge, komentarze nie moga byc zawsze pozytywne.

Opublikowano

Wychodzi na to ze nie umiesz czytać. Napisałem, że mam range lepsza i w nawiasie napisalem joke (chyba ze sie angielskiego nie uczyles). Chuj mnie to obchodzi czy mi minusa dales, ja napisalem ze ja ci nie dawalem ;]. Nie przeszkadzaja mi co pisza dzieci. Przeszkadza mi jak pisza do mnie. Nie nazwalem zadnych tutow zalosnymi. Komentowac moge, komentarze nie moga byc zawsze pozytywne.

Czytać potrafię płynnie i biegle!

Angielski opanowałem!

"napisalem joke" jedno [ale] napisałeś "dżołk" widocznie ktoś Ci zwrócił uwagę że żle napisałeś a teraz się wywyższasz

" Chuj mnie to obchodzi czy mi minusa dales, ja napisalem ze ja ci nie dawalem"

"Nie przeszkadzaja mi co pisza dzieci." <---- Wiesz osoba na poziomie nieblużni gdy przeczyta o sobie prawdę więc wychodzi że piszesz na "dzieci" a sam tym dzieckiem jesteś,zastanów się co piszesz i używaj spółgłosek <jeżeli wiesz co to ;p>

Opublikowano

A moze sciagasz tego update dmghack,

http://hotfile.com/dl/54325966/c877686/DMG_SkillHack_PC1_By_DrMagK2.rar.html

http://hotfile.com/dl/54324760/0f10c0e/DMG_SkillHack_PC2_By_DrMagK2.rar.html

http://www.youtube.com/watch?v=X6pQuG5lO3c&feature=player_embedded

ktory bije z boja wszystko dokola bez machania mieczem i robisz tak:

(pozwol, ze zmodyfikuje Twoj poradnik :)

1. Włączamy EM2 <aż do zalogowania postaci>

2. Jeżeli posiadamy już konia militarnego bądż bojowego to jedziemy na swój spot gdzie chcemy expic

3. Nie zsiadając z konia ustawiamy w EM2 opcję "MobLock"

4. Koniecznie wyłączamy skille w opcjach które służyły do expienia bez konia, wylaczamy tez opcje "auto attack", gdyz jest niepotrzebna, poniewaz gdy stoimy w miejscu to dzieki temu nowemu dmghackowi wszystko, co stoi obok nas dostaje obrazenia

5. Następnie ustawiamy sobie od ilu % hp ma pic poty i co ma nam podnosić z dropu

6. Zaznaczmy sobie obszar do expienia

7. Klikamy start i postać bije z konia co prowadzi do tego że szybciej na leci exp

Jeżeli pomogłem daj add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...