Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposób Na Expienie Z Konia

botek2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wink.gif

Dziś odkryłem<możliwe że ktoś już o tym wie> moża to nazwać sposobem na szybkie expienie za pomocą konia bojowego bądż militarnego

Teraz cały opis:

1. Włączamy EM2 <aż do zalogowania postaci>

2. Jeżeli posiadamy już konia militarnego bądż bojowego to jedziemy na swój spot gdzie chcemy expic

3. Nie zsiadając z konia ustawiamy w EM2 opcję "MobLock"

4. Koniecznie wyłączamy skille w opcjach które służyły do expienia bez konia pozostawiając tylko obcje "auto attack"

5. Następnie ustawiamy sobie od ilu % hp ma pic poty i co ma nam podnosić z dropu

6. Zaznaczmy sobie obszar do expienia

7. Klikamy start i postać bije z konia co prowadzi do tego że szybciej na leci exp

Są jednak minusy nie ma możliwości aby bot zsiadał z konia i włączam skille jak się skończą

sad.gif

Wiem że temat nie najlepszej jakości ale jeżeli się przyda ten sposób daj "+"

Ps: Jeżeli nie chcesz nie komentuj! Nie lubię idiotycznych postów!

Opublikowano

to najlepiej daggerem :) bo on nei ma zadnych bufow typu aura :P

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Co do tuta jest ok :) Masz racje szkoda ze nie schodzi z konia i laduje skilli, ale chyba jest rozwiazanie:

Tasker

Ctrl+H

Nacisnac hotkeyem aure berek tudziez silne

Powtorzyc czynnosc

Zapisac i odpalac :)

Moze to pomoze ^^

@Edit Mam pytanko male. Czy jesli wylaczy sie monitor tasker dalej bedzie dzialal??? znaczy zsiadywal z konia, zalaczal skille hotkeyami, bez udzialu myszki ??? :D

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

Co do tuta jest ok :) Masz racje szkoda ze nie schodzi z konia i laduje skilli, ale chyba jest rozwiazanie:

Tasker

Ctrl+H

Nacisnac hotkeyem aure berek tudziez silne

Powtorzyc czynnosc

Zapisac i odpalac :)

Moze to pomoze ^^

No możliwe ale wątpie

Opublikowano

Z tego co wiem takser powtarza tylko sekwencje wykonane MYSZKĄ.

Najlepiej toz robić bocika gdzie wpisujesz to ile czasu ma cisnąć np. ctrl+h F3 ctrl+h

Opublikowano

Zmien przegladarke na Firefox,Opera a nie takie badziewie jak IE :)

@botek2010 sprobuje dzisiaj pomeczyc sie z tym moze cos wyjdzie. Jak wypali napisze prymitywnego tuta :D

@d'emploi ja pamietam kiedys ze wykorzystywalem taskera jak spambota i bez problemu otwieral szept i pisal bez myszki ;D

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

mam prośbę spoiler mi nie działa co zrobić?

Proszę tu cały spoiler

"1. Włączamy EM2 <aż do zalogowania postaci>

2. Jeżeli posiadamy już konia militarnego bądż bojowego to jedziemy na swój spot gdzie chcemy expic

3. Nie zsiadając z konia ustawiamy w EM2 opcję "MobLock"

4. Koniecznie wyłączamy skille w opcjach które służyły do expienia bez konia pozostawiając tylko obcje "auto attack"

5. Następnie ustawiamy sobie od ilu % hp ma pic poty i co ma nam podnosić z dropu

6. Zaznaczmy sobie obszar do expienia

7. Klikamy start i postać bije z konia co prowadzi do tego że szybciej na leci exp"

Opublikowano

Zmien przegladarke na Firefox,Opera a nie takie badziewie jak IE :)

@botek2010 sprobuje dzisiaj pomeczyc sie z tym moze cos wyjdzie. Jak wypali napisze prymitywnego tuta :D

@d'emploi ja pamietam kiedys ze wykorzystywalem taskera jak spambota i bez problemu otwieral szept i pisal bez myszki ;D

Spoko, ja obecnie nie mogę się pobawić bo muszę eq robić ale potem jeszcze poszukam jakiś sposobów

Pozdrowionka

Opublikowano

a nie można zrobić to tak, że taskerem nagrać taką kolejność

1. złazimy z rumaka [klik prawym na środek ekranu po czym szybko "zejdź" u góry [szybko, bo EM2 wybiera CEL którego kill'a :) ] ]

2. klikamy prawym na buffa ustawionego np na F1, tj 5 miejsce na dolnym pasku SKILI I NIE TYLKO[ mowa tu o aurze, silnym, berku, błogo, ochronki u surek itp itd!]

3. oO.. tylko jak wejść na konia :D hmm.. spróbować ctrl+G

PS

w EM2 włączcie sobie lura [nie lockmoba] i odznaczcie wszystkie skile i AUTOATAK ! ale za to włączcie sobie lockmoba [zn jak chcecie ;) ] i AUTOATAK w MH ITA który na chwile obecną działa.. zn oprócz zbędnego teleportu.. ;)

to jest mój sposób na "szyppppki EksP" :D

by Ja

@@ dajcie + choć za chęci ^^ - autorowi tematu jak i mi :D

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

MrDeViX - Dziękuje

gad516 - Również dziękuje

mamama00- Nie ma jak narażie możliwości zapamietania "ctr+g" popróbuje z opcją klikania na konia i wybierania "wsiądz na konia"

Edit@

Tasker nie zapamiętuje opcji wsiadania na konia, być może komuś się to uda mi bynajmniej to nie wyszło :(

Opublikowano

Można prościej wystarczy nie wyłączać w EM ładowania skilli (Aura berek silne blogo ochronki czarowane) i napisać skrypt który będzie co jakąś określoną ilość sekund wciskał ctrl+h (chodzi o programik typu AutoF7.exe który klika klawisz f7 na serwie z yangbugiem )

Opublikowano

postaram sie napisac jakiś w autoit ktory automatycznie klika w przeciagu 1ms ;p pozatym w modzie kmr jest ze jak wciskasz F12 to wsiadasz/zsiadasz z konia

;p + dla autora

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

dobrze ze napisales bo bym nigdy nie odkryl... poza tym ciekawe po co mam to robic jak boja sie robi dopiero na 35lvl i wole nie tracic konta przez jakies ,,bocenie" to juz wole samemu expic :O

Pasjonat
Opublikowano

postaram sie napisac jakiś w autoit ktory automatycznie klika w przeciagu 1ms ;p pozatym w modzie kmr jest ze jak wciskasz F12 to wsiadasz/zsiadasz z konia

;p + dla autora

Próbowałem napisać coś takiego w AutoIt ale gryzło się to z EM i nie działało poprawnie...

Opublikowano

masz + za pomysł ale szkoda że niesiada z konia i niewlonczy Aury ;) ale co tam da się zyc

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...