Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jak wrzucam patch do cabala eu zeby grac na priwie to wyglada to tak ze mam nie patchowac cabal EU i do niego wrzucic ten patch z priwa czy trzeba wpierw spatchowacEU i wrzucic z priwa patch?

Opublikowano

Musisz mieć odpowiedniego cabala, zazwyczaj EU ep2.

chcesz + czy -?;]

A i może ktoś mi wytłumaczyć jak to jest z zaczęciem gry na serwerze "Elite Cabal:Shiena the Queen" (tzn. instalacja itp. czy jakieś patche trzeba czy jak to z tym jest)?

Bo pobierałem już 2 cliennty na różne priwy i jeden nie chciał się zainstalować a drugi nie chcial zakończyć się pobierać(stawało na 0 sek. i nic nie szło zrobić)

Opublikowano

Ściągam już clienta ,tylko w folderze pokazuje mi że ten plik ma ikonke białej kartki obok nazwy(może nie odczyta?) i nazywa sie unconfirmed12453.download.Wszystko dobrze? bo już mnie męczy to ściąganie clientów ;d

Opublikowano

kurde gdzieś już to mam ....znowu "więcej wersji shiena the queen jest już zainstalowanych".....kurde czyli na priwie nie pogram i musze grac na eu.chyba ze jest patch z priwa jakiegos na eu :angry:

Opublikowano

REFRESH.

CZY KTOŚ MI MOŻE POMÓC?

jak chce instalować obojetnie jaki client na priwa wyskakuje ze jest juz wiecej takich wersji zainstalowanych.czyszczenie rejestru z plikow o nazwie "CABAL" nie pomoglo ,defragmentacja dyskow nie,usunieci cabal EU tez nie pomoglo ,wiec co pomoze...?czy da sie cos zrbic oprocz reinstal systemu lub fragmentacja dyskow?jak ktos wymysli cos sensownego i zadziala to moge dac konto w grze rappelz pl 51 lvl :(

Opublikowano

Oczyść rejestr tym programem : " CCleaner" powinno pomóc a jak nie to napisz na PW to może pomoge. :P

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...