Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Metin2 Tvn Fakty 1 Filmik Na Yt

Krzemas321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bardzo dobrze że zgłosił na policje i każdy tak powinien robić kto domyśla się kto go okradł.

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

No i bardzo dobrze. facet zgłosił sprawe na policje , zajął się tym na poważnie , a nie straszył i wyżalał się na mpc i boardzie jak 95% okradzionych osób. Pozostałe 4,8% nic z tym nie robią, a 0,2% idą na policję.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Wybonowane ale widziałeś te bony ^^ chyba za mało grasz w metina... Takie ebo moim zdaniem nie warte 150 zł

buusaga.jpg

Opublikowano

Jeżeli to ogladał jakis Gm to ma juz pozamiatane koleś po prostu ma bana. Przecież nie wolno kupywac w realu żadnych itemów czy postaci mozna tylko kupywać yangi. Ale i tak koleś dobrze zrobil bo 1 tys na drodze nie leży więc ja też bym poszedł na policję.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Przed wczoraj było w radiu zet o kradzieżach wirtualnych

Był temat na forum metina PL ale go usunęli, mówił coś ze okradł go koleś który grał z nim

33udi79.jpg

Opublikowano

Jak kupił to za kasę to się nie dziwie, że to zgłosił na policję. Pewnie też bym tak zrobił. Szkoda takiego dobrego eq ale jak je odzyska to wszystko bedzię OK ale jak nie odzyska to lipa.

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

wkoncu ktos pokazal ze zasrani zlodzieje nie sa bezkarni mam nadzieje ze te szmate (zlodzieja co go okradl) posadza na te 3 lata to mu sie odechce krasc.

@Down smiac to mi sie chce z ciebie ten koles sie duzo napracowal na takie eq a jakis laps poprostu to zabral ! ale co ty o tym wiesz pewnie dla ciebie eq+6 to juz pro .

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

poczytaj sobie ku*wa regulamin metin2 pl to wtedy pogadamy sobie aha i idź lekarza bo ci sie słuch pogarsza dzieciaku.

On powiedział że tyle warte. a dziennikarz tak powiedział źle.

Nie maja dowodów że kupił więc nic mu już nie zrobią.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja bym zrobil tak samo...Tym bardziej ze ma 82 lvl eq na ten lvl jest troszqu warte

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...