Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podpowiedz Jak Przyspieszyc Wbijanie ;)D

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahh te slabe PC :)

Słabe PC ?

4 rdzeniowy procek po 3,2ghz

Karta Geforce 9800 GTX +

4gb ramu .

To ma być słaby PC ?

To pozdro.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

slabe PC wez sie ogarnij.... 2rdzeniowy procek 2,4 2giga ramu itp itd ^^ na silka 3 razy dobry pc ^ wiec nie pier### ze to wina pc jak tu chodzi o program omg juz uciaglem 10 silkow na moim kompie i bez lagow bylo a ty cokolwiek muwisz

Opublikowano

@Up

Popieram cie chlopie i tak samo sadze.

@krasada

a ty ogarnij slowa bo ta twoja cenzura to jak by jej nie bylo i spokojniej troche. -.-

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ja od 18 już 30 razy miałem crasha i też wcale nie mam słabego kompa może to przez win 7 kto wie... Już wole wbijać 3h i dostac crasha przy tp do ht po 20minutach niz wbijać 5h i nie wbić ... Nawet nie mogę się porządnie wkur*** przy dostaniu crasha w ht xDD ale program fajny ^^

Opublikowano

LaskaKentaki po 1 jesli zamieszczasz cos tutaj to jest to po to zeby to dzialalo a jesli komus nie dziala to trza mu pomuc/wyjasnic co ma zrobic zeby bylo ok a nie ze ty wbiles i napinasz ^^ zobaczcie jak wygladaja tutki z botow i wgl ^^ sa @upy i wgl bot jest swsro a tam sa ladne upy co robic zeby bylo zszc i wgl ^^ a nie ze jak ci nie pasi to nie graj ^ wez sie ogarnij

Opublikowano

To chyba faktycznie nie działa. Wczoraj o 1 w nocy wbijałem z 30 min i nic. Poczytajcie o tym na xxx, zobaczycie co tam piszą. To przyspiesza animacje. Żeby dało rade przyspieszyc na tym programie prędkość wbijania musiałoby przyspieszyć cały serwer...

Opublikowano

To chyba faktycznie nie działa. Wczoraj o 1 w nocy wbijałem z 30 min i nic. Poczytajcie o tym na xxx, zobaczycie co tam piszą. To przyspiesza animacje. Żeby dało rade przyspieszyc na tym programie prędkość wbijania musiałoby przyspieszyć cały serwer...

No niestety to tylko przyśpiesza animacje a nie przesyłanie danych.

Jak się z tym wbije to prędzej czy później się dostaje DC lub crash'e.

DC w przeciągu pewnie 15min xD

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Grałem kiedyś w mu online na x-world z takim programem jak speed gear, działał jak speed hack i czytałem, że to na wszystkich programach działa bo przyspiesza działanie kompa (chyba również z wysyłaniem pakietów) jak chcecie możecie sprawdzić ja tego jeszcze nie testowałem na zszc ale chyba zaraz spróbuje. Tylko na x-world był jeden problem. Żeby nie dostać dc trzeba było stopniowo zwiększać prędkość tzn. nie od razu dawać prędkość x100 tylko zwiększać sobie np x2 potem x2,5 i tak co 2, 3 minuty podwyższać sobie. Może to się okaże skuteczne :)

Opublikowano

Grałem kiedyś w mu online na x-world z takim programem jak speed gear, działał jak speed hack i czytałem, że to na wszystkich programach działa bo przyspiesza działanie kompa (chyba również z wysyłaniem pakietów) jak chcecie możecie sprawdzić ja tego jeszcze nie testowałem na zszc ale chyba zaraz spróbuje. Tylko na x-world był jeden problem. Żeby nie dostać dc trzeba było stopniowo zwiększać prędkość tzn. nie od razu dawać prędkość x100 tylko zwiększać sobie np x2 potem x2,5 i tak co 2, 3 minuty podwyższać sobie. Może to się okaże skuteczne :)

Chętnie przetestuje ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Chętnie przetestuje ;)

Do tego programu musisz również pobrać cracka bo zwykła wersja jest tylko chyba na 30 min. Nie pisze żadnych poradników związanych z obsługą tego programu bo jest on tak prosty jak budowa cepa :)

Opublikowano

Do tego programu musisz również pobrać cracka bo zwykła wersja jest tylko chyba na 30 min. Nie pisze żadnych poradników związanych z obsługą tego programu bo jest on tak prosty jak budowa cepa :)

Spoko pobrałem v7.1 zcrackowane

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Heh, chyba jednak marnie to widzę, wbijam z prędkością x4 już ok 30 min i nic. O tej godzinie z takim przyspieszeniem już powinienem wbić. Chyba jednak nie działa jak należy... :/

(Właśnie wbiło i crash...ehh wbijam normalnie :/ )

Opublikowano

Heh, chyba jednak marnie to widzę, wbijam z prędkością x4 już ok 30 min i nic. O tej godzinie z takim przyspieszeniem już powinienem wbić. Chyba jednak nie działa jak należy... :/

(Właśnie wbiło i crash...ehh wbijam normalnie :/ )

Hehe ja wbijałem z prędkością 1,5x i wbiłem w 2min.

Szczęście lub program śmiga ;).

Lecz po wybraniu chara i wbiciu do gry od razu Crash/dc :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Hehe ja wbijałem z prędkością 1,5x i wbiłem w 2min.

Szczęście lub program śmiga ;).

Lecz po wybraniu chara i wbiciu do gry od razu Crash/dc :D

A jak miałeś okienko z wyborem postaci to przestawiłeś znowu na tę samą prędkość??

Opublikowano

A jak miałeś okienko z wyborem postaci to przestawiłeś znowu na tę samą prędkość??

Nom.

Lecz edytować tera tego nie będę.

Bo wbiłem bez tego w 5min heh xD

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

a ja właśnie crashe dostaje. Wczoraj np bez niczego wbijałem i non-stop podczas logowania crash i nie wiem o co chodzi z tym programem też już dwa razy crasha dostałem, na pewno to nie wina kompa, bo mam dobrego. Wbijam na bocie :), bez bota crashy ni ma

Opublikowano

a ja właśnie crashe dostaje. Wczoraj np bez niczego wbijałem i non-stop podczas logowania crash i nie wiem o co chodzi z tym programem też już dwa razy crasha dostałem, na pewno to nie wina kompa, bo mam dobrego. Wbijam na bocie :), bez bota crashy ni ma

Crashe sa przez srproxy.exe ;).

Lecz bez proxy ni ma bota xD

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

i nie da rady tego naprawić, nie ma jakiegoś innego programu podobnego do srproxy??

Może i jest ale nie szukałem ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...