Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podpowiedz Jak Przyspieszyc Wbijanie ;)D

`Pilot`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mylicie się , to przyśpiesza wbijanie :)

Spójrzcie na dolny lewy róg przy wbijaniu... w silku jest ustawione tak , aby można było wbijać ( próbować ) co 2-3 sekundy . Z programikiem trwa to hmmm jak się dobrze ustawi - 3x/1 sek.

Znaczy to , że szybciej wysyłamy informacje na serwer

20358.gif
Opublikowano

ja tez wbilem na 3 konta w przeciagu 15 minut wiec ja bede to uzywal...

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Mi działa zamiast 3h wbijam max 20min Ten program mi sie przydaje a pozatym gdyby tylko tylko przyspieszał animacje na dole connect to server leciał w normalnym tepie

Opublikowano

bercik ja jak wbijalem o godz 14 na water jak kiedys to bylo 1h nawet wiecej terez max 30 minut : p z 5 prob tylko raz bylo 43minutu, wiec raczej dziala...

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Nie wierzę, że to powiem. SonYuo myliliśmy się. xD Na tej wersji to działa! Więc wielki plus dla autora. Próbowałem tak na ecsro i sjsro (kiedyś). I nie działało. Teraz patrzę na ZSZC i działa. xD O kurde. + dal autora. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@up

wlasnie tak czytam..

Jezeli az tyle osob mowi ze to naprawde dziala to mnie przekonaliscie ;]

Warna nie moge sciagnac bo nie masz ale masz + ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

W takim razie z rana po próbuje jeszcze :D

@EDIT

Nadal ten durny błąd w proxy.

Nie wiem, może mi ktoś to objaśni jakoś łopatologicznie :D

@EDIT2

Mogę dać max przyspieszenia 5 bo na większej mi już error w proxy wyskakuje. :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

A ja mam viste i mi crashuje jak wbije xD

Musze wbijać po 3h , z botem 5x tyle, legit ... Ale sposób znany i dobry :P

20358.gif
Opublikowano

A ja wam powiem że dla mnie to działa tak, że 3 razy pojawi sie request information a potem dopiero sie pojawi cannot connect server is full(cos takiego). Takze wbijam się tak samo długo jak wczesniej, tylko ze 3x wiecej pojawi sie request information niz wczesniej ... Juz wole odpalic 3 silki odpalic autologina i sie wbijac...

Opublikowano

A ja wam powiem że dla mnie to działa tak, że 3 razy pojawi sie request information a potem dopiero sie pojawi cannot connect server is full(cos takiego). Takze wbijam się tak samo długo jak wczesniej, tylko ze 3x wiecej pojawi sie request information niz wczesniej ... Juz wole odpalic 3 silki odpalic autologina i sie wbijac...

Też tak uważam.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

@2x UP

też tak robiłem na sjsro ;] odpalałem 3 silki i autologin i na który mi wbije ;d

a cheat engine przyspiesza [speedhack] ogółem musiałby cały silnik przyspieszyć a to działałoby dla wszystkich wbijających ^^

b577e893e102f.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale sądzę, że wy wcale tego nie testowaliście. Na żadnej wersji silka to nie działało, a na tej na pewno działa. Sam sprawdzałem kilka razy. I wbija się o wiele szybciej próbowałem wziąść 100x to mi wbijało normalnie jakbym nic nie zmieniła ale między 10-50 wbija ekstra szybko. Dziś wbiłem w 10minut o jakieś 16godzinie. A wczoraj jak nie wierzyłem, że działa, to wbiłem w 5 sekund chyba. xD Więc jak dla mnie działa. I teraz z tego korzystam. :)

85.jpg

Opublikowano

@UP

Cain napisał że dał na 100, więc 500 [max] nie zmieniłoby nic, ale można ustawić zawsze ręcznie(500-4122189214719842, i tak dalej)

b577e893e102f.png

Opublikowano

Szczerze to nie odczuwam tego, że pomaga.

Wbija godzine... jak ja bez tego max 1h umiałem wbić....

Opublikowano

Sprawdziłem na 500x i wbija z zawrotną prędkością. Ale chyba miałem Crasha. Po 5 minutach gra się wyłączyła.

Wbija od nowa. Bo chce sprawdzić czy to był Crash przez moje wcześniejsze (zmienione) media. Teraz wbijam z zwyczajnym media. :)

I w tym właśnie momencie znów dostałem Crasha. Przy wbiciu. 500x to za dużo. xD

85.jpg

Opublikowano

tez mam takie dni ze ledwo wbije i crash :D ale ja wbijam z cheat engine i crashe czasami mam :D wiec mi dziala 95% :P

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Ch## do dupy z tym cheat engine 2h wbijalem i co... ? i kupa dalej connect jak sie wbilem to crash odrazu ...... czyli ze nawet postaci nie zobaczylem tylko czarny ekran i na nowo connect

Opublikowano

Ch## do dupy z tym cheat engine 2h wbijalem i co... ? i kupa dalej connect jak sie wbilem to crash odrazu ...... czyli ze nawet postaci nie zobaczylem tylko czarny ekran i na nowo connect

Tak samo xD

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...