Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może To Byc Przełom !

Samii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się , iż to drugie "0" to właśnie kowal więc może coś pokombinować i mieli byśmy kowala DT ale bez DT :P :DxD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Dobre bo to mój pomysł ^_^

,,Pierdziel szkołę zostań ninja !" :ninja:

Crazy Noob 8S :DxD-.-

Santi0123 <3 <3 <3

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

A gdzie się podziało w Mode "1"? ;) Jest 0 , 2 , 3, a 1 brakuje ;] To chyba o czymś świadczy ;]

a wpisz se mode 1 zobaczysz że to nic nie zmieni ;]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

ja chcialem sie zapytac czy kamer dodal skill w pt "przyzwij czlonka grupy" na "pe-lu"??

bo wiem ze dodal na multi-launchera na privki

chodzi mi o to ze np 40lvl robi grupe z 15 lvl i 40 wchodzi do DT i wzywa czlonka grupy ;D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

thelivid13 :

I od razu riper padam i jest 100 szkatułek a w każdej niej miecz żalu śr 150 i exp na 99lvll

Dostajesz GM'a i zostaje Władcą całego świata metin oraz zabijasz Niebieską śmierć z pięści.

Raczej nie doda :( Ale nie martw się zawsze może coś takie doda.

-koniec ironii."

Opublikowano

jest to w 70% bo consola to jest zrobione dzielo Dla GM KaMeR to edytowal zeby bylo pod F5 i bylo dla kazdego gracza ;D

nie wierzycie macie komende:

/c lub /console

[wcisnij przecinek]

hyba dziala na privach bez Gm ale niewiem ;D

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Bez przesady, nie róbmy z polskiego teamu takich idiotów ;) na 100% zablokowane albo po prostu "refine 0 0" nie ma z tym nic wspólnego. pozdrawiam !

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Opublikowano

Wszystkie komendy na kowale , handlarzy itp. zostały usunięte/zablokowane :) Został zwykły kowal i magazyn , a i to długo nie wytrzyma...

Opublikowano

taa... wy to byście chcieli komendy na wszystko a wtedy metin2 był by taki nudny że szkoda gadać

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Na 100% jest komenda na kowala w dt! Pomyślcie z innego punktu widzenia. Przecież

kowal w dt jako npc musi wykonywać jakiś "skrypt"

Opublikowano

Na 100% jest komenda na kowala w dt! Pomyślcie z innego punktu widzenia. Przecież

kowal w dt jako npc musi wykonywać jakiś "skrypt"

Joke teraz :))

Na 100% jest komenda na bodzie w m1! Pomyślcie z innego punktu widzenia. Przecież

bodzio używany w m1 jako item musi wykonywać jakiś "skrypt"

mogę powiedzieć tak samo :)

"easy to say hard to do eh?" ^^

Opublikowano

Pogrzebałem troche w plikach, i doszedłem do tego, że gdy np. siedzimy w m1 i załóżmy że znamy tą komende, wpisujemy ją i będzie działać na pewno! Bo kowal w dt jest ustawiony, tak że pokazuje się jako postać po zabiciu k., ale komenda będzie działać nawet, gdy się nie pokarze! Tylko wystarczy znać komende... Jutro pogrzebie w plikach, ale na 70% to nie zadziała na plu, ale na privach w 120%!

Pozdro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...