Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może To Byc Przełom !

Samii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wpadłem na pomysł!

Wszyscy wiemy , że jest komenda na kowala (tzn ulepszenie u zwykłego kowala) refine 0 0

A może jest i na kowala DT ?

Może te dwie ostatnie cyferki to wybór kowala i jego rodzaj ?

Może na prawdę jest komenda która by nam pomogła i to jeszcze jak ?

Wypowiedzcie się na ten temat !

Pozdrawiam!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

te 0 0 to sa kordy gdzie jest item tak mi sie zdaje

@Nie da sie kowala z dt zrobic poniewaz trzeba zabic krola nawet jak na privie przyzwiesz kowala do m1 z dt to nie mozesz ulepszac tego sie nie da zrobic

Opublikowano

Ale może jednak nie jest zablokowane ?

Najpierw trzeba było ją znaleźć !

userbarwb.png

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

kowal w dt pojawia się tylko w określonym miejscu gdy zostaną spełnione określone warunki... nie znam się na tym zbytnio ale poszukam cos.. :)

Opublikowano

o co chodz i z tą komendą bo oniej nie słyszałem bede wdzieczny jak ktos mi to wytlumaczy .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

nuno tą komendą ulepszasz itemy jak u kowala... co do tych zer to można wpisać refine 000000000000000000000 00000000000000000000 i nic się nie zmieni :) myślałem, że to szansa na ulepszenie ale jednak nie :P a gdyby była komenda na kowala dt to kamer by ją dał..

Opublikowano

0 - pozycja itemu

0 - mode czyli zwój, metal, kowal oczywiscie nie dziala jesli nie mamy w eq etc... [0 - kowal, 2 - bodzio, 3 - metal (albo odwrotnie nie pamietam)]

Opublikowano

nuno tą komendą ulepszasz itemy jak u kowala... co do tych zer to można wpisać refine 000000000000000000000 00000000000000000000 i nic się nie zmieni :) myślałem, że to szansa na ulepszenie ale jednak nie :P a gdyby była komenda na kowala dt to kamer by ją dał..

niestety takiej komendy by nie dał :] kamer daje tylko hacki które są ''dość'' przydatne ale nie za przydatne :] 1 hit killera nie dał a sam używał go przed wszystkimi... rozumiem że mógłby rozwalić metka ale jednak używał go :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

0 - pozycja itemu

0 - mode czyli zwój, metal, kowal oczywiscie nie dziala jesli nie mamy w eq etc... [0 - kowal, 2 - bodzio, 3 - metal (albo odwrotnie nie pamietam)]

A gdzie się podziało w Mode "1"? ;) Jest 0 , 2 , 3, a 1 brakuje ;] To chyba o czymś świadczy ;]

urechisyg.png

Opublikowano

"Raczej" wątpię że takie coś istnieje?

Lecz dla chcącego nic trudnego napewno da się coś zrobić w tym kierunku;D

userbarwb.png

Opublikowano

Kowal to jest program... On ma za zadanie by wyswietlalo sie "nie pomyslne ulepszenie przedmiotu" "pomysle ulepszenie przetmiotu" raczej sposobu na niego nie ma nawet jak jest komenda to team ja zabklokowac wiec szukanie nie ma sensu..

@Edit

Z tym paleniem iulepszanie chodzi o to ze ulepsza on losowo...

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

No niby ciekawe by to bylo

Ja znalazlem cos innego

Jak klikam w dt warp na kogos (mam mod kamera) to pokazuja mi sie 3 koordy ... Moze da sie cos z tego zrobic zeby odrazu na kowala leciec albo na riperka?

rapideoUserbar.png
Opublikowano

refline (komenda na ulepszanie) 0 0 (któreś 0 to są kordy do itemku, a kolejne 0 to nie wiem). Proste i logiczne. Może się da ^^. Jak komuś się chce to niech spróbuje pozamieniać 0 na różne cyfry.

UP: Na privach się da, ale musisz mieć party z kimś na danym pietrze (na przykład kowal). Na PL mobki Ci się nie będą ładować.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

2xUP. Team ją zablokować, w bazie danych, i w cliencie, a MOD kamera, polega na tym że robi rzeczy WIRTUALNE ! Ale może akurat, to bylo zablokowane tylko w cliencie, a kamer wszystkie tek omendy odblokował

Opublikowano

Jeżeli jakiś Pro informatyk (czyt. hacker) znalazł się i zrobi coś w stylu.

Klikasz na kowala ulepsz (np: item na +9) a wysyła dane jakby był z +0 na +1 robiony to "kowal" prawdopodobnie Ulepszył by owy itemek.

Nawet nie wiadomo czy ktoś takiego czegoś nie ma ;) Jeżeli ma to na pewno się z nikim nie podzieli. Za duże zyski z tego czerpie.

Opublikowano

Kamer wam dobrze napisał... A z grona wypowiadających się tutaj to najbardziej ogarnięty człowiek ^^

Nie ma co "Bojcyć" Jak stare babki pod blokiem. Nie da się ulepszać "Kowalem z dt jakąś komendą" gdyż żeby on się pojawił muszą być spełnione warunki tak jak napisał jakiś przedmówca czyli przejście wieży demonów w odpowiednim czasie i ubicie elit. króla demonów. Wtedy pojawia się kowal taki w zależności od tego gdzie ubiliśmy Króla

Pozdrawiam Falco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...