Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] PACC przelewem bankowym

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.

Ponieważ na stronie tibia.com w "info" mam inne dane niżte co wpisywałem w tym formularzu jak się zamawia Premmy.

Pytałem już pare osób jedni mówią że dojdzie drudzy mówię że nie więc zwracam się o pomoc.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak kupiłem przez tibie.com dostałem w 4 dni( Wysłałem kasę pocztą).

[you] Lubie Cie!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dośc głupie pytanie...

Czy nasze dane : imię, nazwisko itp. muszą być zgodne z tym co wpisalismy na tibia.com ?

Bo byłem na tyle głupi i zamiast nazwiska wpisałem 3 kropki. Czy mozna na tym kwitku co dostajemy na poczcie wpisać te kropeczki ? Czy musi być dokładne nazwisko np. Kowalski ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam dośc głupie pytanie...

Czy nasze dane : imię, nazwisko itp. muszą być zgodne z tym co wpisalismy na tibia.com ?

Bo byłem na tyle głupi i zamiast nazwiska wpisałem 3 kropki. Czy mozna na tym kwitku co dostajemy na poczcie wpisać te kropeczki ? Czy musi być dokładne nazwisko np. Kowalski ?

Tak ! Boisz się nazwisko swoje wpisać ? Policja Cie szuka ?

Opublikowano
Tak ! Boisz się nazwisko swoje wpisać ? Policja Cie szuka ?

Tak czyli co ? Musi byc normalne nazwisko ? Czy moga byc te kropeczki?

Napisz dokladnie, a nie samo "tak" z kad mam wiedziec na jakie pytanie odpowiadasz?

Opublikowano
Tak czyli co ? Musi byc normalne nazwisko ? Czy moga byc te kropeczki?

Napisz dokladnie, a nie samo "tak" z kad mam wiedziec na jakie pytanie odpowiadasz?

Ma być tak jak wpisałeś w tibia.com na twoim koncie ... Ty wpisałeś te kropeczki ? Lepiej zmień to na twoje prawdziwe dane, ponieważ później jak ktoś ukradnie twoje konto ułatwi Ci to je odzyskanie ( tylko jeśli zgubiłeś rec-key )

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A orientuje sie ktos czy da sie zamowic PACC PayPal'em w zlotowkach badz w $ bo mam ich sporo z klikania w buxy ale nie w tym rzecz.Chcialbym sobie za zarobione $ kupic pacc najlepiej na ferie swiateczne :D a kase ile zarobilem na bux = 78$ i wlasnie za to chcialbym kupic PACC :D

Za pomoc dam 5*

-

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

co mam wpisac w adres ?? ulice i numer w kletce lub domu?

prosze odp

[ ]50 Postów

[ ]100 Postów

[ ]300 Postów

[+] Mieć K/D 2+

[ ] Zrobić swojego hacka-pomozcie dam +!!i 5*

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanie Kupiłem Premium Accont przez tibia.com sposobem Bank Transfer na pół roku i chciałbym się dowiedzieć czy po upływie pół roku moge tą samym sposobem 2 raz kupić premium Accont bo teraz wchodze na strone tibi.com i nie ma opci do zaznaczenia Bank Transfer i nie wiem jak zamuwić Pacc prosze o pomoc

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie :

Czy można wykupić pacca kartą bankową " Visa Electron" ?? Bo na forach piszą że można a inni że nie można ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie ,dawno grałem w tibie... ale słyszałem ze jest możliwość kupna PACC na 30dni ,móglby ktoś mi przybliżyć jakąs opcje takiego zamówienia ?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...