Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] PACC przelewem bankowym

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!;)

Po fali pytań jak kupić PACCa na własną rękę piszę ten poradnik.

Krótkie FAQ:

1. Nie musisz mieć konta w banku;

2. Nie musisz mieć 18 lat;

3. Wpłacamy tyle ile jest napisane w dniu zamówienie, nie musimy się obawiać o kurs walut;

4. Czas oczekiwania to od 3 do 5 dni roboczych;

5. Jeśli macie problem z wpisaniem czegokolwiek na druczku przelewu, pani/pan w okienku w banku/na poczcie wam pomoże;

A więc do rzeczy:

1. Logujemy się na Tibia.com

tibia1zo0.png

2. Klikamy "Add Premium Time"

UWAGA!!

Musimy mieć spersonalizowane konto.( tj. wyrobionego R Keya)

tibia2qs6.png

3. Wybieramy "Single Payment" i klikamy "Continue"

tibia3gf0.png

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

4. Wybieramy "Bank Transfer" i klikamy "Continue"

tibia4hj8.png

5. Wybieramy czas trwania PC, uzupełniamy dane ([u]Prawdziwe dane, dobrze by było zgodne z tymi z R Keya[/u]) i klikamy "Continue"

tibia5oe6.png

6. Sprawdzamy nasze dane czy nie zrobiliśmy błędu jeśli wszystko się zgadza, akceptujemy regulaminy i klikami "Submit"

tibia6wg7.png

7. No i kupiliśmy PACCa! Teram mamy 90 dni na opłate, zostały podane dane do przelewu.

tibia7jh5.png

WZÓR PRZELEWU:

tibia8mj9.png

Oczywiście wpisujemy kwotę podaną na Tibia.com ;), żebyśmy nie wysyłali 0 zł..^^

Mam nadzieję, że pomogłem...

Pozdrawiam,

Lord Makin;)

Zastrzegam sobie prawo do tego poradnika, został napisany samodzielnie przeze mnie, wszelkie kopie bez zezwolenia pociągają za sobą konsekwencje prawne.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wszystko OK , dobry poradnik :D tylko mam jedno zastrzeżenie :P na 5 screenie napisałeś że musi być to e-mail konta a wcale nie musi :) Wiele razy kupowałem kumplom na swój adres e-mail i wszystko było w porządku. Wiem że to taki mały szczegół nic nie warty ale może komuś się przyda ta wiadomość xD

Pozdro

P.S ty też sobie robisz takie długie pasy typu : michaljestfajnyimadry99 ? :D

Nie jestem sam :P

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@up weź może napisz w tym Tibia Bot Shop że ty wszystko co się da sprzedajesz :D no bo taka prawda - kody za 2,50 , teraz pacc itd.. :]

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie GLUPIE ale zapytam bo nie jestem pewien : Co mam wpisac w ,,numerek waszego zamowienia "??

HAHAHAHAHA i co admin cieszysz się że dałeś kolejne 20% za sygnature chcesz to zbanuj mam to w du*** zrobie new acc
Opublikowano

spoko poradnik ;] wszystko ok ;P

ale chcialem sie jeszcze dowiedziec czy jest jakas oplata z banku za przelew ;> czyli oprucz tych 70+ jeszcze cos bank bierze za to ze robi przelew ;]

Opublikowano
mam pytanie GLUPIE ale zapytam bo nie jestem pewien : Co mam wpisac w ,,numerek waszego zamowienia "??

czekam już parę dni i nikt mi nie chcę odpisać plx ;/ ;/ ;/

HAHAHAHAHA i co admin cieszysz się że dałeś kolejne 20% za sygnature chcesz to zbanuj mam to w du*** zrobie new acc
Opublikowano

a jak już wyśle i miną 2 dni to to Pacc sam się reaktywuje ?? czy ja go muszę jakoś reaktywować

Opublikowano

Pacc aktywuje się gdy wlogujesz na postać. W przypadku gdy jakaś osoba kupuje Ci pacc wtedy pacc aktywujesz ręcznie przez tibia.com.

Pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Emmm... Kupiłem PACC i mam małe wątpliwości.. Bo Autor opisał jak zapłacić druczkiem w punkcie przelewowym.. A jeśli mam internetowe konto bankowe i wpłaciłem pieniadze (według wzoru) w sobote to kiedy powinien być PACC?? Kase z konta zabrało zaraz po przelewie...

Opublikowano

3 , 4 dni robocze :] nawet jak płacisz z internetowego...

Opublikowano

Draker a co jak nie dojdzie? :(

@edit: Nieważne ;) Jest PACC ;) Szkoda, że musiałem czekać aż 5 dni :P Ale aktywuje na przerwe świąteczną i będzie exp ;D

Opublikowano

Bo do tego by płacić via konto w banku jest metoda do zakupu płatnym kartą. I teraz kwestia jaką masz kartę kredytową.

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...