Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Rtdh Hack V1.1 !

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zal mi was za 1 razem mu uwierzyliście a za drugim tez i to był wasz błąd w tym pliku jest kryloger .

myszikot jak sie nie znasz to prosze leszczu morda w kubeł i bulgotać twoje twierdzenie ze w plikach pc jest "kryloger" jak ty to napisaleś świadczy o twoim wieku i nie znajomości budowy gier komputerów, oprogramowania szpiegowskiego i języka, papa noobom

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

klacur dziś kupiłem nowego kompa i zainstalowałem metina z 2008 roku bo mam na płytce i sciongnołem tylko tego hacka a na 2 dzień nie mogę wejść na konto gdy weszłem na emil i zmieniłem hasło eq nie było a hasło tylko ja znam i emil to jak to wyjaśnisz i w pliku znajduje się tanie coś

''Install copy C:\Program Files DyD34 ŮŰD[WÂ?ý??ŘÍ??{DíŃ?Ű??ĂN?eNW?)V"EU?8?áMřZîô?äD?ÇâÂ??ű?ěJ.!Ŕ(fI1Í?d?ÖîX;ĽĄW TŞŞ

Ľ7/h??}usv=Ă5"ň<xŇ?Ç???áú%wř/?Šý?7QżÁŕ?B??4óßÜ?ŕëK8ÍÝ??RÍĂŢ|żk(?7?Bí?ś0ĚD?îĐéĽĺ1ń;[??a?\GrŐLÄÇÎB/?éeŠî9?@tÇŇ?Ë]ż? dęn?Ëž<?Q5vWĘ,fŠ?IŚĎčĺA>??Ą?.ž??)?Ą?ĺoŮŕ?"?{

?ř?9?Íř ;9Ögą?9VI:Ş??ł"NBÇĺĂÎňŁ,T

gâd?,ĘńüMĄA?ľč??_=öů?:Î?ŃHamTd?)ă?ÖłÁ?ż?XţáX$Ă?Ţŕ 5mO?lW?CĘâf%Ö?Á[??$O^;?.ČW*ÖgâÁ?ö

ççn??EŘŮ.ą??Ś?Ö?;q?ňŻŞ( 5=Ś??y5??ĺLÉ?6ďŃ?u?9=?găYe??\:({??p?!?é?Şyş YU%`źR

K#?pY Ŕq?14ó.săŢčÓW^_!drđ??š;}@(Ąă?â?4?űÔßöĹó?LU\ Gţb?í?Ô??ŽošYŻ??úX?AźŚ`ÁőF *Ą/?ÔU?żKŤĚÎ<+24íş:?ţ?(vç^}ŠmŞQ<?őö?m;{?Ŕ?ë[Ŕ?@fřő?%?'ŢŚăĹôo$ÚDĽÔŃ_

[email protected]''

Teraz jak to wyjaśnisz to znajduje się w linijce jakiejś 40-60 .

Opublikowano

hehe i mamy ladnego keylogerka :> prosze o banika dla tego pana :> a moze zaspamujemy mu poczte "podziękowaniami" za haczka z keylogerem :> oto email:>

''Install copy C:\Program Files DyD34 ŮŰD[WÂ?ý??ŘÍ??{DíŃ?Ű??ĂN?eNW?)V"EU?8?áMřZîô?äD?ÇâÂ??ű?ěJ.!Ŕ(fI1Í?d?ÖîX;ĽĄW TŞŞ

Ľ7/h??}usv=Ă5"ň<xŇ?Ç???áú%wř/?Šý?7QżÁŕ?B??4óßÜ?ŕëK8ÍÝ??RÍĂŢ|żk(?7?Bí?ś0ĚD?îĐéĽĺ1ń;[??a?\GrŐLÄÇÎB/?éeŠî9?@tÇŇ?Ë]ż? dęn?Ëž<?Q5vWĘ,fŠ?IŚĎčĺA>??Ą?.ž??)?Ą?ĺoŮŕ?"?{

gâd?,ĘńüMĄA?ľč??_=öů?:Î?ŃHamTd?)ă?ÖłÁ?ż?XţáX$Ă?Ţŕ 5mO?lW?CĘâf%Ö?Á[??$O^;?.ČW*ÖgâÁ?ö

ççn??EŘŮ.ą??Ś?Ö?;q?ňŻŞ( 5=Ś??y5??ĺLÉ?6ďŃ?u?9=?găYe??\{??p?!?é?Şyş YU%`źR

K#?pY Ŕq?14ó.săŢčÓW^_!drđ??š;}@(Ąă?â?4?űÔßöĹó?LU\ Gţb?í?Ô??ŽošYŻ??úX?AźŚ`ÁőF *Ą/?ÔU?żKŤĚÎ<+24íş:?ţ?(vç^}ŠmŞQ<?őö?m;{?Ŕ?ë[Ŕ?@fřő?%?'ŢŚăĹôo$ÚDĽÔŃ_

[email protected]''

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

klacur dziś kupiłem nowego kompa i zainstalowałem metina z 2008 roku bo mam na płytce i sciongnołem tylko tego hacka a na 2 dzień nie mogę wejść na konto gdy weszłem na emil i zmieniłem hasło eq nie było a hasło tylko ja znam i emil to jak to wyjaśnisz i w pliku znajduje się tanie coś

ççn??EŘŮ.ą??Ś?Ö?;q?ňŻŞ( 5=Ś??y5??ĺLÉ?6ďŃ?u?9=?găYe??\:({??p?!?é?Şyş YU%`źR

[email protected]''

Teraz jak to wyjaśnisz to znajduje się w linijce jakiejś 40-60 .

Po pierwsze dziecko kochane hahahah po drugie sciągasz jakies świństwo, po trzecie qw plikach PC nigdy nie było nie ma i nie bedzie zawartego oprogramowania szpiegowskiego, po 4 jak wyjaśnisz scieżke dostepu C:/program files/ dyd3 czy cos tam dalej pliki PC to nic innego jak plik edytowalny i nie uruchamiany bezposrednio przez klikniecie tylko korzysta z niego silnik gry. Jeśli skopiowałes Pliki PC do folderu dajmy na to C:/program files /Metin2 to skąd ci sie wczłowieku wziela taka ścieżka c:/Program files/dyd3 czy co tam ty masz, aha a tak wogóle nie podałes systemu i nie pomyślałes ze idioci którzy ci robili kompa [jesli składak] nie wlepili ci program szpiegowskiego a może poprostu C:/program files /dyd3 to jest ścieżka do sterownika lub programu.Ale sie rozpisałem , ale to jeszcze nie wszystko nie jestem pwien czy ty aby napewno nie sciagales jakiegos, syfa to z mojej strony na tyle.

edit/. Aha i jeszcze jedno jak ty mogłes otworzyć pliki PC zwykłym edytorem tekstu hah edytorem tekstu [żadnym edyotem tekstu bezpośrednio nie otqworzysz pliku PC ponieważ znajduja tam sie sam chińskie znaki zeby je otworzyc najpierw trzeba je odkodować].

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...