Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Rtdh Hack V1.1 !

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to działa tylko na woja czy na każdą postać? Bo jak tylko na woja to ja nie bede komentowal bo nie chce autorów obrażać :D

A i daj skana bo od Ciebie bez skana nie ściągne !!! Nie da się ponad 50MB? Twoj problem SKAN MA BYC, a narazie leci report za brak skana !

Daj minusika kolego :) to nic nie kosztuje ;)

Opublikowano

Na razie nie. Ulepszyłem z SDeath 1 hita, zabija teraz z każdego skilla. Ale publikować nie będziemy. Zobaczcie na profil TheDeadt czy jakos tak na you tube tam są filmiki z hackami.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

głupie to jet mam lagi i mnie wywala DMG hack nie działa i co jakiś czas mnie zatrzymuje i nie moge sie ruszyć i wtedy musze zrobić rlg ale daje + za starania :)

Opublikowano

już pobieram ale mam pytanie :/ czy to działa także na innych klasach postaci? czy trzeba robić samemu od podstaw ;q?

Każdy mądrzeje z czasem...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No fajnie ze ta wersja dziala z easymetin2 ale jest problem nie zedytowaliscie pliki pc tak zeby nie odrzucalo mobow z broni 1 albo 2 recznej (nie z konia). Bylo to w wersji 1.0. Oczywiscie zaraz sprubuje zedytowac i zobacze czy sie uda. Dam edita i powiem co i jak. Aha bym zapomnial,tutaj zmodyfikowalem wasz hack (wersje 1.0), dodalem dlugosc miecza (nie widac tego ale efekt jest minimalny).

@EDIT

A jak nie ustawione zeby mobkow nie odrzucalo :) Zaraz zedutyje pliki i spakuje :)

@EDIT2

Udalo sie :) Na dwurecznej dziala bez zarzutow. Jesli ktos chce tego hacka zmodyfikowanego przeze mnie pisac na pw

@UP

Dziala tylko na wojowniku oprocz dmg hacka i buff hacka. musisz wszystko robic od poczatku na kazdej klasie postaci.

Opublikowano

Ale Wy jestscie ułomni, myslicie ze on ma 11 lat?? o.O

Ten koleś napisal tak tylko zeby wiecie.. "Taki Pro.." niby.. myslicie ze 11- letnie dziecko zrobili by cos takiego.. <_< wądpie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...