Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam Na 100% Keyloggera Jak Go Wykyrć Usunąć :( Proszę O Pomoc

nobkizs4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DROGI MODERATORZE PROSZE O NIE USUWANIE TEMATU WIEM ŻE TO NIE TEN DZIAŁ ALE NA 100% NIE JEDNA OSOBA SIĘ NA TO NATKNEŁA I TO ZWACZYŁA WIEC PROSZĘ TYLKO POMOC mam na 100% keyloggera jak go wykyrć usunąć :( proszę o pomoc

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciagnij jakiegos dobrego darmowego anty virusa

Avast :

http://www.avast.com/pl-pl/free-antivirus-download

zrob jak tam wyzej kolega mowil pelny skan komputera

mam nadzieje ze ci pomoglem licze na ---- oraz 5

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

yhy avasta

wątpię czy to ci pomoże jak się wir dobrze zagnieździ to naprawdę ciężko go osunąć

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

hah avasta? pff mam go od niechcenia... ale jesli podejrzewalbym keyloggera a avast by niewykrywal to format bo avast owszem darmowy jest ale cienko z bazami wirusow niby codziennie sa update baz ale kiedys pobieralem plik nie dzialal ni usunolem go zaczelo blokowac wszystko rejestr itp a avast wykryl go po 4 dniach od sciagniecia mimo ze 2x byl full scan...

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

możesz też AVG zainstalować

A tak ogółem to masz firewalla? (nie widnowsowego)

Bo jak masz to powinien sie pytac o kazdy program czy moze wysylec i odbierac

Opublikowano

Eset nod 32 jest lepszy ;/ On może nawet usuwać wira i zostawiać czysty plik... Pobierz, przeskanuj i po krzyku

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Format nie jest potrzebny. Po 1 skanowaniu miałam 7 keylogerów i 29 trojanów :] Więc - zfixowany eset nod 32.

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Jeżeli masz go od nie dawna polecam Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie Systemu. To najłatwiejszy sposób zajmie ci chwile jeżeli dobrze ustawisz datę "przywrócenia systemu" uda ci się pozbyć keyloggera i nie usunąć ważnych niedawno ściągniętych plików !!

Pomogłem + :)

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

dziękuje wam wszystkim przez keyloggera została mi ukradziona postać 35 lvl AURA G I BERSERK G RIB +9 49% SR. 77 LVL 52 LVL ale cóż skończyłem

z

metiniem I DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY SIĘ WYPOWIEDZIELI CI KTÓRZY NIE POMOGLI I CI CO POMOGLI WSZYSTKIM DZIĘKUJE :))))

Opublikowano

Jeżeli masz go od nie dawna polecam Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie Systemu. To najłatwiejszy sposób zajmie ci chwile jeżeli dobrze ustawisz datę "przywrócenia systemu" uda ci się pozbyć keyloggera i nie usunąć ważnych niedawno ściągniętych plików !!

Pomogłem + :)

Wirus tak czy siak by odrodził się w cache pamięci.. musiałby usunąć wszystkie punkty przywracania systemu, + tryb awaryjny + pełny skan i wtedy możemy gadać że jest ok.. bo jak ma zainfekowany plik np. Svchost to go nie usunie przecież program bo to proces systemowy..

Opublikowano

Kaspersky zainstaluj i przeskanuj :)

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

najlepiej ściągnij comodo bardzo dobry firewall i antywirus

no i jeszcze jak jakaś aplikacja np zapisuje przyciski to comodo to znajduje :)

według mnie to najlepszy antywirus i jest za free :P

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

Jeżeli dalej brnąć w antywirusach to z darmowych polecam MSE pod warunkiem ze masz orgnalnego Windowsa. Tyle ze on dzała najlepiej w opcji Pełe Skanowanie a to u niego długo trwa.Nie licz jednak na sielanke..Jak przystało na M$ pokłóci się on w Windows Defenderem i wersja Javy wspierna pod system wlasnie z szyldu M$, ale keyloggera wkryje i po polsku, bez piracenia tyle że org.Win

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...