Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Longiuyt2 - Czyli Mój Pierwszy Serwer.

Soczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Insanity.^^ padło

@ topic

ahh te czasy ile bym dał za chociaż tydzień grania tu :/

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: EsieQ

Planowana klasa:Dagger

Planowany kraj:Chunjo

Planowany cel:Miło spędzić czas i być proO

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

Opublikowano

Pamieram jak latalem w tygrze +9 i bojku +8. Spalilem w dt bjka +9 ;p. Mialem wtedy 79 lvl. Dostalem od kologi bo konczyl grac bojwego +9. Moj 2 priv z kolei. Najlepszy dopóki nie wproawdziali kamyczkow itp za 30kk.

Ale NewLongju2 bylo the best. szkoda ze nie mam ss jak latam w boga +7 xD

Oddal bym nawet 3 lata zeby pograc na tych privach

Opublikowano

Moim 1 privem był Longju2 . To był chyba 1 priv. Pamiętam że miałem tam 62 lvl i biegałem w boga +3 ^^. Na longjuyt2 tez gralem. Pamietam jak byla konserwacja ( o ile serw mi sie nie myli) to byl chyba 30 stronowy temat na mpc. ^^

Opublikowano

Ojj tak pamiętam te czasy ^^ 1 skill na G :D z kuzynem na pająkach expilem zęby zdobyć expa do czytania instr. :P Jak wbiłem 1 aure G cały czas ja włączałem :D Później nawet kuzyn wbijał na moje konto zęby sobie z aura na G polatać :PP

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Opublikowano

Moim 1 privem był Longju2 . To był chyba 1 priv. Pamiętam że miałem tam 62 lvl i biegałem w boga +3 ^^. Na longjuyt2 tez gralem. Pamietam jak byla konserwacja ( o ile serw mi sie nie myli) to byl chyba 30 stronowy temat na mpc. ^^

NOOOOOOOOOO :D to byla poprostu masakra ! cale mpc gralo chyba na tym serwie a jak byl off to przez godzine narobilo sie 3 stron spamu ;d;d;d

Opublikowano

NOOOOOOOOOO :D to byla poprostu masakra ! cale mpc gralo chyba na tym serwie a jak byl off to przez godzine narobilo sie 3 stron spamu ;d;d;d

Ja akurat jeszcze nie znałem wtedy mpc no ale co się dziwić pro serwer to i musi być o nim głośno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...