Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Longiuyt2 - Czyli Mój Pierwszy Serwer.

Soczes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię wam kilka ss za czasów yt2.

Pierwszy mój skill na G na tym serwie a zaraz pierwszy jeśli chodzi o metin2:

0627215827.jpg

Brat bliźniak:P:

0627225522.jpg

Herb czteru mieczy :D

0630112636.jpg

Brak plików do atlantydy i siedzenie tam aż do chwili pomysłu użycia zwojów powrotu...:

0702113921.jpg

Tu już trochę lepsze eq + moja sokola +9 gdzie małże stały po 800kk ;>

0629151503.jpg

Uploaded with ImageShack.us

To tylko część ss, które się zachowały. SS były robione nie na kliencie a na metinie z 2008r (stąd nazwa serwera twierdza). Mam nadzieję, że się podobało.

Opublikowano

daje ci + , sentyment powraca,to byl moj tez 1 priv na jakim gralem , ten serwer byl nie do opisania, NAJLEPSZY Z PRIVOW !!!!!! poprostu az sie lza kreci ;D te postawione fb jak szedlem na podworko ,wracalem i ryby po 20kk sprzedawalem,potem otworzylem 1 co nie zeszla i malz dropla , zrobilem tak sokola na +9 ,poprostu ten serw byl nie do opisania. :D pzdr

Opublikowano

"+" :)

Pozdro już takich private nie ma, a bym zagrał na takim :)

post-103988-1279197452,31.png

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do podpisu .

Jbc. to ja to wymyśliłem ;> Pobijecie mnie ? Mou strzela warnami ...

Jeżeli nie jesteś POKEMONEM ,daj "-" ,a jeżeli jesteś ... To też daj "-"

dajminusa.png

Opublikowano

Longjuyt2 zmieniło chyba nazwę na Metin35 i też padło?

Tak... faktycznie to był jeden z moich pierwszych privów (1 był newlongju2)... Pamiętam jak był bug na Yangi to utknąłem w Shinsoo Bodym 73 lvl z kasą na -1kkk xDD... zacząłem grać Ninja dagiem - wbiłem 78 i pojechałem na wakacje... skończyło się...;/

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za te plusy. Faktycznie to był jeden z najlepszych serwów. Chciałbym jeszcze na takim pograć no ale stare czasy już nie wrócą;/ A pamiętał ktoś może skąd się zdobywało kamienie duchowe? Bo ja już nie pamiętam. Czy może ich nie było?

PS. Za te ciepłe komentarze też dałem wam po + bądż - (zależy kto co zbiera).

Opublikowano

Kamienie CHYBA byly u handlarki lecz nie jestem pewien , a tak wogole ,to longjuyt2 zmienilo nazwe na metin35 i zmienilo wszystko co w sobie mialo , w vol2 longjuyt2 byly zwoje egzo po 10kk rady 50kk kamyki chyba 1kk i na vol2 mialem sure 90 lvl ,stal+9 brzegowe+9 itd,a tak apropo moj dobry koles co tez zemna gral na longjuyt2 mowil ze jeszcze z 3 msc temu bylo ON i prawie kazdy chinol mial tam hwang,wtedy zreszta to byl super priv,teraz same gowna sa...;/

Opublikowano

tez tam gralem mam ssy na 2 kompie - na 82lvlu w ribku+9 i smoczej+9 latalem ;p pozniej kupilem boga +9 i byla podnieta :}} zbugowaala mi sie postac w m1 jinno wiec na nia niechodzilem. po tygodniu wchodze - all dziala no to jade expic . kick - off 4ever :/

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Może i były kamienie u handlarki ale ja byłem taki newbie, że ich nie użyłem:D

Ja akurat miałem farta bo sprzedałem postać znajomemu za pare ciekawych itemków na metinie pl i po 2 dniach serwer off:P

Opublikowano

najlepsze bylo wbijanie do 30min ^^ albo przejscie przez tele i wielki lag ;p

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Dla mnie to też był jeden z pierwszych privów. Dobrze pamiętam ile się czekało na teleport ;D. Grałem wtedy bodajże w shinsoo. Była tam dość duża polska gildia. Pamiętam jeszcze jak kasę zdobywałem. Kupowałem monetkę (tą na 2x yang) i szedłem do zwykłego lasu na te drzewa blokujące przejazd (zapomniałem nazwy).

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Duch drzewa?

@macie fajnego priva dajcie?

Co ja zrobiłem? Czemu zraniłem Cię? Tak wielki ból zadałem sercu, które kochało mnie.

Tak wstydzę się kochanie, i teraz płaczę tak.

Wiem, że nie spojrzysz na mnie. Nie chcesz mnie już nawet znać...

Myśle chyba, że tak jest skoro już nie dzwonisz do mnie

Zdaje sobie sprawe, że między nami to jest koniec

Wszystko co łączyło nas już przepadło...

To takie trudne jest i ciezkie dla mnie, ale przeciez nie myślałem o ty zdradzajac Cie...

To była tylko chwila, kiedy skusiłem się. Bez rozwagi wziąłem inną... Wybrałem ja...

Teraz o tym wiem, czas dla mnie zdrajca jest.

Zabrał wszystko mi co słodkie...

Bez Ciebie teraz wiem nie moge złapać tchu, już nie podniose z kolan się...

NIGDY!....

Wypchany ze ścieżki miłości, Nowa ścieżka: Picie,picie,jaranie,picie,jaranie,picie,picie,jaranie i tak w kółko

http://www.youtube.com/watch?v=SkEFnTyhE5U

Pomocnik
Opublikowano

LongjuYT2 tez byl moim pierwszym privem :P Pamietam te czasy malże po 800kk chodzily a ludzie je kupowali ;D Pamietam jak zacząłem grac wbilem 75 lvl a kumpla szczeki pospadaly xD Nigdy tego priva nie zapomne. Gralem wtedy ninja ;d Lagi byly straszne 10 min logowalo sie do gry a jak expiles co 3 min logalo :D

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Ale mimo wszystko i tak chciales w to grac! :D tego priva nie da sie opisac, pamietam 74 woj body w parcie +7 i boga+7 ,to byl dopiero odjazd , potem gdy juz na vol2 longjuyt2 wprowadzili perly to zmniejszyli tez cholernie drop kasy a do handalrzy dodali perly po 20kk , kupilem nimfe +6 i siedzialem caly dzien w lesie zeby nazbierac to 20kk ! ok uradowany ide do m1 kupuje perle ,kupuje ulepszacze , Jeeeeb buum ulepszenie nie powiodlo sie ;dd nimfe wywalilem na ziemie i zaczelem grac sura wp :D

Opublikowano

Mój 1 server Byl Newlongju :D ale na Longjuyt2 tez gralem :P

Ale Najbardziej Podobalo mi sie na 123wulin w pierwszej wersji Byl jeszcze Bug z 24K pierscien Jako Jednemu z niewielu mnie nie zbanowano mialem ok. 8 charow z pelnymi eq tych 24k ringow.

Potem Jak Usuneli Buga nie bylo wcale pierscieni mozna bylo je nabyć za pomocą IS A taki jeden pierscionek na servie byl warty 800kk :D I jako 1-2 Polak mialem tam Barona I Mieczyk żalu :P

Opublikowano

Ale mimo wszystko i tak chciales w to grac! :D tego priva nie da sie opisac, pamietam 74 woj body w parcie +7 i boga+7 ,to byl dopiero odjazd , potem gdy juz na vol2 longjuyt2 wprowadzili perly to zmniejszyli tez cholernie drop kasy a do handalrzy dodali perly po 20kk , kupilem nimfe +6 i siedzialem caly dzien w lesie zeby nazbierac to 20kk ! ok uradowany ide do m1 kupuje perle ,kupuje ulepszacze , Jeeeeb buum ulepszenie nie powiodlo sie ;dd nimfe wywalilem na ziemie i zaczelem grac sura wp :D

Ja już dokładnie nie pamiętam tego jak dodali te parły. Ale lvl miałem też podobny do twojego. Wbiłem 78lvl expiąc w red lesie na pieńkach po 3-4 grupki (ahh). Pamiętam też, że stalki dla szamana to kilka nawet zebrałem bo wywalali na ziemię albo dawali w handlu to przemycałem siostrze, z którą wtedy grałem i wkońcu miała lepsze eq odemnie:D Bo musiałem chodzić w boga bo na stal nie było mnie stać. Ale ceny i tak były bomba. Małże własnoręcznie łowiłem siedząć pół dnia ale byłem chociaż szczęśliwy jak z karasia wkońcu dropła małż i 800kk wprzód:D

Opublikowano

Mój też pierwszy priv. Pamiętam jak z kuzynem grałem, te fishboty :D

Na małżach masakrycznie zarabiałem ^^

600kk dziennie, ale i tak nie było mnie na stal stać bo nikt nie chciał sprzedać :(

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Moim pierwszym byl newlongju2. Na yt2 gralem i na tym starym i vol.2. z kolegami. jK yt2 przestalo dzialac (vol.1) to gralem na sfyt2 to byly czasy ehh. Ale już rok minął od tych czasow

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: EsieQ

Planowana klasa:Dagger

Planowany kraj:Chunjo

Planowany cel:Miło spędzić czas i być proO

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

Opublikowano

Nooo,zgadzam sie z Noix ,to bylo jeszcze w wakacje jak chodzilem na rehabilitacje (zlamana kosc :( ) i zawsze zostawialem exp bota na te 1-2 godzinki to zazwyczaj byl 1 malz xD

Opublikowano

Dla mnie longjuyt2 był najlepszym privem na jakim grałem... Chciałbym aby tamte czasy powróciły :)

Pozdrawiam!

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

chciałbym postawić 2taki serwer identyczny nawet ten sam IS, cały po chinsku wszystko jak na starym z przed roku. :rolleyes:

Opublikowano

heh to był mój 1 priv. jaki ja podjar miałem [*] :(( . ale jest jeszcze chłopaki nadzieja . metin35.com . o i le nie padlo

Stanowczo za duża sygnatura. / Makin

Opublikowano

Ahh... To tez moj 1 serwer.. Na nim zaczynalem metina... ;pp 54 lvl i 1 grupka BO mnie zabijala ;* Ahh.. dobre czasy....

65994253024037513199.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...