Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Dbghelp.Dll

KOGUTNL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

one hit hack to inna bajka a przez dbg nie da sie tego zrobic na epvp poszukaj onehit hacka tam napewno jest

Opublikowano

@NotoriuS

Nie nie da się.

@qPA@

Da rade zrobić 1hh.

@ZARYWACZ

Kocp raczej Ci nie blokuje , dostałbyś co najwyżej na samym początku crasha lub potem przy ustawieniu np auto picka i jakby chciało picknąć to mógłby być crash , ale jeśli się nie włącza to nie wiem...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

o kurwa aleś ty bystry ja pierdole brak mi słów ,

kurwa cwaniak się znalazła jebany

Opublikowano

chłopaki "trzeba sie wyluzowac" ;pp

Moze mi ktos wytlumaczyc jak zrobic tego "attack hacka" co atakuje wszystkimi skillami z paska z góry dziekii

Opublikowano

@loen2141251235

Oczywiscie ze da sie na wszystkie stormy, ale ty tego nie zrobisz a nikt Ci nie da. Na wiekszosci privow nie ma thunder storma, wiec jakbys chcial na 'wszystkie stormy' to by Ci nic nie dziala tylko dlatego ze thudnera nie ma

34904.jpg
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Proszę skończcie pierdolić.

Syf robicie.

Annime nie będę komentował tego co napisałeś.

Następne co mam do powiedzenia to to że ta dll-ka nie działa na prawie żadnym serverze , odpalicie na acid i możliwe że na hidden , ale że hidden jest off to pozostaje acid.

Większość serverów posiada koem v2 a to pod koem nie pójdzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2UP@

To nie ma wirusów... Może przez antywira są wykrywalne ale to są nieszkodliwe. Po za tym pobierasz na własną odpowiedzialność.

1359062624-U334301.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a mozecie powiedziec co zrobic jesli ten hack mi sie nawet niechce rozpakowac jak to zrobic??bezposrednio do folderu z kalem rozpakowac?? folder kala mam na pulpicie czy to moze byc od tego prosze o odpowiedz

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Chłopcze, zobacz najpierw na datę tego tematu, jest on z 2010 roku :P Takich tematów się nie odkopuje, raport poleciał.

A błąd masz od tego, że plik już dawno został usunięty z serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...