Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Dbghelp.Dll

KOGUTNL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem ładnie i wyraźnie napisać tuta oraz opisać różne opcje działania tego hack'a .

Zacznijmy od tego że hack chodzi tlyko na pryvatnych serverach KalOnline.

Nazwa :Dbghelp.dll

Zacznijmy :

Funkcje

Download

Opis

Funkcje:

1:Sztormy.

2:Pimp hack

3:Eb hack

4:Imperial Hack

5:Splashy afk ( Pick , Auto behead )

Download:

http://www.multiupload.com/SDMUV6MI5S

http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe

Scan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/615d9086a3f51f1294236d861dddeeb4502dc0a4

Download:

http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe

Opis:

Gdy ściagniemy plik ( Dbghelp.dll ) wchodzimy pierwsze do Folderu z kalem. Nie wrzucamy tego pliku. Zmieniamy nazwe w folderze kala Dbghelp.dll na : Dbghelp_.dll Rozpakowujemy plik który zassaliśmy i po prostu wrzucamy go do Folderu z kalem.

Odpalamy kala wchodzimy na nasze konto i do dzieła:

1:Magiem musimy mieć oczywiście sztormy żeby używać na nie których serverach już sa np. dostępne od 106 lub wyżej lub całkowicie zablokowane ale jeśli mamy maga to po prostu wciskamy klawisz : F2 lub F3 F2-100x100 Obszar F3-200x200 Obszar sztormów. Przypominam że mana nam się nie kończy.

Opcje z trybu: F4 Klawisza.

2: Pimp Hack - Żeby zrobić pimp hacka potrzebujemy: Polishing Stone. , Talizmany , i Oczywiście broń. Sposób:

_-Wchodzimy do naszej Dll czyli ( F4 ) wciskamy : Set polishing " wychodzimy z dll'ki wyrzucamy polishinga podnosimy go , później wyrzucamy talizman ( attack , magic ) podnosimy go , Wchodzimy znów do Dll'ki ( F4 ) wciskamy: Set Talizman and baseitem znów wychodzimy wyrzucamy naszą broń , i podnosimy ją .

Zaznaczamy na opcje ( ON ) Use Polishing . W Cysles: wpisujemy ile talizmanów mamy i plishingów lub mniej. Bo to po prostu Ile ma włożyć w broń tego. i Pimp . Jeśli nie będzie znów działać wciskamy jeszcze raz : Set Talizman and baseitem i wyrzucamy talizmana i jeszcze raz w cysles dajemy: np. 10 i PIMP.

3:Z eb hackiem to samo co u góry tlyko że wyrzucamy broń i revishion stone

w cycling wpisujemy ile % nap ma zrobić EB szansy.

4:Imperial hack: Po prostu potrzebujemy na imperiala kamyki lub mixa i wciskamy. Opcje np imp - robi nam impa mix robi nam mixa.

5:Splashy Afk : Wciskamy Set HP/Mana med wychodzimy wyrzucamy co nasz mag ma używać i podnosimy ? Np mane lub hp. wchodzimy znów i jeśli chcemy żeby to i to to robimy jeszcze raz to samo tlyko że np. nie wyrzucamy many tlyko hp . i Opcja Auto Splash.

Prosze o podwieszenie.

.

Opublikowano

A z tym pimp hackiem jest tak , ze samo robi od razu np 18/18 czy trzeba caly czas procedure ponawiac ?

trzeba ponawiac =]

Opublikowano

w cycling wpisujemy ile % nap ma zrobić EB szansy.

Poprawka - nie ile % ma być ale ile revisionów użyć, ale i tak zawsze wpisujemy 100 bo zawsze z maksuje ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Dobra napiszę o tym pimpie najprościej jak potrafię:

1. Naciśnij F4, ukaże ci się menu hacka

2. Naciśnij w menu hacka "Set Polishing"

3. Wyrzuć w grze polishinga, a następnie go podnieś

4. Naciśnij "Set Talisman"

5. Wyrzuć Talisman ( np. Tali of attac, Kinga, of defense. Ten którym chcesz ulepszyć swój przedmiot) a następnie go podnieś

6. Naciśnij "Set Base Item" i wyrzuć przedmiot który chcesz ulepszyć (np. broń, zbroję) i go podnieś

7. Naciśnij "Use Polishing"

8. Wpisz w puste pole tam gdzie jest pimp hack ilość razy ulepszenia broni/ wbicia talismana (czyli jeśli np. kupiliśmy 100 polishing'ów i 100 talismanów to wpisujemy 100 aby powtórzył sekwencję ulepszania 100 razy) UWAGA: Przy dużej ilości razy Kal może się nam zwiesić i crash

Mam nadzieję że teraz już nie będzie z tym problemów

Mariuszw13.png
Opublikowano

Wszystko bardzo dobrze opisane !!! Dobra robota , chlopaki nie znacie moze bota ktory fajnie by poexpil ? bo auto battle dziala na male odleglosci ... tzn jak mob jest dalej troche to postac tam juz nie podbiegnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlaczego hack zawiesza i zamyka grę jak ustawiam 5 polishing stone lub tali of attack? Żenuła.. Nawet gry nie idzie ponownie załączyć, trzeba resetować kompa....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra napiszę o tym pimpie najprościej jak potrafię:

1. Naciśnij F4, ukaże ci się menu hacka

2. Naciśnij w menu hacka "Set Polishing"

3. Wyrzuć w grze polishinga, a następnie go podnieś

4. Naciśnij "Set Talisman"

5. Wyrzuć Talisman ( np. Tali of attac, Kinga, of defense. Ten którym chcesz ulepszyć swój przedmiot) a następnie go podnieś

6. Naciśnij "Set Base Item" i wyrzuć przedmiot który chcesz ulepszyć (np. broń, zbroję) i go podnieś

7. Naciśnij "Use Polishing"

8. Wpisz w puste pole tam gdzie jest pimp hack ilość razy ulepszenia broni/ wbicia talismana (czyli jeśli np. kupiliśmy 100 polishing'ów i 100 talismanów to wpisujemy 100 aby powtórzył sekwencję ulepszania 100 razy) UWAGA: Przy dużej ilości razy Kal może się nam zwiesić i crash

Mam nadzieję że teraz już nie będzie z tym problemów

ee tam ja robie x500 i za kazdym razem lag na 3-4min dc jak wchodze broń +17:D

.

Opublikowano

Nie polecam Pimp Hacka. Zacina całe KalOnline mimo sekwencji (1) talisman of attack i polishing stone. Minimalizuje do paska menu start a o ponownym uruchomieniu można tylko śnić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

CryptonZipi mam jedno pytanko!

otoz wiec gram postacia IC i tam jest taki skill Poison Cloud czy to dziala jako sztorm czy nie bedzie dzialac?

userbar.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam problem z tym hackiem na fusion v2...

kiedy wciskam F4 nic sie nie dzieje;/

Pomocy ;]

i kiedy wklejam do folderu z kala ten plik jest normalny 1,9 mb i kiedy chce odpalic server to mi sie updatuje i znow jest pierwotny plik jak wkleilem ok. 700 mb

z gory dzieki

Opublikowano

A ja gdy dodaje ta dllke wchodze w kala i po minucie okolo youre expelled a bez dllki tak nie mam , jak temu zaradzic? , uptadowania anulowalem edytujac uptader.ini i zamiast normalna strone wpisalem inna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

znalazłem fajny serwer i chciałem 1hh zrobić ale jak dam dbghelp to kal się nie chce włączyć bez normalnie chodzi można to jakoś obejść? za pomoc dam +

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...