Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imha

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myślisz że ci ktoś w to uwierzy ??? nie ma takich śr i um... A jeżeli są śr na dużym + to um są na - tak samo z um ;pp

Pozdro ;d

Na pewno dropłeś. W metinie jest ograniczone śr. i um. Max to jest 61 śr. ale wtedy masz um na -. Boshe jakie dziecko ^^

Ja dropnołem pare fmsów i kozików. Mam 1 postać teraz już mam eq na 3 ;D

Wiec drop bedzie większy ;P

jeśli rzeczywiście dropłeś takiego to byś się pochwalił screnem wątpię czy ktoś ci uwierzy

@UP Wy kurwa udajecie, czy nie zauważyliście, że to ironia?? ... On pokazał, że każdy może mówić co dropnął i może to nie być prawdą

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jak kiedyś miałem farta to w pięć minut dropnęły mi 2 riby śr. 8% i 15% ale to nie grałem na expbocie tylko sam sobie dropiłem :]

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

Panowie dropłem przed chwilą "kozaka", ile to może być warte? :D

210yu04.jpg

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Ja wiem, ja to bym ulepszyl do + 4 , 5 i opiern.... za 4-5kk:)

Chcialbym tez isc na IMHA, ale jest problem- kto mi opisze jaki lvl, eq i jak zrobic by wyplacal pd w Easy Metin2? Wiem ze jest opcja wyplacaj dos ale nie dziala;/

PS. moze ktos zrobic ss z mapa imha, gdzie jest dobry spot i dobry drop, pod eq i lvl ktore napisze wyzej:D

Poleca +

Opublikowano

Ja mam 15 lvl

EQ Żelazna +7, Pajęcza +8, Bojowa +7, Tradycyjny +7, Miedziaki +6. Mental, 13pkt Silne, 1 pkt walnięcie. Skill Hack i speed hack i robi miazgę z mobków :D

A tu mój 7 godzinny drop :D

drope.jpg

+ 4 jesionki :P

Więc opłaca się.

Opublikowano

A w m3 w Waryong i Jungrang (to też m3 tylko w Chunjo i Shinsoo) dropi tak samo jak w Imha?? Moby takie same ale jak ja poszedłem wojem 10lvl to dropią mi same śmieci. A może powinienem wbić do 14-15lvl i wtedy iść dropić?

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

A w m3 w Waryong i Jungrang (to też m3 tylko w Chunjo i Shinsoo) dropi tak samo jak w Imha?? Moby takie same ale jak ja poszedłem wojem 10lvl to dropią mi same śmieci. A może powinienem wbić do 14-15lvl i wtedy iść dropić?

ja na 15 lv normalnie dropie fms , riby i rozne smieci to zalezy od szczescia.

Opublikowano

DanieLs screena można przeroibć zawszę pokazuj filmik :D

mi nic nie dropło jak i mojemu bratu zal imha zal

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

DanielS sory ale te Twoje ss rownie dobrze mogly byc przerobione w paincie :) Taka robota do 10min -.- Zrob wiekszego ss i all sr zeby bylo widac :) Tj. sie wystawia konto na allegro i widac all bony :) Wtedy uwierze

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

@bolec najlepiej mental :) I dobre eq bo bez tego bedziesz lezal ..

opolanka.gif

Opublikowano

Większość jesionków ponieważ już trochę tego złom sprzedałem

imhampc.jpg

zrób 11 lvl teleport działa

bolec ja chodzę z glewią +9

a jaki + włócznia ? jak 6 to ok

daj ten 1 pkt w duchowe lub walniecie nie raz uratuje mu du**

będzie trochę dedał ale jak zarobisz to kuj eq ;p

mam dropa z 11 lvl 220 defa 2,8k hp i przez noc 13 dedów na średnim spocie

Opublikowano

DanieLs robie mentala na Imhe 10 lvl w co walic oprocz silnego ??? Nie mam gilotynowego :// dua roznic jak bede miec wlocznie od 5?

EDIT: Udało sie kupic gilotynowe wbic dzisiaj 10, dojsc do gildii eq slabe - tarcza+5 helmet+5 mnisia +6, gilotynowe +6, ale multihack bedzie.

EDIT2: Ale 180 obrony z silnym to troche za malo chyba, nie :( ??

Opublikowano

IMHA TO 3 MIASTO GILDIJNE GDSZIE TAM JEST BARDZO DUZO PRZEKLETYCH MOBOW I ZNICH DROPIA JESIONKI, FMS, RIBSY , ANTYKI , PIECIOKATNE TARCZE . ZOSTAWIENIE BOTRA TAM Z ODPOWIEDNIM EQ JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH ZAROBKOW :) :)

Opublikowano

DanieLs fajny Paint tez tak moge/Mi droplo 3 riby 1 rib 36 sr reszta 11,15 kozy antyki pol eq jesionow

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

DanieLs zwracam honor :P sorki ale wiesz latwo bylo by podrobic takiego ss :)

opolanka.gif

Opublikowano

Moj drop po 4h w imha . (mialem duzo wiecej broni przedwczoraj lecz niestety ktos sie wkradl na konto i sobie wziol 24kk (wiem ze drobniaki ale zawsze cos) i 2 slabe fms ;] pozdrawiam tego napka co sobie to wziol :D

85170377416750439563.jpg

@Diablo

heheh ja i szczesliwa ;f byla on szczesliwa zanim jakis laps ja okradl ;[ a juz mialem prawie na lwia+9 :D Cale szczescie ze to tylko dzienny utrarg

@Edit

swiezutki drop doslownie przed chwila wypadl 04467236438503936932.jpg

94051081471225724789.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...