Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imha

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TU PISZCIE PYTANIA DOTYCZACE IMHA NAPEWNO CI POMOZEMY

W TYM DZIALE PISZ ROWNIERZ CO CI DROPILO I ILE DZIEKI M3 ZAROBIŁES

NIECH TO BEDZIE JEDYNY TEMAT DOTYCZACY IMHA I NIECH WSZYSTKIE PYTANIA DOTYCZACE IMHA BEDA ZADAWANE TUTAJ BEDZIE MNIEJ SPAMU

WIEC JA ZACZNE MI W IMHA DROPLO :

Rib +0 sr 29 (to już coś xD) i rib sr 8 kozik 2 wachlarze jesiennego wiatru zółcie skóry niedzwiedzia i tam takie smieci z bonami np dzwon 20% na mistyków itp .

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja dropnołem 8m ribów 15 par kozików 4fms 4 antyki i dużooo jesionków mam rekawice złodzieja i 16 lvl ;] razem wyszło mi ponad 80kk

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi 3x Koziki ( sr 21 ,20 6 ) 1 rib (sr11 um6 ) 3x jesiony (sr16,28,17 ) i 1 Antyk (sr 6 um6) i 9 zulci bez + i 2 z + i 12 niedzwiedzich s

Kofam cie : P

Opublikowano

Ja mam pytanie z innej beczki, orientuje się ktoś może z których mobów dokładnie w imha NA STO PROCENT dropią fmsy i riby?. Bo najczęściej zostawiam na em2 i idę na dwór xD

Uczeń
Opublikowano

Kozy x2 sr 26 i 11

Rib śr 12

szata zach nieba 500pż

Byłem tam ok. godz na 20 lvl'u a te kozy to z jednego dzika wypadły ;<

- PROSZE

Opublikowano

3 dni temu to 5 kozikow 4 riby 2 fms'y najlepsze srednie to kozy 26% i rib 23 % a 2 dni temu 2 riby 1 fms 6 kozikow i najlepsze sr to rib aż 41% nie wiem jak to zrobiłem :D

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Mi tam jakoś nic nie leci, tylko z 2 fms i Rib, ale marne śr.... Zarobek marny, już wole na ezotach nocke zrobić i średnio 5 ribów.

@Diablo660

Czy Ty przypadkiem nie grasz na s18 Phobos u smerfów? Bo mnie dzisiaj jakiś taki debil w v1 wnerwiał miał nick 660diablo660 czy jakoś tak :D

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Na jakim lvl, z jakim eQ ustaiwacie bota w m3?

W EM2 ustawiacie cos zeby czegoś nie zbierał?

Po nocy raczej pelno syfu... no i + dobre itemki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...