Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekam Na Cofnięcie Silnego Z P Na M1

dawio966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc teraz wypowiem się ja. GM ma dostęp do komend:

/polyitem

/poly

/moob

/setsk

/setskillother

/horse_level

/dc

/purge

/Komenda do poufnych danych, niestety nie klikałem wszystkich liter żeby ją znaleźć bo dopiero po tem się o niej dowiedziałem. Nie powiem skąd.

Gm nie ma dostępu do komend:

/item

/set

/weak

Co do ekwipunku GM'a, gm ma ekwipunek tylko na damym serwerze. Zależnie od klasy postaci dostaje takie itemy jak:

Hwang

Lwia tarcza +9

Buty ognistego ptaka +9

Złodziej dusz+9 (Woj)

Bojowy miecz +9 (Woj)

Miecz szponu ducha +9 (Sura)

Wachlarz zbawienia +9

Smoczy nóż +9

Czerwone i niebieskie mikstury.

Reszte eq może zdobyć z eventów, z eq którego ludzie nie zbiorą.

GM posiada postać na każdym serwerze, lecz tylko na wybranym ma ekwipunek wymieniony wyżej.

GM id posiada takie jak normalny gracz, lecz hasła są w generatorach.

GM ma dostęp do takich danych jak:

Email, ID, ekwipunek znajdujący się na danej postaci, może mieć dostep do tego po wpisaniu odpowiedniej komendy.

Posiada także dostęp do logów postaci, posiada także ip z którego logowałeś się na dane konto, właśnie przez to straciłem swojego dobre postacie (Pracowałem na nie 2 lata).

Nie jestem w stanie powiedzieć wam Co może SGM, GA, ponieważ jeszcze nie dokonałem włamu na takie KONTA.

Co by tu jeszcze dodać... chyba tyle wystarczy żeby obalić wasze śmieszne teksty co GM ma, co GM może, a czego nie ma i czego nie może. Pozdrawiam ProNuupPL

N

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W twojej bujnej wyobraźni dostaje też stalkę, włamałem się już na 2 konta gm'ów, na metinie Arabskim i Polskim i nigdzie nie było stalki.

PS: Włamałem się już na 3 konto GM'a, lecz w metinie Arabskim. Nie mam zamiaru psuć Polaka bo tam 80% ludzi nie ma na is. A w arabskim każdy ma po 5 bonusów, nawet w słabym eq. Czekam tylko i wyłącznie na mianowanie postaci GM'em. Jeżeli to nadzieje dam posta na forum. Pierwsze 5 osób dostanie skille.

Opublikowano

A eventy to jak robią ? Muszą mieć dostęp do komend

Ja pierdole co wy tutaj pieprzycie za głupoty ?! GM są od porządku publicznego . Tylko Super GM (SGM) może robic itemy , staty , skille , . Zwykły GM tylko Event może zrobic , i przywolac moba / bossa . i to tyle . Zauwazcie że na każdym evencie , w którym trzeba coś znaleśc za jakiś item , SGM ZAWSZE daje item , a nigdy GM ?!

Opublikowano

@ProNuppPL

hmm sadzac po tobie musisz byc niezly . Moj znajomy byl w czerownym teamie i mial mozliwosc dawania skilli i lvl przez to stracil swoja posade tylko dlatego, ze swoja druga postac troszke ulepszyl ....

Gdy bys zrobil wlam na PL wydaje mi sie zeby wkoncu wzieli sie za siebie moze jednak postanowil bys i wlamal sie do nich po raz 2 czy tam 3 ... poki jeszcze nie siedzisz.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Zobaczcie co napsiala Muzha na forum metina ^^

W dniu dziesiejszym nasz zespol opuscil GM Tarikat

^^

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Veniakk weź kurwa nie osłabiaj masz 2 linki

Od z8games metin2.z8games.com/

Od gameforge www.metin2.com

I nie udzielaj się jak nie wiesz noobie...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kerq twoje słowa są nic nie warte, ponieważ zwykły GM nie może pod żadnym pozorem dać lvl'a ani nawet punktów doświadczenia.

PS:wiesiek przykro mi to przyznać lecz upał źle Ci zrobił na mózg.

Napisałeś wyraźnie Metin 2 us a on jest od z8games. I tam być może gm'owie mogą sobie dawać stalki, lub mają na początku. Na postaciach gm'a od GameForge4d nigdy nie spotkasz stalki pozdro.

Opublikowano

ProNuupPL zaraz ci dam ss jak gm w stalce www.metin2.com od GameForge4d

Więc chyba nie mów że mi upał źle zrobił bo się nie znasz...To że się włamałeś to nie znaczy że wiesz wszystko o metku:

0707194134.jpg

Uploaded with ImageShack.us

@I jak dobrze Ci się zrobiło jak to ujrzałeś?

Nawet na forum zobacz że na tym serwerze to jest GM... <_<

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ProNuupPL zaraz ci dam ss jak gm w stalce www.metin2.com od GameForge4d

Więc chyba nie mów że mi upał źle zrobił bo się nie znasz...To że się włamałeś to nie znaczy że wiesz wszystko o metku:

0707194134.jpg

Uploaded with ImageShack.us

@I jak dobrze Ci się zrobiło jak to ujrzałeś?

Nawet na forum zobacz że na tym serwerze to jest GM... <_<

to jest metin2.com...

a nie US

x

Opublikowano

Niech ci będzie frajerze że się nie znam, to nie jest GM tylko SGM lub GA, zwykłu GM nie może mieć stalki i to sobie wbij do głowy raz na zawsze lamo!

PS:zresztą nie będę się kłucił z frajerem który nic nigdy nie dokonał, mów sobie zdrów co chcesz i ile chcesz, na takich ludzi ma się wyjebane.

Opublikowano

pronup wkurwiasz mnie deklu każdy sobie może SS podrobic na paincie tym bardziej jak pola w eq sa czarne tzn tam gdzie staty więc nie ma pixeli w nich więc nie szczai sie nbikt to po 1 po 2 jak sie wielce włamałeś napisz na PW i sie ugadamy i pokażesz mi sie na jakimkolwiek serwie i dasz skille na P ;*

GM na s2 widziałem z stalka +9 (woja)

i na s6 ninje z stalka+9 wiec nie pierdol glupot to po chyba 30

po 31 wez kurwa nie wyzywaj tu ludzi bo sam jestes frajerem wyzywajac tak kogos

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

Właśnie kurwa, jesteś jakimś jebanym informatykiem włamałeś się brawo!

To kur** nie znaczy że jesteś lepszy Gm to Gm i nie wyzywaj.

Wyjebane to ja moge miec na Ciebie <_<

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ProNuub Widzisz tak się kończy jak gadasz z naiwnymi bachorami którzy myślą że coś im dasz

Na twoim miejscu zrobił bym nowe konto i nic o tym nie pisał :)

Pro Dam ci + w każdym temacie bo cie lubię i myślę ze za parę miesięcy będę włamywać się do baz danych ponieważ już mam tutki z innymi ludźmi z mojego miasta ;)

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie po to aby zniszczyć grę chce po zabierać konta tym którzy mi to zrobili :) Znam ich nicki

No chyba że znajdą mnie i zgarnia na policje no ale nie mówię o hackingu całego servera :)

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ale jak się włamiesz to się pl podda ....

Dałeś się okraśc pewnie.

Ja gram w metka 3 lata (tyle jest PL) i ani razu mnie nie okradli

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...