Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złodziej Okradający Konta

jkgshs95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

dzisiaj wchodze na metina przez easymetin2, wchodze a tam złe passy,

wszedlem na emaila i anulowalem zmiane i przypomniałem sobie hasło

za 5 min wchodze na 2 konto z em2 i znowu złe passy

obydwa konta mam na innych emailach i zupełnie inne id i hasła podejrzewam ze moze byc to sprawka easy metin2

MOze to jakis keyloger moje 2 z 3 kont zostały okradzione

czekam na wasze odpowiedzi czy wam tez tak sie dzieje ??????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jakie te konta miales?

co do tego zeby przez easymetin2 kradli to raczej nie, bo maja do wyboru wiele innych i pewnie lepszych kont od twojego chyba ze masz super pro chara

moze wchodziles na jakies strony z free yang albo sciagales hacki

Opublikowano

Mi akurat nie ukradziono mi kont moze masz zbyt łatwe hasło komuś podałes trzeba zabezpieczac swoje konta przed takim czyms i według mnie to nie powinna byc wina EasyMetin

sygnaturadeco.png

sygna by Atrox :)

Opublikowano

To prawda ! Jest Key w em2 DAM EDITA MI TEŻ WYSZUKAŁO ;/

ZARAZ DAM EDITA ZE SKANEM ComboFix

POLECAM COMBO!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

ja w to nie wierze :) przynajmniej andrzej jest czysty jak łza ;]

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

TO SE KUR ... NIE WIERZ ŁATWO WIERNY DZIECIAKU MYŚLISZ ŻE jak go bronisz to on się tym interesuje robi swoje i w dodatku ma na 110% na ciebie wyjebane POZDRO

Opublikowano

czy wy nie ogarniacie że był filmik na youtube jak się robi Microsoft cos tam c# czy jakoś tak i koleś pokazywał jak sie robi obrazek od logowania i podawania hasla w metku i przysyła passy na emiala ^^

Opublikowano

JKa tam używam już długo em2 od andrzeja na windows 7 i mnie nie okradziono ludzie zainstalujcie sobie firewalla

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Wiem że kumplowi okradli Ninje 49 gral tylko przez em,no ale wierze andrzehowi ;]

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja nie wiem może w EM jest key ale niekoniecznie musi być :):) Mój znajomy miał postać 87lvl i na niczym nie grał a i tak go obrobili :D

ale nie twierdze że w EM nie ma keya - na razie mam 42lvl i może za mały aby go ktoś ukradł ... wiecie może czy jest możliwość sprawdzenia godzin logowania i IP jakie się logowały na konto do metka ?

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Andrzejt, ech andrzejt, co wy kurwa od niego chcecie? To nie jego bot, on go tylko spolszcza, może autorzy bota wam kurwa te konta kradną?

e8jz8l.png

Mam wyjebane na wasze + i -, wystarczy Nie pomogłeś lub Dziękuję ▓ nie używam zjebanych emotikon, piszę poprawnie po Polsku

Przeklinam bo po pracy mam chyba prawo na piwko i przeklinanie, nie?

Opublikowano

dzieci jak macie jakiś problem z Em2 nie grajcie na nim (mniej dzieci neo w v2)i wypierdalać z forum takie moje zdanie grajcie sobie na chinskim bocie ciekawe czy bedziecie tacy cwani jak bedzie trzeba za niego zapłacić

sory za niektóre słowa ale można cholery dostać

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Heh no właśnie jak się EM zjebał a andrzeja nie było to wszyscy cierpliwie na niego czekali ?? bo chyba nie przypominam sobie :D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Wchodzicie na jakieś Mongolskie strony, to później was okradają ? Albo podajecie pasy, żeby wam ktoś yang doładował.

Jakby tam był keylogger, to Andrzej byłby najbogatszym człekiem w tej grze.

Pozdrawiam Tami. :)

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

Opublikowano

Zadzam się z Tobą temi ( zrób mi taką fajną sygne ) Andrzej Trochym tylko go spolszcza, więc dajcie sobie siana

Pozdrawiam Anrzeja ! Oby tak dalej z Twoją pracą

e8jz8l.png

Mam wyjebane na wasze + i -, wystarczy Nie pomogłeś lub Dziękuję ▓ nie używam zjebanych emotikon, piszę poprawnie po Polsku

Przeklinam bo po pracy mam chyba prawo na piwko i przeklinanie, nie?

Opublikowano

ojejku, nie lapiecie pały że przy dzisiejszej technice... kumpel otworzyl gosciowi handel w chunjo i po chwili log, invalid pass i email juz dawno nie ten co był. ;]

jest na necie pelno keylogerow i innych fake'ow ale em jest czysty

ps. nie wiem czemu was tak ciagle okradają... ja nie mam żadnego antywirusa i jakoś żyje ;]

Opublikowano

Andrzej na pewno cie nie okradł szkoda mu reputacji na ciebie ! Możliwe ze sciagles coś z Keyloggerlem! To nie możliwe jeżeli sciagles EM od Andrzeja to nie możliwe a jak od kogoś innego to możliwe ze tam bym wgrany KeyLogger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...