Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sea Emulator 2.0 + Crack

Eraton

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalam emulator jak się włączył włączam loadera (testosteron) i zaczyna działać jak normalnie silka przy włączaniu wyszedł mi ten taki prostokąt z napisem silkroad a gdy znika zazwyczaj powinna się gra włączyć ale nic się nie dzieje i nagle pokazuje się ta tabelka...

Próbowałem emulator i silka zrobić od nowa ale dalej nie działa (robi to samo)...

Opublikowano

Używaj loadera EDX, testosterone jest jakiś lewy :D. Link: http://www.megaupload.com/?d=AL4D4GVI Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=520c6bc810d6f321f25f4375ab3535eacc97172c519f866761bbc29170391ff6-1291885754 ) Później upewnij się czy masz dobrą, nie edytowaną, wersje silka (1.150 lub 1.676).

Dalej to samo... A silka 4 razy sprawdzałem

Opublikowano

Crack nie jest wadliwy. Po prostu ten emulator zcrackowany ma wiele wad. Które do teraz Pax już wyeliminował. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem ściąłem cracka i emulatora ... klikam 2 razy na cracka i nic sie nie dzieje :( ktoś by mógł pomóc ? win XP pro.

wiecie co może być tego przyczyną ?

Opublikowano

no dobra , przez loadera chodzi , a mam pytanie do item malla , czy da sie go uzywac? poniewaz dodalem w cfg zeby postac miala silki , ale jak chce kupic cos , to pisze ze mam tylko 1 silk ( a mam 3k)

2 sprawa czy da sie zrobic postac euro?

Opublikowano

a odpowie ktoś na moje pytanie ?! czemu jak klikam 2x na cracka to nic mi sie nie dzieje :( mam win Xp pro SP3 próbowałem uruchomić też na lapku to znów mi wyskoczyło że brak jest pliku MSVCR100.DLL. (na laku win Vista). Pomoże ktoś ?:)

Opublikowano

Błąd MSVCR100.DLL naprawi zainstalowanie tego:

http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe

Jak to nie pomoże to jeszcze to zainstaluj

http://download.microsoft.com/download/1/1/1/1116b75a-9ec3-481a-a3c8-1777b5381140/vcredist_x86.exe

sygnl.png
Opublikowano

co do item malla to sprawdzilem kilka najbardziej interesujacych itemow jak nie wszystkie i okazalo sie ze mozna zakupic tylko avatar global massage (tak to pisanie na zolto) i premium a tak to wszystko jest NOT AVAILABLE

EDIT:

nastpenym problem jest to ze jak wciaskasz przycisk by sie zrespic po dedzie to gra jakby sie zawiesza ale w menadzerze zadan pisze ze jest uruchomiony a nie brak odpowiedzi

oraz mam takei problem iz chcialem dac sobie gma dalem tam GM = True odpalilem serwer okazalo sie ze gma nie mam teraz wyszedlem z gry po tym jak nie moglem sie zrespic i w plikach pisze false choc zmienialem na true

i do tego bowman jak ma walic ze skilla to idzie w jakies inne miejsce i dopiero strzela choc potwor stoi na przeciw niego moze to ja jakies lagi mam albo cos no ale tak czy inaczej troszku nie wygodnie ;P

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Robisz tak:

1. Wyłączasz grę. Zmieniasz GM = true. Włączasz serwer. Zamykasz, zapisując dane i już opcja "true" zostaje.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

nie mam pewności szczególnie że dopiero zaczynam się tym bawić ale sądzę że to będzie linijka Race = 0 i dając 1 zamiast 0 powinna być inna rasa

ale jak też mówilem nie mam pewności

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

tak , od tego juz sam doszedlem wczoraj , ale ta linijka zmienia skille chn > eu , a mi potrzeba jeszcze zmienic rase , bo jak mam w inv bron eu to na samym dole mi pisze European na czerwono ( char jest nadal chn?) ale skille mam z euro ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...