Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sea Emulator 2.0 + Crack

Eraton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dziwny ten twoj scan. Ja mam ponad 21 wirusow .... co jest ?

http://www.virustotal.com/pl/analisis/2af711ee66e124a92cc98da59a309fdea08666b3c29f8dc1f1ff7f02982c166d-1279626209

O to scan.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyj skan? Eratona? Przecież on dał skana do GMHelper.

A jeżeli skan z pierwszego postu, to ściągnij jego wersję i też będziesz miał mało wirusów.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Nie to jest scan tego całego emulatora.

W 1 poście jest pokazane że jest tylko 5 virusów a teraz wyszło mi aż 21 virusów. Sami sprawdzcie.

Opublikowano

Wiesz co zaintrygował mnie twój skan. Więc zrobiłem własny, VirusTotal. Dziwne niech autor tematu poprawi skany.

Już wiem co on zrobił. xD Przeskanował samą ikonkę SSE.exe. xD Więc nie dziwne że mało wirusów.

85.jpg

Opublikowano

Wiesz co zaintrygował mnie twój skan. Więc zrobiłem własny, VirusTotal. Dziwne niech autor tematu poprawi skany.

Już wiem co on zrobił. xD Przeskanował samą ikonkę SSE.exe. xD Więc nie dziwne że mało wirusów.

Ok poprawione sorry za mój błąd. ;p

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

LVL: 110

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

Takie pytanie mam, mozna jakos za pomoca komend zrobic peta atakujacego? Bo pisze ze auto atak peta dziala, lecz niemozna zadnego kupic, nawet tych z IM. A i jeszcze 1 pytanie, avatary na klate dzialaja, komendami mozna tez zrobic, i takie pytanie mam, zapewnie wiekszosc widziala avatar ze skrzydlami demona / aniola na isro. Moglby ktos podac owa komende, jezeli istnieje oczywiscie.

Opublikowano

Tu masz na Avatary:

/makeitem ITEM_MALL_AVATAR_M_ANGEL_WING_DRESS 0

/makeitem ITEM_MALL_AVATAR_M_DEVIL_WING_DRESS 0

"M" - oznacza płeć jak chcesz dla kobiety wpisujesz - "W".

85.jpg

Opublikowano

Hmm. Mi normalnie. :)

85.jpg

Opublikowano

Mam problem z pobraniem emulatora przy pobieraniu ściąga się do 37% i stoi zmieniałem ip, przeglądarkę i wyłączyłem antywirusa i dalej mam ten sam problem <_<

Opublikowano

jak zrobisz zwykłe konto wchodzisz w accounts > znajdujesz to konto > wchodzisz w nie > szukasz linijki : GameMaster=False i zmienisz na tak : GameMaster=True

i już to konto ma GM tak samo możesz zrobić z każdym innym

komendy robisz klikając jednocześnie : ten znaczek : ` cyfre : 1 i do tego Shift czyli `1Shift jednocześnie

ichigoc.jpg

BLEACH

http://grawbank.tk/976/jakub Podaruj dzieciom słońce !!!

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić tuta jak co po kolei instalować i włączać aby działało poprawnie?? Nie mogę znaleźć nigdzie w miarę przejrzystego....

Z góry dzięki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...