Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowości Na Pl'U !

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej boli to, że nie będzie można wchodzić na wojny z V2 / Atlantydy.

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się tam ciesze że coś nowego do metka wprowadzają, a znów przez wojny gildii nie trzeba przerzutów robić wystarczy otwierać ten magazyn na odległość dropnietę itemy tam wkładać i inną postacią co w m1 na tym koncie jest dawać je na handlarza. A wogule takie wielkie dmg te bronie na 80lvl mieć nie będą, na wiki zobaczyłem miecz trytona +9 ma niewiele większe dmg niż zatruty +9 tylko bony wrodzone głownie dodają.

Opublikowano

Zobaczycie z PL zrobi się priv :]

Pewnie już nie zarabiają połowe graczy to boty i połowe graczy stracili więdz nie zarabiają już tak jak w 2009r , więdz coraz bardziej kombinują

To jest moje zdanie ;)

reflink

Opublikowano

teraz to by się jeszcze metki na 100lvl przydały :P bo z takimi brońmi to będziemy dorównywać metin2.co.kr a jakbyśmy wcześniej je mieli to kto wie co by się działo mi się pomysł podoba

Są, ale nigdzie się nie respią...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...