Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowości Na Pl'U !

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oby tego nie zablokowali bo dzieki temu jeszcze da sie jakoś grać a bez tej komendy tylko 10 razy dziennie z v2 wychodzic ...

A co wy myslicie ze za chwile kazdy 80 lvl bedzie biegac z bronia 80 ? trzeba jeszcze miec bron +9 co bedzie trudne do zrobienia bo neo beda chcialy zarobic na perlach lub bodziach .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP:to jest syrek ( Miecz Syriusza) tyle ze na PL będzie inna nazwa

TOPIC: Nawet spoko te poprawki nowe, wkońcu na PL będą bronie 80 lv ;p

76561198004076728.png
Opublikowano

nabusan b ędzie kosił all na 2skille ze świętym tylko aby z dmg nie przesadzili tych mieczy

ps mam pytanko czy jest bug na pl że jak mam bojowego+9to kd nie można wsadzac?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ta zarabiać... tylko kto teraz będzie wydawał po 5 przepustek dziennie żeby expić i selać drop

/click_mall
/safebox_password (pass)

i juz nie ma problemu ;)

Opublikowano

Ja pierdziele...Teraz to ludzie będą kosić... Według mnie metin2 już dawno przestał istnieć, gówno robią z hackami tylko jakieś śmiecie bonusowe dodają.

To tyle ode mnie.

maybenow.png

Opublikowano

no najlepiej może jeszcze hwangi u rybaka dajcie zacznie się priv?

Te bronie można będzie sprzedawać?

Opublikowano
Te bronie można będzie sprzedawać?

Tak, będzie możliwość handlu.

Aż tak dużo osób ich nie będzie miało, poza tym jakiś wielkich DMG się nie spodziewajcie...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

JAAAAAAAAAAAAA PIERRRRRRRRRRRRRDDDDDDOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! WCZORAJ SPRZEDALEM BROSZURE SZERMIERKI ZA 4KK TERA MOGLBYM NAWET ZA 100KK PUSCIC IDE SIE ZABIC ...

Opublikowano

Jeśli tryton będzie miał stały bon 10 na ludzi to jak bojowy z bonem 20 na ludzi ulepszymy na trytona > tryton będzie miał 2 takie same bony.

Opublikowano

0720120507.jpg Tryton +0, takie same DMG jak Bojowy +9 ;)

i nie zmienia swojego dmg do +9 ( przynajmniej tak bylo na privach) zmienia sie tylko wbudowany bon na ludzi.

Opublikowano

Preczytałem na wiki.eu , że wraz z + tego trytona rośnie bonus na ludzi oraz na diabły (mistyki setaou w grocie)

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Moim zdanie nie powinni jak na razie wprowadzać takiego czegoś a zająć się obroną ze strony hakerów, jakieś lepsze zabezpieczenia do mysql, bo coraz częściej się o tym słyszy, a te bronie itd dali tylko po to żeby na razie nikt nie odchodził z powodu tych hakerów. Takie jest moje zdanie

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Teraz będzie wielka rewolucja

Ale to troche bez sensu bo jest już kilka 99lvl

i co im dadzą te bronie, powinni zwiększyć limit lvl do 120

2mo740k.jpg

Opublikowano

Tak 120 lvl ... to beda musieli chyba tez dac wiekszy exp (gdyby taki lvl wprowadzili) na US tego nie ma to co dopiero tutaj

Fajnie ze metek sie rozwija chociaz zaloze sie ze 80% tutaj ludzi na forum pisze ze fajne fajne a na PL nigdy nie mieli 65+ lvl a co dopiero o broniach +9 ^^ sam gram na obsydian i przyznaje nie mam zadnej broni 65+ lvl +9 ale postaram sie ja miec gram szamanem wiec o eq nie trudno

No i wiadomo 1 nowa rzecz 2 pozostale blokuja wojny i przerzuty ...

I jak by nie patrzec niektorzy z MPC by zrobili gdyby mieli w recach pliki PL metka na super chiper gre bez hakow z nowymi bronmi i przyjemna gre no ale przeciez tym firma nie zalezy na graczach coraz nowszych itemach itp. tylko na kasie co ich moze obchodzic jakis gracz ktory jeczy ze gra jest denna nie jest fajna to nie graj to pewnie ich motto

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Założę się, że 120lvl zostanie wprowadzony dopiero za 3,4 miechy.. nie szybciej ^^

Chyba za 3-4 lata :D Na koreańskim metku jest 120lvl? Chyba nie... :P

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...