Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie Na 80Lvl Na Pl'U Juz Niedługo ;]

Bezdomny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos napisal ze broszure latwo dropnac. One dropia z wiedzmy to nie wiem czy tak łatwo

Broszurki dropią z wiedzmy ale tez z moobow. Jak sie tam expi to mozna wydropic kilka dziennie

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawe ile nowych bugów wejdzie razem z patchem :] pozostało tylko czyhać na te ciekawsze związane z V2 :D

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

O dupe potłuc te bronie na PL ;/ A to v2 to juz wogole OMG !!!

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

zobaczymy co będzie, wy się już napalacie, ja pamiętam jak było to z Atlantydą... Ale mniemy nadzieję, że szybko uporają szybko i to wprowadzą.

NPC Seon-Pyoeng będzie ulepszać bronie z 65 lv +9 na epickie bronie. Prawdopodobnie będą to bronie takie jak na chińskich metkach... Czyli z bojowego będziemy robić syriusz i tak dalej. Hm... nie chcę mi się tłumaczyć tych wszystkich nazw, bo są po niemiecku ;D Ale kto grał na chinolu już wszytko wie ;D

Do tego będzie potrzeba 2 błogosławionych zwojów , 1 broszura szermierki i 100.000 Yang :)

Oczywiście dziękuje za info i + leci :)

Mój kanał na YT :

http://www.youtube.com/user/TheDaxanGo?feature=mhum

Opublikowano

Ja już kurwa nie gram na PL... beznadzieja.... to jedyne co było fajne...;/ A teraz te bronie na 80 lev... Rozumiem że GF zrobi jakiś większy nabór na GM i pousuwa Bugi, lub zrobi Serwer 4 fun (exp x10 np.)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Dobre info ziom ! + Leci

Niestety nie jestem hajtem z niemieckiego, może mi ktoś powiedzieć, czy ze szpona wg tych informacji w 1 poście, będzie można coś zrobić? ; >

ze szpona bedzie mozna zrobic swiety miecz, bedzie mial on wbudowany bon na ludzi i troche wieksze dmg

Opublikowano

wszyscy "oh ja ale wypas " a bedziecie znowu jeczeli tak jak to bylo z kamieniami duchowymi z metkow , bonami 2k hp a nawet atlantyda ... myslicie ze malo takich jekow bylo na board pl np . czemu kamienie dropia z metkow a taki byl dobry zarobek albo teraz gf bedzie zarabiac na bonkach 2k hp nie wspominajac o atlantydzie ze jest od 75lv .... znajac zycie z tego forum moze 1% usherow osiagnelo ponad 80lv na polskim metinie a reszta sie tak podeniaca jak nie wiem co ...

tyle z mojej strony . elo

HBV27j.png

Opublikowano

najpierw trzeba miec bron na 65 + wiec tez taki maly problem ^^ po tym pewnie wprowadza kd+5

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

W najbliższym czasie (jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w ciągu kilku najbliższych tygodni), polska wersja gry Metin2 otrzyma patcha o numerze 8.18.

Co przyniesie nowy patch?

[bugfix] Gracze, którzy przebywają w Lochu Pająków (poziom 2) lub w Grocie Wygnańców, nie będą mogli wchodzić na Wojny Gildii. Po opuszczeniu tych map, możliwość wejścia na Wojnę powróci.

[bugfix] Usunięto problem z Kamieniami Metin spadającymi w niedostępne dla graczy miejsca (Las).

[bugfix] Brakujący bonus do ataku (Biolog 92lv). Gracze mogą porozmawiać z Baek-Go aby otrzymać brakujący bonus (problem nie występuje u wszystkich graczy).

[bugfix] Gracze mogą wejść do Lochu Pająków (poziom 2)/Groty Wygnańców dopiero 10 sekund po zakończeniu handlu, w innym przypadku pojawi się błąd. Błąd nie będzie powodował usunięcia Przepustki/Krwistego Kamienia.

[Feature] Następujące przedmioty nie będą mogły być przekazywane:

Zioła Lecznicze, Wątroba Tygrysa, Krwisty Kwiat, Pomarańczowy Kwiat, Żółty Kwiat, Bukiet z Kwiatów, Futro Mu-Rang, Lśniące Futro Tygrysa, Łapa Niedźwiedzia, Harpun na Wieloryby, Kamień Glyph, Amulet Boga Smoków, Symbol Boga Smoków.

[Feature] Dodanie broni na poziom 80.

NPC Seon-Pyeong będzie mógł wymienić (określoną) broń na poziom 65 +9, 2 Zwoje Błogosławieństwa, 1 Broszurę Szermierki oraz 100.000 Yang na jedną z następujących broni:

Miecz Egzorcysty+9 -> Brzegowe Ostrze+0,

Miecz Bojowy+9 -> Miecz Trytona+0,

Smoczy Nóż+9 -> Bezduszny Nóż+0,

Dzwon Nieba I Ziemi+9 -> Dzwon Szczęki Smoka+0,

Olbrz. Łuk Żółt. Smoka+9 -> Olbrz. Łuk Diabła+0,

Wachlarz Zbawienia+9 -> Wachlarz Demona+0,

Miecz Szponu Ducha+9 -> Święty Miecz+0.

Szansa na ulepszenie broni na poziom 65+9 do broni na poziom 80+0 wynosi 100%. Kamienie oraz bonusy ze starej broni będą aktywne również w nowej.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

adrian wkońcu coś konkretnego :) Dzięki za info :)

Wiesz czym się dziękuje xD

@Topic:

Ciekawe kiedy wprowadzą

userbarwb.png

Opublikowano

W najbliższym czasie (jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w ciągu kilku najbliższych tygodni), polska wersja gry Metin2 otrzyma patcha o numerze 8.18.

[bugfix] Gracze, którzy przebywają w Lochu Pająków (poziom 2) lub w Grocie Wygnańców, nie będą mogli wchodzić na Wojny Gildii. Po opuszczeniu tych map, możliwość wejścia na Wojnę powróci.

[bugfix] Usunięto problem z Kamieniami Metin spadającymi w niedostępne dla graczy miejsca (Las).

[bugfix] Brakujący bonus do ataku (Biolog 92lv). Gracze mogą porozmawiać z Baek-Go aby otrzymać brakujący bonus (problem nie występuje u wszystkich graczy).

[bugfix] Gracze mogą wejść do Lochu Pająków (poziom 2)/Groty Wygnańców dopiero 10 sekund po zakończeniu handlu, w innym przypadku pojawi się błąd. Błąd nie będzie powodował usunięcia Przepustki/Krwistego Kamienia.

Zioła Lecznicze, Wątroba Tygrysa, Krwisty Kwiat, Pomarańczowy Kwiat, Żółty Kwiat, Bukiet z Kwiatów, Futro Mu-Rang, Lśniące Futro Tygrysa, Łapa Niedźwiedzia, Harpun na Wieloryby, Kamień Glyph, Amulet Boga Smoków, Symbol Boga Smoków.

NPC Seon-Pyeong będzie mógł wymienić (określoną) broń na poziom 65 +9, 2 Zwoje Błogosławieństwa, 1 Broszurę Szermierki oraz 100.000 Yang na jedną z następujących broni:

Szansa na ulepszenie broni na poziom 65+9 do broni na poziom 80+0 wynosi 100%. Kamienie oraz bonusy ze starej broni będą aktywne również w nowej.

wyprzedziłeś mnie ;] dziwi mnie tylko nazwa mieczu trytona ;D

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

wyprzedziłeś mnie ;] dziwi mnie tylko nazwa mieczu trytona ;D

Kto Pierwszy ten lepszy 

userbarwb.png

Opublikowano

No zajefajnie ^^ tylko jeszcze trzeba wbić ten 80 lvl żeby broniami się nacieszyć xD . Chyba na dobre wrócę na pl bo widzę , że coś tam się rozkręca :O .

Opublikowano

Ojojoj :D

Odpalam mojego woja :D z 77 do 80 trzeba wbic!:)

I ninje:D z 71 do 80^^

No i na koncu zostanie BM :> z 54:D

Ale bedzie kozacko ludzie!:P

6348517.jpg
Opublikowano

Szkoda że nie będzie można tworzyć broni epickich 2 ręcznych na 80lv...

Ja mentalem jestem więc trochę mi szkoda, bo nie chcę latać ze świętym mieczykiem !

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...