Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ta Problem!

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Tibiaauto. Ściągałem kilka wersji i z każdą jest to samo. Instaluje ją, kopiuje pythona, włączam Tibie, włączam bota i wyskakuje okienko do wyboru postaci, wyberam ją, klikam ok i bot się nie włącza, lecz jest aktywny w procesach. Co się dzieje? Proszę o pomoc. Z góry dzięki!

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Albo zle zainstalowaliśćie Pythona on powinien byc w Windowsie foldeże z gra ja to robiłem sam kilka razy bo tez mi nie działało no ale wkońcu zrobiłem :]

bloodbar.gif
Opublikowano

Wyjeb TA bo to gowno i zainstaluj NG. Ew sprorbuj re installnac ;s albo uruchom jako administrator (szczegolnie jezeli to vista)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

jest tylko jeden problem...jak grac na nie craqckientym ng na 8.0? kupowac neichce..a 8.0 cracknonc nieumiem..jak robilem tym sposobem na cracka tego starego bota i wzucalem nowego to dalej niedziala ;/

\m/ \m/

Opublikowano

Wbil całą TA do folderu z tibią(ale nie folder ta tylko jego zawartośc,zeby pliki były luzem)

I jak się włącza TA to wyskakuje okienko powitalne o rozmaiarach jakos 100px.100px więc może nie klikacie OK

nalezy tylko zminimalizowac tibię bo tego nie widac.

e8k1et.gif
Opublikowano

@up=noob

na TA da sie grac za free to juz wiem

tyko mam kolejny problem... jak zrobic zeby tak jak w NG na TA postac zjadala zarcie z cial rotwormow? no bo neichce zzekac sie gp na zecz tego zeby postac podnosila zarcie i jdla dopiero w plecaku ;/ bardzo prosze o szybka pomoc

\m/ \m/

• Dodaj nową pozycję...