Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sea Shadow

dominompl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich mam problem stworzyłem własny serwer i nie mogę zrobić konta proszę pomoc

Opublikowano

@ krystek Żeby mieć przy nazwie przedrostek GM to trzeba sobie samemu dopisać do nicku w pliku ini swojej postaci. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Mam taki problem zrobilem nowe konto, wpisuje passy i mi pisze ze konto jakby nie bylo aktywowane i pozniej mi wyskakuje blad c9 i nie wiem o co chodzi moze ktos wie o co biega?

3bf133c198a81c089f07b8d020719e63.jpg

Opublikowano

zna ktos komendy na poty z hotan?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

a na jakiekolwiek poty?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Kilka pytań: Czy można jakoś dodać cap 100 - 110? Czy można dodać euro? Chcę stworzyć serwer hamachi - jak inni mają się na nim rejestrować? Proszę o szybką odp.

Opublikowano

a zrobiles jakas postac na koncie? ew. wylaczyles i zapisales emu?

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Mam problem włączam loadera wpisuje dokładnie IP i Port czyli 15779 daje Redirect IP i daje Launch po chwili pojawia mi się C9 jeżeli nie zaznacze Redirect IP włącza mi się sro i pokazuje automatycznie dc. może jakieś pomysły sugestie ?

Opublikowano

Mam problem mianowicie schowało mi się okienko z emulatorem i nie mam pojęcia jak go przywrócić konsola nie chce chodzić klikam lewy shift i ~ ale to nic nie daje :( nie wiem trzeba gdzieś coś w konfingu ustawić ? ale najważniejsza sprawa to właśnie to co zrobić alby pojawiło się z powrotem okienko z emulatorem

Opublikowano

A co mam zrobić z wesją clienta 1.150 gdy włącza mi się że nie mam zainstalowanego legend 3 i nie chce sie instalowac?

NICK : 2PAC

Server : EliteSro 4

LVL:44

Gildia:Dupczyki

Serdecznie zapraszam do Gildi

Opublikowano

@UP

Expić możesz tylko do 90lvl. Jak chcesz mieć 10d i 11d to client 1.676, potem po wbiciu tego 90 lvl zmieniać w blabla(twoje id konta).ini i zmieniasz na 110 lvl i mastery też na 110.

1334497071-U17330.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem z konsolą gma. Naciskam lewy shift+~+1 .Wlacza mi sie konsola gm'a ale jak chce zrespic jakiegos unikata albo cos to wklejam te komende z gm helpera , naciskam enter i nic sie nie pojawia . Dodam ze zmienilem GameMaster=False na True i dopisalem do nicku [GM].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...