Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sea Shadow

dominompl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sluchajcie mam taki problem. Wszystko ustawilem, postac chodzi, wszystko ladnie, pieknie, ale. Po nacisnieciu LSHIFT + ~ nie wyswietla mi sie konsola. Ponadto, za kazdym razem jak zabije potworka, gra staje i musze wylaczac w procesach. Wie ktos moze o co chodzi??? Prosilbym o jak najszybsza odpowiedz :)

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano

Spróbuj kliknąć Shift +~ + 1

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Czy mógłbym prosić o pełna nazwę loadera? żebym mógł sobie go ściągnąć sam a żeby był dobry ponieważ żaden z linków podanych tutaj mi nie działa :(

Opublikowano

Bardzo dziekuje, a mozna by reupnac link do gm helpera??

http://www.multiupload.com/MBQVW354R4

Skan Gm Helpera

Czy mógłbym prosić o pełna nazwę loadera? żebym mógł sobie go ściągnąć sam a żeby był dobry ponieważ żaden z linków podanych tutaj mi nie działa :(

http://www.mediafire.com/?ucjyyjnyzyj

ON

Lynx

Nick: Arisa

LVL: 110

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

Ogromne dzieki. Mialbym jeszcze kilka pytan :)

1 - widzialem serwery na emu oferujace np skille do 110 itp. Teraz mam pytanie, czy zalezy to od wersji klienta??

2 - Patrz pytanie 1 bo to w sumie wszystko :O ale nie chce mi sie zmieniac tresci ;D

@Edit

Czy da sie zrobic tak, aby postac w 1 momencie dostawala wiecej niz 2 lvle? bo te 2 lvle to chyba jakas blokada, bo czasem wiem, ze spokojnie dostalbym wiecej ale i tak wpadaja 2 -.- i jakie sa maxymalne raty :D?

Opublikowano

Ogromne dzieki. Mialbym jeszcze kilka pytan :)

1 - widzialem serwery na emu oferujace np skille do 110 itp. Teraz mam pytanie, czy zalezy to od wersji klienta??

Ta wystarczy mieć klienta dokładnie pliki data particles oraz map z wersji 1.676 :)

media chyba musi być z 1.150 ale nie jestem pewien.

sro2010072717391753.th.jpg

sro2010072717234753.th.jpg

sro2010072717162784.th.jpg

ON

Lynx

Nick: Arisa

Guild: Kill4Fun

Build: Pacheon + Fire + Force, Pure Str

OFF

Diamond

Nick: Giant

Guild: ---

Build: Wizzard / Cleric

Opublikowano

Ogromne dzieki po raz 2, a zna ktos odpowiedz na pozostale 2 pytania :P?

@Edit

Mam takie problem. Zrobilem all pod wersje 1.150, wszystko dzialalo, ale mi sie znudzilo. Wiec sciagnalem clienta 1.676 oraz plik data + map. Wypakowalem clienta, a plik data + map do folderu z clientem (data do folderu data, a map, poniewaz nie moglem znalezc pliku do zastapienia, wrzucilem loozem tam gdzie ikonki). Odpalilem sea emu, hamachi, ustawilem ip itp. Odpalilem loadera (ktory jest w folderze z silkiem) i wyswietla mi sie jakis blad z data.pk2 w tytule i jakims krzaczanym belkotem w tresci. potem nastepny Error - Pak File Open Faile... . Noi tyle. Wie ktos moze o co w tym chodzi :O? Prosilbym o jak najszybsza odpowiedz :)

Opublikowano

Zrobilem tak i nic to nie daje :/

@Edit

No! Zrobilem xD Rozwiazanie jest banalne. Plik data.pk2 nalezy wrzucic zarowno do folderu Data i podmienic, jak i loozem do folderu z ikonkami itp :) dziekuje wszystkim serdecznie za pomoc, na razie to chyba wszystko :D

Opublikowano

Taki problem. Spokojnie robie bronie 10d, ale nie moge zrobic 11... zamieniam 10 na 11 i nic .... moze ktos wie o co chodzi?

Opublikowano

Mam jeden problem.

Bo w tym loaderze zmieniam 8 na 9 końcówkę portu i zaznaczam to redirect IP i wyskakuje mi ten błąd jakiś co dziwne litery są i na końcu (9).

Ale jak nie zaznacze tego redirect IP to wtedy wchodze do gry i odrazu dc.

NIe wiem co jest nie tak.

Opublikowano

Mam problem z wbiciem na konto a dokladniej gdy wpisuje pasy naciskam enter po chwili silk mi sie wylacza i pojawiaja sie takie okno z znakami ?????????

Juz zrobilem :)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Teraz mam inny problem chodzi mi o GM'a zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja i gdy wbijam na chara niemam tego GM'a wie ktos jak to naprawic ??

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...