Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przedstawiam wam mojego patcha na Metin2 PL dzięki któremu możecie bezproblemowo zacząć łowić rybki na xAngelBocie. Po zainstalowaniu tego patcha nie ma prawa Ci wyskoczyć błąd ze znakami zapytania czy też zamknąć się gra. Co najfajniejsze - patch w żaden sposób nie koliduje z KamerModem EasyMetin2 i innymi modyfikacjami do M2. Działa zupełnie niezależnie! :) Patch umożliwia granie z FB na Metin2 PL, na innych globalach nie testowałem ale jak znajdę chwilkę to zobaczę (a może wy zobaczycie? ;)).

Pamiętajcie, że to co tutaj pobierzecie to wyłącznie patch. xAngelBota musicie pobrać osobno. FishBot ten działa po aktualizacji z dnia 21 maja 2010. Dziękuję srulian za jego edycję.

xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL download Skan

xAngelBot 2.6 PL by srulian Download Skan Temat

UWAGA: Plik xAB FishBot Launcher.exe to przekonwerowany na exe plik bat. Możliwe, że Twój antywirus uzna go za wirusa i zablokuje jego działanie lub usunie go z dysku (mój norton tak reguje). Żeby uniknąć takiej sytuacji należy dodać plik to tzw białej listy w programie antywirusowym.

Instrukcja: Podczas instalacji należy wskazać główny katalog gry Metin2

UWAGA: Plik xAB FishBot Launcher.exe to przekonwerowany na exe plik bat. Możliwe, że Twój antywirus uzna go za wirusa i zablokuje jego działanie lub usunie go z dysku (mój norton tak reguje). Żeby uniknąć takiej sytuacji należy dodać plik to tzw białej listy w programie antywirusowym.

Instrukcja: Podczas instalacji należy wskazać główny katalog gry Metin2

Treść skopiowana z Klik

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Kolejna kopia ;/

Nie lepiej bylo poswiecic te 5min i sie troche wysilic?

"Jeśli życie jest zbyt proste, to zrobiłeś coś źle"