Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyanie] Njelszpa Postać Do Expienia.

Gekkou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie.

Jaką postacią najlepiej wyexpic 65+ lvl od zera .

Jakie EQ na start dla danej postać.

Mniej więcej w jakiej cenie KU.

Proszę o odpowiedź.

posypią się +

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

WP'ek najlepszy.. woj to ścierwo

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to najlepszy do expa to Sura WP. Są nie drogie ku i fajna postać ogólnie. Potem kolo 70 lvla jest także dobry do pvp.

Skille:

Czarowane Zbrojka i Wir/palec.

(Polecam WIR trochę lepszy potem, chodź palec dobry do metinów)

Eq:

-Zbrojka na 1 lvl +5/6

-Czapa +4/5

-Tarcza +5

-reszta zależy od twojej kasy.

(Jeżeli Nie masz kasy na eq to zrób woja body i na metiny z nim idź)

Jeżeli chodzi o eq to koniecznie bojowiec

-Ku Czarowane-300/400k

-reszta kolo 200k

Nie zezwalam kopiować bez mojej zgody. Pozdrawiam MrRazor1851

Opublikowano

WP kosi

najpierw czarowane ostrze, później czarowana zbroja, a jeśli naprawdę chcesz kose do pvm to musisz dać w strach, ale licz się z tym, że na pvp nikogo nie zjedziesz.

Opublikowano

wp bulid ostrze zbroja strach wir paluch rozpro

ku tanie ostrze na s4 po 500k ale na innych widziałem nawet po 200k reszta to zbrojka z 100k a reszt to po 5k

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jesli masz zrobione czarowane ostrze to jak najbardziej tak ! :) Ku sa tanie a w v2 na 61 bierzesz wiecej niz nie jeden woj. :) Postać bardzo przyjemna lecz przy moim buildzie full pvm ostrze zbrojka wir strach w pvp praktycznie z ziomkami na swoim lvl szans mam 0 :) ale jesli wbijesz Palucha potem na g/p jako 5 skill to i w pvp bedziesz dawac rade ps jesli decydujesz sie na taki build to w rozpro 0 pkt bo bedziesz zalował nawet tego 1 punkcika :)

Opublikowano

W moim WP jest taki build... czarowane ostrze > Czaowana Zbroja > i tez nie wiem w co dawać mam 1 punkcik w wir ... teraz co dawać do zęby mieć postać do PvM taka dobra mam 37 lvl sure .. zbrojka i ostrze na 17 weszło .

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Pasjonat
Opublikowano

oczywiscie WP :) jak juz up pisali latwo sie expi, w v2 wysmienicie. eq? wystarczy +6/7. tanie KU. polecam bardzo.

userbarwb.png
Opublikowano

Sura WP dobry do expienia tylko ze na PvP slaby

Skile daj Czarowane Ostrze i Czarowana Zbroja a KU sa tanie jak gralem na s14 jakies 2 miesciace temu to po 100-150k

58850416305637858225.png
Opublikowano

UP na 70lvl+ gdy cofniesz sobie strach czy wirek i dasz na M rozpro to jest wlasnie kosmiczna kosiara na pvp z dobrym eq nikt do Ciebie nie bedzie sapal

a co do tematu to wiadomo najwiecej na privach gralem WP i wiem ze jak sie go dobrze poprowadzi to w pvm jak i w pvp jest kosa

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Strach to do pvm ale wirek tak samo.

Dobrze wiem bo mam sure wp 71 lvl(PL) a tak samo na privach ciągle nią gram.

Rozpro jest dobre do pvp bo gasi skille jak aura i silne pomiędzy tymi przerwami można pożadnie nakosić Loosera :D

Opublikowano

Jak masz duzo yang na start to woj mental lub body zalezy od gustu ja wole expic mentalem ;]

a jak nie masz kaski to surka wp jest silna w pvp po 70+ ku tanie i wogole fajna postac

Opublikowano

sura wp jest najlepsza do expa ...

ostrze + strach + zbroja = caly spot bez straty hp ...

jak bedziesz robil sure to skile polecam dawac tak : ostrze > wir > zbroja > strach > palec > rozpro

ci co pisza ze mental albo body chyba maja cos z glowa ...

HBV27j.png

Opublikowano

ja daje skille tak czrowane > czarowana > strach > wir> palec i rozpro.... najelpsze mom zdaniem to jest do PvM

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Opublikowano

Ja jestem jednak przekonany do bodego. Pewnie dlatego, że najbardziej lubię kosić metki, a berek jest do tego wyśmienity. Z sury WP można zrobić kosiarę do expa niesamowitą, ale potem pvp będzie na niskim poziomie. No chyba, że tak jak już napisał ktoś tam wyżej cofnie skilla. Wiąże się to jednak z wkładem IS nie chodzi mi tylko o sam zwój cofania um(SponsorPay by wystarczył), ale też o nadrobienie eMek w skillu co bez IS'u byłoby dość czasochłonne. Jeżeli chcesz tylko dobrze expić to sura WP jest najlepszym rozwiązaniem, lecz np. dla mnie nie, ponieważ po tym expieniu podstawą jest dla mnie PvP dlatego wolę taką postać jak body, bo da się dobrze wyexpić, zarobić kaskę, a potem mieć duże możliwości w PvP. Jedyny - to ku, ale przy moim czasie spędzonym na metkach to, aż takie złe nie jest.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Witam.

Mam następne pytanie.

Czy sura WP ostrze M1, zbrojka M2, YY +6, ebo +6, fms +9, wyzywka +7, bojowa +7 da rade wziąć potwory na pustyni ? a jak tak to mógł by mi ktoś taki spocik zaznaczyć gdzie mógł bym expic ?

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...