Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Little Hack By Kotentopf

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem z tym hackiem gdyz go odpalam przez intectora FIintect i gdy juz wlanczam comata i biegnie ten zolniez to nagle mnie wywala i tak non stop prosze o szybka odp jak wiecie co zrobic napiszcie na gg; 4293071 z gory dzieki

Opublikowano

hacki kture byly do patchu tego nie działają

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

może i stary ale działam jeszcze dzień przed patchem w prawdzie nie dało się z nim grać bo po chwili wyłączał grę ale czasu wystarczyło spokojnie na zakup broni więc nie czepiaj się skoro go nie sprawdzałeś ale teraz niestety po patchu hack nie działa więc pozostaje czekać z nadzieją na nową wersje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hack nie działa, zamykam, robicie za duży spam, nie działa to nie, po co w nim pisać czy działał przed patchem czy nie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...