Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Little Hack By Kotentopf

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam problem bo zaden hax mi nie chce działać wrzucam plik do katalogu gry używam FaithInject oraz X1nject i jak gre właczam to za każym razem nic proszę o pomoc oraz jak ktoś może wrzucenie haxa tutaj sprawdzonego w 100% i pomoc mi w uruchomieniu thx.

Inreresuje mnie super knife cheat czyli ze nozem stoi się w bazie i zabija wszystkich

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale chyba przez 1 min zdarzysz kupic :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

[quote name=dupek :)' date='24 lipiec 2010 - 02:49 ' timestamp='1279975771' post='1204135]

Witam panowie mam problem bo zaden hax mi nie chce działać wrzucam plik do katalogu gry używam FaithInject oraz X1nject i jak gre właczam to za każym razem nic proszę o pomoc oraz jak ktoś może wrzucenie haxa tutaj sprawdzonego w 100% i pomoc mi w uruchomieniu thx.

Inreresuje mnie super knife cheat czyli ze nozem stoi się w bazie i zabija wszystkich

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/175850-gordon-130-dziala-po-upladzie-bez-nabijaniia-postow/"]http://www.mpcforum.pl/topic/175850-gordon-130-dziala-po-upladzie-bez-nabijaniia-postow/[/url]

GCA 1.3.0

uruchamiasz go za pomocą klawiszu INSERT

wystarczy poszukać na 4rum reszty jak chcesz czegoś więcej.

ta opcja którą opisałeś to jest telekill ale za to bana można dostać łatwo i szybko

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

ownag nie wlancza ci sie bo nie dziala proste

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja tam teraz uzbieram 27 gp i kupie dobra snaipena na dobrej randze :)

Opublikowano

nie wiem co mozna ja gram snajperkami wszystkie snajperki moge kupic a reszte to nie wiem ale jak wam pisze buy i tam na ile chcecie to kupujecie bez problemow

Opublikowano

shop hack jest to taki hack ktory ci pozwala kupic wszystkie bronie nie zalezne od lvl

Opublikowano

nie wiem co mozna ja gram snajperkami wszystkie snajperki moge kupic a reszte to nie wiem ale jak wam pisze buy i tam na ile chcecie to kupujecie bez problemow

no polega wiem ale nie da się kupić wszystkiego może 3 bronie tylko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

rad i po co nabijasz posty robiac opcje cytuj ??

Opublikowano

siema, hack niby chodzi ale czasami się combat wyłącza.. wie ktoś dlaczego?? FPS jest bardzo nisko i wtedy combat sie wyłącza.. co może być tego powodem i jak temu zaradzić?? Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

w grze sa czasami tak zwani lagerzy i oni to powoduja :) tez tak mialem dzis i kazdy kto gral dzis ze mna bo oni maja radi0owke :) temu nie zaradzisz jedynie zmienic neta :)

Opublikowano

dlaczego mi wylancza gre ???

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...