Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Retail

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jeszcze K2 daje jeszcze retaily?

nie nie ma już retaili

poprostu miałem retaila wcześniej na koncie a teraz nie mogłem go uzyć i musiałem napisać do k2 aby mi go znów przywrócili do stanu używalności ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

A ja od 3 dni nie moge sie zalogowac na konto bo mi pisze ciagle ze jestem zalogowany to dziwne, nikt mi sie na konto nie wkradlm bo nawet z 2 konta sie pm nie da napisac, jakas zwiech dziwna o_0

Opublikowano

O to co mi odpisali..

Greetings ba,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

Kindly provide us with the screen shots of all the slots and branches of you inventory. We apologize for any inconvenience this may have caused.

If you have any more questions or concerns, please feel free to submit another ticket and we will be more than happy to assist you.

Thank you for playing War Rock!

Regards,

hm .

Teraz musisz im dostarczyc zrzuty ekranu z towjego inwentory i item shopu... Wszystkie sloty po kolei!!!

PS: a ten retail to kod czy masz go na koncie juz zaladowany?

Opublikowano

Teraz musisz im dostarczyc zrzuty ekranu z towjego inwentory i item shopu... Wszystkie sloty po kolei!!!

PS: a ten retail to kod czy masz go na koncie juz zaladowany?

Kod ladowany juz bardzo dawno.. jakies 15 miesiecy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...