Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Retail

InfinityNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jedno pytanie

Nie znalazłem wątku na forum wiec pytam ,

Działają wam retaile ? , mialem przerwe z pół roku od warrocka, wchodze dzis chce grac , a tu mój retail nie dziala , wtf? :)

Opublikowano

Wyczyszczone. Co do tematu, musisz napisać ticketa do K2 z prośbą o pomoc. Dadzą ci oni 8 slot za darmo i będziesz mógł grać. Dalej pracują nad tym problemem...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Wyczyszczone. Co do tematu, musisz napisać ticketa do K2 z prośbą o pomoc. Dadzą ci oni 8 slot za darmo i będziesz mógł grać. Dalej pracują nad tym problemem...

Ok to tak zrobie :D dzieki . ; )

Edit: Możecie zalogowac sie na gamersfirs badz marketplace ? mi blad logowania wyskakuje .

Opublikowano

tak mogę się zalogować..

hmm może spróbuj przez inną przeglądarkę ;p na operze nie działa tzn nie da się zalogować ;p

ooo M@niek witamy spowrotem ;p xD już widzę po urlopie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

tak mogę się zalogować..

hmm może spróbuj przez inną przeglądarkę ;p na operze nie działa tzn nie da się zalogować ;p

ooo M@niek witamy spowrotem ;p xD już widzę po urlopie ;p

No własnie mam opere , szlak by to trafił :P , ide na explorera . 

Opublikowano

Albo ci 8 th slot nie działa bo może masz klawiaturę przestawioną w grze wejdź w options controls i key setings i tam jest 8 th slot ja mailem na g ustawione bo coś mi się na cisło i też nie mogłem 8 th slotu włączyć :D i przestawiłem na 8 i działa :)

Jeśli pomogłem daj + lub 5 :D:)

Pozdrawiam

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

taaaa popierd****** im się... ehh

teraz też zauważyłem że nie mogę swojej broni użyć tzn retaila...

ehh musicie ticketa napisać ja już wysłałem.. 2up weź google translator i już..

napisz coś w stylu że masz retaila na koncie ale nie możesz go urzyć bo masz zablokowany 8 slot i nie wiesz dlaczego ... ja tak im napisałem..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

retail to retail nawet jak bym miał retaila na to gówno m134 to i tak kłócił bym się o swoje.. kupiłeś wydałeś kasę.. to czemu masz nie korzystać...

a nie dawać zarabiać k2..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

up nie nie nie mylisz pojęcia.. bo to co ty masz to jest zwykła broń na 8 slot...

a retail to też broń na 8 slot ale na zawsze nigdy się nie kończy.... nie ma określonego czasu...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

retail to retail nawet jak bym miał retaila na to gówno m134 to  i tak kłócił bym się o swoje.. kupiłeś wydałeś kasę.. to czemu masz nie korzystać...

a nie dawać zarabiać k2..

m134 to nie gówno ! :D Trzeba po prostu miec na nim skila i umiec tą bronią grac :D

Napisałem ticketa i czekam na odp :):D

Opublikowano

Właśnie po co masz puścić płazem to????

K2 właśnie na tym zarabia!!!

Ja pisałem ticketa o retaila, (konto nie posiadało premki)

to k2 miało mnie w dup..... za przeproszeniem.

Jak piszesz do k2 to musisz posiadać konto premium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

m134 to nie gówno ! :D Trzeba po prostu miec na nim skila i umiec tą bronią grac :D

Napisałem ticketa i czekam na odp :):D

zależy jak dla kogo dla mnie ta broń nie jest nic warta...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

O to co mi odpisali..

Greetings ba,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

Kindly provide us with the screen shots of all the slots and branches of you inventory. We apologize for any inconvenience this may have caused.

If you have any more questions or concerns, please feel free to submit another ticket and we will be more than happy to assist you.

Thank you for playing War Rock!

Regards,

hm .

Opublikowano

Infinity czyli ci automatycznie odpisal ich system ... Nie da sie z nimi dogadac ,zasrane K2 :(

Pomoglem daj 5!!!!

Opublikowano

Omg, ja mam retail na m60 i wszystko śmiga bo tak jak już g1 pisało, niektórzy może nie ogarnięci, G1 ma problem z 8 slotem zamkniętym dla retailai, więc po napisaniu ticketa dają wam 8 slot, ticket może wyglądać tak : Dear G1 support, my 8 slot retail don't use , please help me . Nie musi być super przetłumaczone.. g1 zrozumie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz do K2 o pomoc

UP retaile się dostawało jak Kupiłeś oryginalna grę warrock na płycie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...