Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Spolszczać Nowego Easymetin2?

andrzejt17

Przerabiać czy nie?  

451 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przerabia? czy nie?

• Przerób.
      302
    • Nie, nie przerabiaj.
      149

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Spolszczaj

Weś sie dziecko ucisz czytaj poprzednie posty za nim napiszesz jakas bzdure Andrzej juz podjal decyzje dzieciaku

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

kliknij patchupdater w folderze z gra a jak nie to sciagnij najnowsze patche od 3.0 do 3.6 a nawet jesli ci sie pojawia wszystkie serwery to i tak easy metin nie bedzie ci dzialal bo game4orge zablokowali go czekaj na najnowsza wersje!

Nie o to chodzi mam wszystkie serwy, ale kilka serwerów mi nie chodzi wogule są tylko 3 kropeczki zamiast NORM itp.

Jeśli Wszystko Działa Daj PLUSA

[Tut] New Easymetin2 Na Hsiii

http://www.mpcforum.pl/topic/212977-tut-new-easymetin2-na-hsiii/page__p__1439264#entry1439264

Nowy Dmghack Pod EM2 na HS3

http://www.mpcforum.pl/topic/213196-nowy-dmghack-pod-moje-em2/page__p__1440761#entry1440761

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

ziomek, skopiuj sobie z orginalnego metka plik locale_pl.addr i wklej go do modyfikowanego metina i zmien jego nazwe na locale_de.addr

i beda ci dzialac oll serwery

Opublikowano

@up

ziomek, skopiuj sobie z orginalnego metka plik locale_pl.addr i wklej go do modyfikowanego metina i zmien jego nazwe na locale_de.addr

i beda ci dzialac oll serwery

ZROBIŁEM całkiem inaczej bo zainstalowałem patcha3,5 od Andrzeja i jest ok

Jeśli Wszystko Działa Daj PLUSA

[Tut] New Easymetin2 Na Hsiii

http://www.mpcforum.pl/topic/212977-tut-new-easymetin2-na-hsiii/page__p__1439264#entry1439264

Nowy Dmghack Pod EM2 na HS3

http://www.mpcforum.pl/topic/213196-nowy-dmghack-pod-moje-em2/page__p__1440761#entry1440761

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie wescie help me normalnie dzis wieczorem wlaczam em2 logam sie na swoje konto i nie ma tam moich postaci dobra wziolem uruchom gre i wyskakuje metin2 ale nie da sie wybrac serwa ani ch tylko pisze init failed (1) wciskam ok i cos wyskakuje i musze wylaczac em2 zeby sie komp odwiesil czyli jednym slowem nie dziala mi bot wez ktos pomoz

14479492704c2061f25e43d.gif

Daj + lub - jak pomoglem albo jak nawet nie pomoglem xD

Opublikowano

Ludzie wescie help me normalnie dzis wieczorem wlaczam em2 logam sie na swoje konto i nie ma tam moich postaci dobra wziolem uruchom gre i wyskakuje metin2 ale nie da sie wybrac serwa ani ch tylko pisze init failed (1) wciskam ok i cos wyskakuje i musze wylaczac em2 zeby sie komp odwiesil czyli jednym slowem nie dziala mi bot wez ktos pomoz

weź chłopcze przeczytaj od początku do końca

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak będzie gotowy bot Andrzej poda.. Lasic ma racje.. Czytajcie od początku do końca!

Opublikowano

czytam chyba to 5 razy ale nie rozumiem do konca o co chodzi, czy chodzi o to ze bedzie nowa werjsa programu a jak bedzie to niech bedzie wpisane w tym forum

Opublikowano

AndrzejQ rób jak najszybciej ;]

Botuje jak inni na EM2 ale nie lubię noobów co ksują na EM2

:D

Lubię minuska to jest coś nie tak jak pluska ale plusek też dobry ;P

Opublikowano

@up

No dobra, ale jak chcę już uruchomić grę wyskakuje mi crash, że to jest wersja tylko do Metin2 PL

Co z tym zrobić w takim razie?

Opublikowano

no wlasnie wyskakuje cos takiego co coren1 napisal sie nie da zrobic nic dopoki andrzej nic nie zrobi no powalo** adminy w metinie2 pozmieniali pliki i koniec pewnie trzeba zrobic plik metin2client.bin i cos zmienic jestem pewien na 100 %

Opublikowano

Usuń wszystko, ściągnij instalke z metin2.pl instaluj od nowa, patchuj i graj.

Opublikowano

Bo wzkazujesz folder w którym masz metka na którym grasz normalnie, bez patchow od andrzeja, kamerow itp czysty metek.

Opublikowano

I wkońcu co trzeba robić aby działał MH?

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Czekać, twórcy popawili nowa wersje, jest auto login, układa itemki w packu, nie wiem po co ale co mi tam, nie wiem czy wraca na spota zpoza m1/2 zaraz sprawdzę.

ta na spota wraca, ale itemkow nie sela, kurde czyli noc na fb ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...