Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hisec'Y

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde ja sobie otworzyłem te skrzyneczke i patrze ku zdziwieniu p90 se mało z krzesła nie spadłem no ale po chwili zonk bo na jeden dzień

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up .. miałem podobną sytuacje :P tylko że z PP-19 Camo na 1 dzień :P tak samo zareagowałem xD

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

kurde jak ja chce p90 camo na stale ale bym mial brechte :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Chciałbym zdobyć jakiegoś codename...

Ale tylko widzę: Bla bla bla win pernament viper/scorpion/hawk(<- rzadko widzę.)

33986.png CA IGN: Wormy168576.jpg

33625.gif

31962.png

33983.png

33966.png

33865.jpg

33653.png

Opublikowano

albo tego mp7 mod czy jakos tam ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Bywalec
Opublikowano

dzisiaj 3 gości viper permament ;]] jutro próbuję otworzyć znów i modlę się cały czas od tera, żeby broń na perma chociaż famasa se czy coś lepsze od m16a3 ;d

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Można zdobyć tylko 1 klucz na dzień ??

tak tylko 1 klucz dziennie

Bywalec
Opublikowano

1.100nx kosztuje black hisec key a 1.900 grey hisec key no i jupi szósty raz bonus exp

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

UP nie mamy nx'ow black hisec case wypada z innych graczy a black hisec key mamy za 10x grania na dark forest

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

nx;y kupujesz przez telefon :) jest teemat na tej stronie ile co kosztuje.. poszukaj

Opublikowano

kurr.. nieidzie nic wygrac w tych black hisec.... trafiam praktycznie3 albo 4 x gp 100 % 1 x exp 100 % i 1 X p90 se ( juz TAKA RADOSC A PATRZE A TU NA 1 DZIEN I WKURZENIE)

a co do postow to niekotrzy pisza co wylosowali w login rewards czy jakos tak

a co do black hi sec da sie trAFIC JAKIEGOS CODENAME NA ILES DN ICZY TYLKO NA PERMA WYPADAJA ?

bez youtuba

Opublikowano

Ja miałem 4x 100% Exp 10x / 2x 100% Gp 10x / PP-19 Camo ( 1 dzień .. -.- ) i jakieś śmieci z Login Reward..

@up.. Można chyba.. na 1h, 1 dzień, tydzień, 30dni, 90 i perm.. chyba.. ;/

Bywalec
Opublikowano

już dostałem 6x bonus 100% exp teraz 1x bonus 100% gp eh żal ;/

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

ja dostawałem same 100% EXP albo GP :( kupcie sobie klucze za GP z tych skrzynek czesto bronie niezle dropia ja juz nieotworze bo dostalem bana za ,,HACKI,, niemam hackow ale wez im to powiedz mialem KD 1,4 to odrazu sadza ze mam HAXY

[extract]3maj fason albo giń[/extract]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no niestety ale ja mam to samo exp pass caly czas i jeden raz gp 100 % oba.Te login revards to badziew totalny 2x red beret na aviator glases i sport shades i 1 desert eagle (badziew niepolecam) all na 1h.Moze kiedys wylosuje cos na perm najbardziej pasowalo by mi PSG-1 Camo le lub dragunov svds le ;p chociaz cokolwiek na perm moze byc

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Musiałem KIEDYŚ używać lub na innym charze i cie zbanowali.. ja tak kiedys miałem, miałem 2 postacie ( 1 bez haków druga z hakami ) i zbanowali mi tą bez haków a z hakami zostawili ^^

Opublikowano

A mi wypadło PP-19 Camo na perma :DDDDDDDDD

HEHE tak to se moze kazdy mówić poprosze screeny jak można ;)

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...