Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hisec'Y

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Elo tu piszemy co wylosowało nam z Black Hisec Case z eventu jak się dostaje klucze mi tak:

2x EXP Bonus

Słabo tak sie wkurzyłem no muszę chyba kupić 10 kluczy i otwierać i czy to prawda jak wylosuje broń z Black Hisec Case to broń na 4ever? bo Tak piszę np :Laleczka otworzyła Black.... i dostała Dragunov na 4ever

Oczywiście to po ang pisze

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy od szczęścia ja dostałem +100 % na 10 gier.

Koles nie mozna dostann 100% Expa na 10 Dni jednynie tylko na uzycie 10 razy

JESLI POMOGŁEM

DAJCIE MI MINUSIKA-

Omega1111.png

Opublikowano

Ta holerny 100% exp...

Może komuś się pofarciło?

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Mi pp-19 camo na 1 dzień :( jak zobaczyłem PP-19 Camo to aż podskoczyłem z radości ale jak zobaczyłem że na 1 dzień to mina mi z powrotem powróciła do ":|" :P

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Bywalec
Opublikowano

mój kolega ma farta ciągle bronie ma na perm wylosowywuje mu ;/ dzisiaj wylosował keya z blackhisec chyba 5x keyów wylosował ;d

@EDIT

Dostaliście od kogoś kiedyś gifta? ja Nie ;/

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Moją największą zdobyczą był Artick Wolf na tydzień, ale to gdy wchodziła mapa Cabin Fever, teraz tylko bonus 100% exp

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Haa dzisiaj wylosowalem 100%Gp 10x :P teraz tylko kupic M.K. 48 i na zombiaki xD

Opublikowano

PSG-1 Camo na 1 dzień i EXP.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Bywalec
Opublikowano

jutro znów zbieram no będę próbował, aż wylosuje broń na perm chociaż słabą Zresztą za pare dni kupuje nx'y 4k za 20 zika to kupie se famasa g2 na miecha albo tydzien ;]

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

To wam coś powiem o mnie.Kupilem black keye i wylosowałem Dragunvoa SVDS na perma.Bardzo sie cieszyłem że wygrałem coś pierwszy az w życiu ale bardzo sie zdziwiłem gdy nazajutrz wchodze na CA a tu "Your account has been blocke for pernament". I TAKI zonk że masakra.Pisałem 3 odwołania i nic.Zbanowali mnie za nic (teoretycznie za haki) ale najlepsze to że nie miałem żadnych haków na kompie ani w ostatnim pół roku ;/ Napisali mi tylko jak sie nazywał hack którego używałem ale takiego nawet na żadnym polskim forum nie ma a jak sie zapytałem czy mają jakieś video albo screen gdzie hakuje to ani bee ani mee.

Opublikowano

godzine, 1 dzień, tydzień, 30 dni, 90 dni albo i na perma ( na zawsze )..

Opublikowano

Hmm jak probuje otworzyc grey to mi pisze server error 0 a i skad wzias NX zeby kupic black keye ? bo mam z 15 tych boxow ale nie mam keyow

te klucze możesz zdobyć grając 10x na mapie Dark Forest.. za 10 gier zdobywasz klucz ( black key ) do tych czarnych skrzynek, lub kupując NX za prawdziwą kase i tam kupujesz w BlackMarkecie klucze.

@Up : godzine, 1 dzień, tydzień, 30 dni, 90 dni albo i na perma ( na zawsze )..

sory za duble post ale nie widziałem tej wiadomości wcześniej.. prosze o usunięcie pierwszego postu!

Opublikowano

no ja dostalem 100% exp wczoraj a dzis dostalem AUG Black na miecha ;) no to mi sie poszczescilo z ta bronia pierwszy raz xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no ja bym chciał chociaż na miecha.. :P albo coś słabego na perma.. zawsze to lepsze od M16A3 :P

Opublikowano

Ja wylosowalem M4A1 CQBR na 30 dni (albo CQB niepamietam :P ) a reszta to same EXP i GP :(

W GRZE 666, Satanic, Dzimi, SIC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...