Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czyżby Metin2 Miałby Kompletnie Upaść? One(1) Hit Killer

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja wam powiem że jak by ktoś dobrze wpisał w google poprawne hasło to i nawet na pierwszej stronie wyskoczy download tego pliku :)

Moze Nas oswiecisz? :D

Zreszta nie przesadzajcie, z tego co mi wiadomo, juz kilku programistow pracuje nad tym "damage bug", mozliwe ze juz za jakis czas przestanie dzialac :)

Ale w jego miejsce pewnie pojawia sie lepsze i skuteczniejsze hacki, ale to czas pokaze, mozna tylko czekac i patrzec :)

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze Nas oswiecisz? :D

Zreszta nie przesadzajcie, z tego co mi wiadomo, juz kilku programistow pracuje nad tym "damage bug", mozliwe ze juz za jakis czas przestanie dzialac :)

Ale w jego miejsce pewnie pojawia sie lepsze i skuteczniejsze hacki, ale to czas pokaze, mozna tylko czekac i patrzec :)

Nieprzestanie działać bo to tylko modyfikacja pliku...

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Ale spójrzcie... 1 lvl idzie do red lasu... i wyobraźcie sobie jak szybko lvl wbije o.O

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

to jest fake, nie ma 1 killera; p

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

I tak wgl ten filmik od kamera to nie jest jakis 1 hit killer

Bije te 2 bossy z tego 3 stronnego na H1 nie na P xD

I itak ich nie zabija na hita

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

@up

powiem Ci, że jest, na pewno np. na 4story jest one killer z nim exp jest bajka co prawda gra mi się znudziła po 30 minutach no ale jest.

tak samo może być i w metinie :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

W 4 story bez hackow sie fajnie gra ale jak juz sie dopadnie do tego to sie tylko ustawia level bota i praktycznie nic nie robisz tylko te misje

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

No Gz Polskiemu Teamowi Hackshielda wprowadzili ;)

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

tego programu nikt nie posiądzie, ponieważ nikt go nigdzie nie znajdzie :)

yy LOL 90% MPC userów ma ten program tak zwany "Cheat engine 5.6"

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

A ja Wam powiem żebyście się ogarneli...

Kamer pisał wyraźnie że NIE DZIAŁA na Plu...

A wy tu kurwa snujecie że metin2pl upadnie...

CX7Rrj.png

Opublikowano

Przynajmniej nie dziala na PL ... Fajnie z 1 strony lubie kamera zrobil pare przydatnych rzeczy jedynie co mnie u niego cieszy to to ze dal metin2 mod nie lubie skill hacka ani dmg hacka ale np: auto logowanie jest fajnie czy tez dawanie na handlu 9999kk tez jest git ale takie rzeczy ktore on dal jak np: to co teraz z tym 3 stronnym czy dmg hack lub tez wyrzucanie 1 yang na ziemie to psuja metka niby z tym ma byc 4 fun lecz z tym klimat metka w 100% upadl ...

P.S jaki to server ? ten co kamer pokazal na filmiku

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

MPC- Multi Player Cheats sami chcecie hacki teraz narzekacie i wyzywacie że ktoś zrobił cudownego hacka? Jeśli nie chcecie żadnych "dodatków" to po co jesteście na tym forum?To jest forum jak sama nazwa wskazuje na którym dzielimy się hackami/botami/bugami i innymi umileniami monotonnego bicia MOB'ów.Jeśli nie pasuje proszę usunąć swoje konto na MPC i posiedzieć sobie na IRC i wyżalić się GM'om że na MPC zrobili hacki i teraz nie da się grać.NQ

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

ale na privach mozna by bylo na takim sie pobawic :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

OMG, nie wiedzialem ze kidmodzi sa tacy nie myslacy ja pierdole ^_^ mozna dojsc do ripka na 40 lvl i nie koniecznie trzeba miec 75,wystarczy ze 75+lv kliknie na kowala ,a pozatym kto mowi tu o loocie czlowieku? ty pewnie tez chcial bys zabic ripa na 40 chociazby bez lootu - dla satysfakcji ...

PROSZE O -

Emmm... Kiedy ubijesz mobka z jakimś 1 hit hacki'em, nie ma żadnej satysfakcji. Bo z czego masz się cieszyć kiedy z góry wiedziałeś, że ripper nie miał szans. Dojść do tego 75 lvl'u bez używania czitów, i dobić tego ripera z kumplami z gildii, to jest dopiero frajda!

@topic : Łiiiiii! To chyba nigdy nie będzie możliwe na PL-u, gdzie często są lagi, i czasem kicka bez czitów.

Opublikowano

Dokładnie.. Co za satysfakcja ubijać moba 1 hitem? Dmg hacka jeszcze zrozumiałem, ale 1hitkiller?

Nawet nie będę sprawdzał czy działa..

Opublikowano

@Topic Metin2PL nie upadnie(chyba nigdy

@1HitKiller Wystarczy sobie:

1.Zrobic konto na elitepvpers.de

2.Wpisac 1HitKiller i jest.

@Up satysfakcja jest np.z lootu,ale po części też się z tobą zgadzam,ale pamiętajcie każdemu co innego sprawia frajde ;)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Znowu ta sama gadka, jak KameR będzie chciał to doda, niepotrzebnie szukacie tego na epvp i w necie, nie znajdziecie! 2 Osoby polskie posiadają ten plik, wystarczy wpisać na YT Metin2 1 Hit Killer.. KameR Np. By mógł udostępnić jak mniej-więcej zrobić takiego hacka osobom z postami 100/200/300/350.. :]

Opublikowano

UP co z tego ze tym osoba da jak zaraz ta osoba ktora go dostala zmieni 2 pliki i napisze ze to jego hack ... predzej czy puzniej juz to bedzie miala wiekszosc ludzi wiec tylko czekac trzeba

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja przykładowo bym nie chciał żeby to się dostało do wszystkich.. Bo priv serwy nie będą miały sensu! Każdy by z tym latał i zabijał smoka na privie 1 hitem dropiąc przy tym 20 bryłek złota i 20 kd 80%... (Taki przykład :P) Dlatego chciał bym, aby KameR może i nie dał tym co mają po 500+ Postów, tylko np. Napisał w połowie jakie pliki wypakować i jaki plik po wypakowaniu odpowiada za właśnie tego 1 hit. Wtedy ludzie którzy by umieli troche skrypty przerabiać by dokonali tego własnie hacka. I nie każdy by to posiadał bo neos nie potrafi wejść do folderu Pack i znaleść pliku :P

Opublikowano

Najlepiej by nikt tego nie miał i żeby nikt nikomu nie mówil jak takie coś zrobić

Ja na mentalu muszę się pomęczyć by bossa ubić np zjawe a przyjdzie taki szaman walnie raz wachlarzem i smoka nie ma to nie było by fajnie

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...