Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czyżby Metin2 Miałby Kompletnie Upaść? One(1) Hit Killer

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukując dobrej muzyki trafiłem na niemiecki filmik tego hacka, jednak potem znalazłem go na kanale Kamera. Oglądając go stwierdziłem, że jeżeli wypłynie on w pożądane ręce cała gra straci swój sens. I tak po DMGhack'u exp dla wielu jest teraz bajką, a w pvp nie stosuje się go bo jeden screen i pewnie ban. Tak więc co o tym myślicie ?

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajna sprawa ale watpie ze trafi do obiegu...

chyba nie wiesz co mowisz... zajebiscie rozjebac na 40 lvlu ripera nie?

Opublikowano

@UP, tylko ze do ripka potrzebny jest 75, żeby do niego dojść + lot też jest od 75 ;x

OMG, nie wiedzialem ze kidmodzi sa tacy nie myslacy ja pierdole ^_^ mozna dojsc do ripka na 40 lvl i nie koniecznie trzeba miec 75,wystarczy ze 75+lv kliknie na kowala ,a pozatym kto mowi tu o loocie czlowieku? ty pewnie tez chcial bys zabic ripa na 40 chociazby bez lootu - dla satysfakcji ...

PROSZE O -

Opublikowano

Gdy podbiega do mooba/postaci widać jak zadaje hity. Nie są to skille nie widać żadnego ładującego się skilla na HK. Dla przykładu że już ktoś to rozwiązał niemiecka wersja która trafiła n YT 3 dni później - innej nie znalazłem. Większość ludzi twierdzi że to CE, sh według mnie jest to przerobiony dmg'hack.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Metin nie upadnie przez takie gówno <_< w Metina zbyt duża kasa jest włożona , a hack do normalnych graczy szybko się nie dostanie .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Widać dokładnie, że to jest speed hack o niesłychanie wysokiej prędkości i przy tym nie wywala nas, ale widziałem na 2 filmiku , że typowi nic nie lootło.

Pozdrawiam

hisa.jpg
Opublikowano

przed zabiciem moba widać jakby go gdzieś teleportowało, według mnie to działa na takiej zasadzie, że wywala to co bijemy na koniec mapy i to już samo tam deda :D, jak się bije gracza to wywala go na koniec mapy i kick + to że kamer zabił zjawe na ghoście a jak jest się na ghost to nie zadaje się dmg

Opublikowano

Boże i za co ? -.- w co ja będe grać i tak juz dużo upadł przez te exp/spam boty .

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

NOI znalazłem ten temacik na elite

http://elitepvpers.de/forum/flyff-hacks-bots-cheats-exploits-macros/497646-flyff-working-dmg-hack-pserver.html

Niemiecki

Hi erstmal

Und zuerst der dmghack funktioniert nur mit wands oda bows.

Also ihr braucht Cheat engine und nen pserver^^.

Ihr mueest einfach nur nachdem ihr mit ce in flyff drin seit auf enable speedhack gehn und den speed auf 5-15 stellen.Dann greift ihr in flyff nen mop an ladet eure attacke aber auf sobald sie voll aufgeladen ist schießt der char von selbst(einfach die linke maustaste gedrueckt haltenxD).wenn ihr den speed hack auf die richtige zahl gestellt habt solltet ihr mit normalen atkspeed aber mit 5fachen dmg angreifen.ihr koennt so staerkere mops in sekunden fertig machn.tipp:mit bj klappts am besten

sollte mit jeden pserver funktionieren.Habs mit Cheatengine 5.6 ausprobiert und klappte bis jetzt immer.(Edit: mit kaspersky engine sollte es auch auf dflyff klappen )

FALLS ICH GEHOLFEN HABE PLS THANKS DRUECKEN

English(thanks to BlackNexussss)First of all, hi

and this dmghack works with wand or bow only.

So, you need Cheat enegine and a private server.

You just have to, after you entered flyff with CE, click on enable speedhack, and set it on 5-15.

Then you attack a mob and hold the left mouse button (charged shoot) so your attacks do 5x dmg but in same attackspeed.

Works best with BJ. should work on every Flyff Private-Server. Tryed this with CE 5.6 and worked like every time.

Please press thanks if I´d help you.

Słabe tłumaczenie ale można coś zrozumieć :)

Witam pierwszy

A przede dmghack działa tylko z różdżki łuki ODA.

Więc musisz cheat engine ^ ^ pserver i NEN.

Twoje mueest tuż po niej z ce w flyff tam trafić, gdyż w umożliwi Speedhack, a prędkość 15/05 stellen.Dann ataki w NEN flyff mop, by zaprosić attacke ale gdy jest w pełni naładowany strzał sam charakter (po prostu wciśnięty lewy przycisk myszy haltenxD). jeśli złożyli poprawne speed hack na numer, który powinien w normalnych atkspeed ale z 5 razy angreifen.ihr dmg dzięki czemu można bardziej rygorystyczne mopy gotowy w ciągu kilku sekund machn.tipp: najlepiej z bj

powinna być sądzona w każdym funktionieren.Habs pserver z Cheat Engine 5.6 i zawsze pracowała aż do teraz. (Edit: z kaspersky silnik powinien działać na dflyff)

IF Pomogłem PLS PRESS THANKS

Angielski (dzięki BlackNexussss) Po pierwsze, hi

i to działa z różdżki dmghack lub łuk tylko.

Tak, potrzebuję cię enegine oszustwo i prywatny serwer.

Wystarczy, po wprowadzonych flyff z CE, kliknij umożliwić Speedhack, i połóż ją na 15/05.

Następnie ataku tłumu i przytrzymaj lewy przycisk myszy (opłata strzelać), więc twoje ataki czw 5x dmg szybkość ataku, ale w tym samym.

Pracuje z BJ. powinien działać na każdym serwerze prywatne Flyff. Tryed to z CE 5.6 i pracował jak za każdym razem.

Proszę dzięki prasy gdybym Ci pomóc.

Opublikowano

Sorki że wam to powiem ale połowa tych postów jest żałosna. Już wyjaśniam dlaczego.

Firma GameForce 4d ( czy jak im tam) ma pod sobą ponad 10 gier mmorpg, ten fakt sprawia że na 1000% pieniędzy im nie brakuje wiec post " KomputeromaniaK" nie ma sensu dalej z praktyki wiem że jeżeli jakaś dziura jest to da się ją załatwić i z pewnością gdyby się coś takiego pojawilo na którymś z serwerów Game force to wyłożyli by oni w chuj kasy aby pozatrudniać Programistów, Hackerów ( Tzw. Białych kapeluszy) którzy by sobie poradzili z jedną dziurą która w 99 % znalazł 16 letni uzdolniony programista.

Wiec nie płaczcie i nie nabijajcie sobie postów bo ja na miejscu moda dawal bym za to warny z góry na dól bo nawet 10 letnie dziecko wie ze nie ma szans żeby firma zrezygnowała z pieniędzy które włożyli w tą grę wykupując prawa do niej utrzymując hostingi płacąc administratorom / programistom.

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

@2up nie masz zadnego pojecia ze dmg hack dziala od strony klienta nie od strony servera wiec oni moga robic co chca i nic to nie naprawi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...