Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Zarabianie W M1 Na Easy Metin

MariOs111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robimy postać 5lvl idziemy wybrać mentala all punkty dajemy w silne ciało. Po czym idziemy na niedźwiedzie itp... Musimy mieć około 120 defa aby dać całemu spotowi rade. Musimy dołączyć do gildi aby wpłacać exp. Idziemy ustawiamy naszego easy metin2 na 3h poczym mamy całe eq w bonach xD. Mi raz dropneły 3 naszyjniki max pz 500 i buty 2000pz przez 4h oraz 3 żółcie 2 niedźwiedzię skóry.

Zapraszam do dawania mi + !!!

Poradnik by MariOs111

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Peja parodiuje wywiad z tede (Tede diss)

Opublikowano

Z takim lv + metnal na niedźwiedzie to ładnie dropi sama żółć u mnie chodzi po 100k. A co jak masz takich z 40? w parę h dropienia to ładnie idzie zarobić, to samo na dziki i inne dropią srebne z bonami! mi dropła! Tak jak UP dropią itemki z bonami np: buty na 1 lv +1,5 ;)

Bardzo ładny TuT można skorzystać ;)

Leci Plusik.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przyda się ale większość pewnie na to sama wpadła wcześniej.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

czyli robie mentala 5lvl stroje go w mnisia+6 mieczyk+6 tradycyjny+6 i bojowa+6 i wysylam z oddawaniem expa na gildie na niedzwiedzie? da rade w takim eq? to prawda ze dropia tam srebrne?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Srebne tam nie lecą tylko pełno żółci i itemków z bonami tak z takim eq i mental powinieneś dać rade

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Opublikowano

a co mi z smieci na 1lvl z bonem na wachlarze? ;p z tego co wiem np branzy+2000hp dropia raz na 100000000000000000000000000000000000000000000000razy

ps z wiki:

Dropi z: Głodny Nieb. Wilk, Głodny Dzik, Głodny Czerw. Dzik, Głodny Niedźwiedź, Głodny Brąz. Niedźwiedź, Szary Wilk, Głodny Szary Wilk, Głodny Niedź. Grizzly, Zaprzys. Łucznik, Zaprzys. Żołnierz, Żołnierz Czar. Wiatru, To-Su Czarnego Wiatru

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haa w każdej broni mogą być dobre bony rób jak chcesz

@edit

a i w wachlarzu albo dzwony może ci np. dropnąć 12inta czyli na moim serwie phantos jakieś 4kk a na monastyrze z 25kk ;] A i masz mniejszy lvl niż potwory dlatego powinny ci dropać itemy z bonami

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Opublikowano

mmm jeszcze dziś wypróbuję bo akurat zrobiłem mnisią na +8 i długi mieczyk na +7 :)) Dziś zaraz lecą na niedźwiedzie a jutro daję edita lub jeszcze dziś co dropło . Leci + i 5* :) :rolleyes:

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

a co mi z smieci na 1lvl z bonem na wachlarze? ;p z tego co wiem np branzy+2000hp dropia raz na 100000000000000000000000000000000000000000000000razy

Podobno tak rzadko dropi branza 2k HP ?

Ja mam już 2 branzy na 1 lv +0 2k hp przez 1 nockę + jakiś dzwon 12inta , buty 1.5kHP i naszyjnik 500hp

Opublikowano

eh a ja se na 59lvl w v1 expie i mam zajebisty drop jednak najwięcej mam własnie tych wachlarzów +12inta ale pz też się trawia bodzie i nie dość że duzo dropa mam to jeszcze lvl wbije

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Poradnik nawet przydatny 2 nocki i mam 5 wachlarzy int 12 6 dzwonkow 12 int 5 branz max pz 2000 4 pary butków 1,5 k pz i bojowa niewrazliwka :P

giphy.gif

Opublikowano

Testuje wszystkie podane sposoby na forum ale ten dotychczas nie wydaje mi się zbyt opłacalny. Po 3 godzinach jedynym sensownym drop'em są żółcie niedźwiedzia ( 9 ).

Zrobię edita po nocce.

Obecnie dałbym ocenę 4/10 za sposób i 2/10 za oprawę graficzną.

btw.

Prosiłbym o dodanie mapki (red) o ile to możliwe z najlepszym respem moobów które docelowo mają dawać nam najlepszy drop.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Gratuluje ;) Nie trzeba się wysilać . Proponuję dodać to do poradnika :

"Koszt uzbrojenia (tzw. eq) wynosi około 50k yang . "

Możesz jeszcze to dodać :

" Expbota polecam ustawić minimalnie na 4-5 godzin żeby coś sensownego dropło"

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

to sobie zostawicie na noc na pewno coś dropnie dobrego

ja w 2 godziny na 2 kontach butki 1,5k pż

ciekawe co będzie przez noc mam nadzieje że nie ban :P

Opublikowano

Autor poddał pomysł by expic na niedźwiedziach ale rozbieżność lvl jest duża cd. tych moobków, prosił bym przynajmniej o sprecyzowanie ;D

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...