Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update] Dmg Skillhack!

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki. Leci + dla ciebie

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu mam bład łaczenia z serwerem a przed wklejeniem patcha było ok?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

coś to śmierdzi. Pobrałem 2 pliki z Hot file ( 11 godzin szło), zamieniłem w packu. Ściągnąłem patcha równiez, zamieniłem te locale i roota w packu. Reszte wkleiłem do głownego folderu. Normalnie się loguje na konto, wybieram postać, ładuje do połowy i zamyka klienta - i na tym koniec gry

Opublikowano

Daniel tez mialem taki klopot mi pomoglo wylaczenie Antywira Pobranie Sp3 i Net Frameworka3.5 ale teraz tylko laczy i nie ma wgl Dmg powiększonych tylko nromlanie bije po pobraniu patcha od andrzeja jest tak samo z Dmg HAckiem Repleya tez wie ktos o co chodzi ?

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

no witam. przez te pare dni działało ( z 28 do 30 na BO w 1h solo wyexpiłem ) dziś sie loguje i już nie działa, tzn animacja jest że udeża kilka razy ale hity nie lecą. ktoś wie co się stało?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzialalo swietnie do wczoraj nie wiem co jest jest animacja alle dmg nie lecie prosze o odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!

pomoze ktos

[

Opublikowano

Dla tych którym wyłącza się metek - był update, bez niego nie chodzi gra

Dla tych którym nie chodzi dmg - on już nie działa ^^ kombinuje z neono nad nowym dmg, inaczej zbudowanym itd.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

nie dziala i kika. cierpliwosci az zrobia a nie biadolicie albo sami do roboty sie wezcie.

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi działą ogólnie, ale tylko w skilach i bardzo malo bieze 3 krotnie chyba nie dziala mi gdy bije mieczem normalnie prosze o pomoc zeby bic tak jak na filmie !! na prive gram

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...