Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update] Dmg Skillhack!

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Wszystko zrobilem z instrukcja filipekkk3 i jak odpalam start 2 to mi wyskakuje

"FATAL ERROR! File Not Exsist" Pack/Index

@Edit:

Wkleiłem plik Index z pliku "Pack" z Metina z 08 roku i przy probie włączenia priva wyskoczyło mi znane nam wszystkim pytanie

Pytanie w okienku brzmialo "???????????????????????????????????????????????" a możliwe odpowiedzi były "???????" lub "?????????"

Której opcji nie wybrałem metin się nie włączał. Proszę o pomoc.

P.S

3. Pliki które masz wrzucić do folderu Pack

PC.epk

PC.eix

W PC2 Które pobrałem nie ma tych 2 plików. One są tylko w PC1 Do PLa? Daje masę + lub jak kto woli -! Proszę o szybką odpowiedź!

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie. jak używamy dmg haka to często loga? ;[[[

Loga jak bijesz obok jakiegos innego gracza. tzn expisz a ktos stoi obok Ciebie.

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

Mi x 2 starczy, przyda sie, zaczynam gran na nowym serwie, nowym kontem ,na nowym emailu wiec niemam nic do stracenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

mi nibije z konia szybko tylko wolno tak noramlnie

Z bojowca broniami JEDNORECZNYMI boje normalna szybkoscia ale 3x razy. te 3x razy to przy jednem mahcnieciu. Caly czas machajac obrazenia leca normalnie

3x razy z bojowca nie działa na bronie jednoreczne

Opublikowano

Dobre ale tak na marginesie jak mam wojne gildi uznajmy to moge to wyłączyć jakoś bo chyba nie bd walił wszystkim 1 hitem XDDD

Opublikowano

wgralem to wszystko, ale nei widac mojego daggera... Nic nei moge zrobic... Pomoze ktos? Na GG jesli bylby ktos tak mily: 475810

Opublikowano

Mam pare prośb i pytań:

1. Niech ktoś wrzuci to na przeklej albo na speedyshare

2. Ktoś pisał, że muszę wkleić PC.epk, PC.eix, Pc2.epk Pc2.eix całe locale pl i de unins i root oraz jeszcze pare plików. Skąd mam je wziąć bo w paczce której nie moge ściągnac jest tylko jak mniemam pC.epk i pc2.epk...

3. Wzceśniej ściągnąłem to z innego źródła i nie widać było postaci. Wrzuciłem i pc i pc2 do metka z EM2.

Proszę o odpowiedź dam te Wasze plusy bądź minusy...

Opublikowano

no ale oczywiście na hotfile.com normalnie mnie zaraz szlak trafi pobrałem już pc ale pc2 nie mogę przez ten głupi hosting bo ktoś z bloku coś pobiera no a ja muszę turlać dropsy po podłodze ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby w telewizji zobaczyli by Justina Biebera chcącego popełnić samobójstwo,

9% wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Jeśli należysz do tego 1% nastolatków które wyłączyło by telewizor wklej to do swojej sygnatury ;)

Opublikowano

Tak chaotycznie jest napisany ten temat, że żal patrzeć... Mi działa dmg ale nie bije mobów szybko tak jak na filmie.. I nie wiem na chuj jest ten patch??

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...