Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.. Istnieje hack który sam będzie powiedzmy wydobywał rudy itd. ? chodzi o górnictwo ;p...

2 pytanie. Expie dzisiaj 6-7h z easymetin... wbiłem 4 lvl i nie dropła mi żadna piłka... tragedia :D... Czy jest zbugowane coś ;p?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może i odkopuje tematy, ale dla jasności - w tym evencie zmiana dropu jest zawsze o 12:00.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

2xUP. z Heksagonalnych szkat niestety nie dropi bodzio. I jak dropią piłki to heksagonalne już nie dropia wiec po co kłamiesz? ehh dzieci które kłamia, a kłamstwo ma tak krótkie nogi !

Opublikowano

kurde mi też nie dropią piłki na 59lvl w v1 przedostatnioa komnata pół spota bodym cisne z buffem i mam jeszcze x2drop i nic 0piłek

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A od której expiliście,żeby je zdobyć?

Kilka odpowiedzi:

1. Od której godziny ww. przedmioty zaczną wypadać z mobów? Ile potrwa każde z wydarzeń?

Eventy będą uaktywniane o godzinie 12:00. Każdy z nich będzie trwał równe 24 godziny.

Jest to napisane na forum metka :)

link do tematu

To jest ukryta treść, proszę

.

A jeżeli expicie od 12 i wam nie dropią to może po prostu... Nie fart?

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

No to mowilem ze z heksa dropia bodzie ale mi niewiezyli w moim temacie ...

A co do 1 pytani to nie istnieje wedlug mnie a jak by cos to radze poszukac na stronce m2tools

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Tez tak mialem na easy metin, ale pilki dropia, tylko po prostu nie widac(tylko widac takie cos jak sie blyszczy wokol, ten polysk, ale trudno to zobaczyc)

13032777318975834031.gif

Opublikowano

rowniez mam maly problem z tymi pilkami ;/ ostatnio cos mi padlo i nie moge ani otworzyc pilki ani jej ruszyc-.-'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...