Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nk I Cheat Engline Icy Tower :D

BooskiStudent

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wersja nie ma znaczenia, działa w starszych i nowym ce tak samo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

w FF skanujemy nie proces programu firefox.exe tylko proces pluginu plugin-container.exe , działa za każdym razem , jeśli nie ma tego procesu to znaczy ze mamy inną wersje pluginu i skanujemy firefox.exe

i małe ułatwienie, jeśli w czasie kiedy już nam dział hack, i tzrymamy wciśniętą spacje zaznaczymy opcje ,

Enable Speedhack

nie tzreba trzymać spacji gra dział w tle sama, spokojnie nabijam u siebie 40 do 90 tysięcy punktów w kilka minut bez żmudnego trzymania spacji

jeszcze jedno co zauważyłem, max gwiazdek co przyznaje za gre to w sumie 1600 by grać na następnych wieżach tzreba kupić gwiazdki... badziewie tylko do zarabiania na naiwniakach

Kupując cokolwiek na NK za kase płacisz podatek od głupoty , nie daj się przerobić na głupka, nie kupuj !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

czytaj co napisałem, max 1600 za free potem juz nie daje trzeba kupić , jak chcesz pograć ściąg sobie gre z netu , bedziesz miał ful wersje bez jakiś tam piepszonych gwiazdek nkowych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Yhm to spróbuje na NK przez FF tak jak pisałes. Zaraz edytuje posta i napisze czy zadziałało czy dalej lipa.

Ok działa;) Dziękuje Bardzo :*

Nie wiem czemu nie nabija mi kombosów;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to teraz juz wiem skad kolesie maja po 60000pkt + dziekuje tez sprubuje + leci

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A ja mam problem. Działało mi na chrome, potem resnołem kompa i nie działało... ! na każdej przeglądarce czy FF, Opera, IE 8.0, Chrome teraz na żadnej nie działa ;(

/////EDIT

Już all ok !

///////EDIT

Rano kompa włączyłem i znów nie działa...

Opublikowano

ja uzywam wersji 5.6 i dziala udalo mi sie za 1 razem zrobic. Moja przegladarka to google chrome

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Znów mi nie działa... Wyświetliło się 129 adresów i robię z 10 minut i nic się nie zmienia!!

HELP

( Google Chrome, Cheat Engine 5.5 )

Opublikowano

wersja nie ma znaczenia, nowsza ma poprawione wyszukiwanie offsetów i napewno jest lepsza

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nice

531 combo mam

nie chce przesadzac bo wykryja mnie kumple

na combo tez sie da.

Sorry za ortografie ale jem sniadanie i pisze 1 reka ;)

edit

napisałem tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/180433-icytower-na-nk/

Opublikowano

mi w cheat engine, za 5 razem przestało się zmieniać i zostały w okienku po lewej 3 linijki xD skopiowałem na dół wszystkie 3 i zaznaczyłem no i zadziałało! nie wiem jakim cudem xD

caratal.gif
Opublikowano

Ja tam nabiłem 1900 gwiazdek bez cheatów, więc co się nie da. Ale następna wieża oczywiście od 1999 :)

Jak ten durny sposób się trzymał w małych kręgach było ok, teraz wchodzę - i jakieś wyniki z kosmosu ludzie mają. A zapewne to że mają to załatać, to kolejna bujda...

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...